Home MOMBeauty & Fashion 6 Zomerse outfits in Frankrijk : mijn vakantie in outfits

6 Zomerse outfits in Frankrijk : mijn vakantie in outfits

by Cassandra 1 augustus 2017 19 comments
6 Zomerse outfits in Frankrijk : mijn vakantie in outfits

Waarom mijn vakantie in outfits?

Ik doe eigenlijk nooit vaak outfit posts, ik vraag me wel eens af of jullie daar überhaupt op zitten te wachten? Maar ik was aan het kletsen met onze eigen Stephanie en ze zei meteen volmonding “JA! Leuk! Moet je juist doen!” toen ik het idee opperde. Dus dan gaan we er gewoon voor: Zomerse outfits in Frankrijk

Je bent zo heerlijk gewoon!

Maar waarom vond Stephanie eigenlijk dat ik het gewoon moest doen? Want daar was ik uiteraard wel nieuwsgierig naar. We gaan al wayyy back (brugklas 2001) en ze vroeg mij eigenlijk eerst waarom ik zo weinig outfits doe? Of ik daar misschien onzeker over was? YUUUP, onzeker absoluut. Want ik ben Cassandra, ik ben niet zo bijzonder, gewoon een normale, nuchtere moeder. Ik draag geen high-end fashion merken. Maar gewoon de alledaagse mode van o.a. Primark, H&M, ZARA, Vero Moda, Only en Tommy Hilfiger. Waarom zouden mensen mijn outfits bekijken?

En dat is waar Steph mij liet om-denken. Ze zei;”Ik denk dat jij heerlijk gewoon bent en dat dat juist je kracht is. Hartstikke leuk hoor al die mokkels die hun Isabel Marant outfitje posten, maar 99% van de mensen koopt dit niet omdat het o.a. veel te duur is.”  

Om-denken

Shit! Je hebt gewoon gelijk! Ik zit mijzelf ook regelmatig te verlekkeren aan mooie en dure outfits, maar kopen doe ik het niet. 1 : ik vind het zonde en durf het dan vaak niet te dragen. Want ja een peuter in huis is vragen om vlekken en 2 : het zijn dan vaak items die je voor een gelegenheid aantrekt en hoe vaak ga ik nou naar een gelegenheid? Juist. Nooit! Dus daar komt ie dan:

Zomerse outfits in Frankrijk

Het was wel even een flink zoekwerkje om mijn Zomerse outfits post te kunnen maken.. Ik sta blijkbaar niet echt heel vaak op de foto, want IK ben degene die meestal vastgegroeid zit aan haar camera en dus de kiekjes schiet. Wel jammer, want echt spontane foto’s zijn er niet veel, het meeste is toch vooraf opgedragen aan de man. Hij is niet iemand die snel een foto of een filmpje schiet, terwijl ik juist een heleboel schiet. Onder het mom van, dan is er vast wel eentje goed. Nadeel is dat er een boel foto’s tussen zaten met bescheten poses of koppen haha. Zorgt wel weer voor de nodige lach momentjes..

1. Marineblauw, past bij jou?

Dit is één van mijn favoriete outfits, ook thuis. Vooral de broek (is het model Poptrash van Only) is favoriet! Ik draag hem hier in het donkerblauw met krijtstreep, maar ik heb ook een donkerblauwe zonder krijtstreep en een zwarte versie. Het is net een trainingsbroekje, maar dan in de nette variant. Ik combineer hem met een t-shirt van Tommy Hilfiger en All Stars, maar een paar FILA sneakers zijn bijvoorbeeld ook erg leuk. Wanneer het wat frisser is, draag ik er vaak een donkerblauwe blazer overheen van Mango. Man draagt trouwens een jeans van Jack and Jones hier. Hele mooie broek vind ik!

 

zomerse outfits Normandie, D-Day, Pointe du Hoc 6 juni 1944 vakantie in outfits concarneau

zomerse outfits

2. All Black

Dit is denk ik echt mijn meest cheap ass outfit ever. Een simpel zwart hempje van Primark met daarop een kort, los zittend taille broekje van Vila. Dat broekje kocht ik in de sale voor maar €5,-.

zomerse outfits Normandie, D-Day, Pointe du Hoc 6 juni 1944 vakantie in outfits

zomerse outfits in frankrijk vakantie outfits

 

3. Little Black Dress

Dit is echt mijn favoriete zwarte jurk! Hij is wat dikker van stof en kan uitstekend als zakelijke jurk of gewoon zoals hier met een paar All stars eronder.

4. Bloemetjesgordijn

Dit super leuke bloemetjesgordijn, uh jurkje, kocht ik speciaal voor de vakantie voor maar €9,99 bij de H&M. Ik moest wel heeeeeeel erg wennen aan dat hele korte, maar het maakt je benen wel meteen optisch langer. De rug is mooi laag uitgesneden en ik heb ook een rode versie ervan. Helaas ben ik geen teenslipper mens, dus ik heb er een paar comfy Birckenstock slippers onder. Niet de mooiste, maar loopt wel het fijnst.

5. Urban Jungle

Niet mijn meest charmante foto, maar hij laat in elk geval het jurkje zien. Deze foto appte ik door aan mijn vriendinnetjes in de groepsapp omdat ik ze even het jurkje wilde showen. Hij is van Vero Moda en zit lekker losjes. Ik denk dat ik zelfs wel een maatje kleiner had mogen kopen.

zomerse outfits Normandie, D-Day, Pointe du Hoc 6 juni 1944 vakantie in outfits

6. Schip Ahoy!

Een casual outfit bestaande uit een donkere skinny jeans van de H&M, een roze Vila Blazer (één van mijn favorieten) met daaronder een t-shirt en roze sneakers met leren veters van Tommy Hilfiger.

 

Terugkerende accessoires

Omdat ik niet te veel wilde meeslepen op vakantie heb ik gekozen om niet te veel accessoires mee te nemen. 1 tas, 1 horloge en 1 zonnebril waren voor mij voldoende om de hele vakantie plezier van te beleven

  • Tas : Valentino
  • Horloge : Cluse
  • Zonnebril: Ralph Lauren

Ik ben verder aan het zoeken, maar echt andere foto’s van mijn zomerse outfits kom ik niet tegen.  Het petje op de uitgelichte foto is er overigens een van mijn man en is een simpele cap van Tommy Hilfiger.

Meer artikelen over onze vakantie in Frankrijk:

Vinden jullie het leuk om vaker outfits te zien zoals deze zomerse outfits post? Of denken jullie, laat maar achterwege want je bent saai? Haha! Laat het mij weten, dan ga ik mijn best voor jullie doen! Liefs, Cassandra

Dit vind je misschien ook leuk

19 comments

Emy 1 augustus 2017 - 07:27

Het staat je allemaal erg goed! De licht roze blazer vind ik je prachtig staan!!!!

Reply
Cassandra 7 augustus 2017 - 08:24

Wat lief emy! Het is ook 1 van mijn favorieten moet ik zeggen ❤️

Reply
Jamey 1 augustus 2017 - 07:59

Je laatste outfit is echt helemaal mijn ding! Vooral die schoentjes!!

Reply
Nicole Orriëns 1 augustus 2017 - 08:12

Ik houd inderdaad ook meer van goed betaalbare kleding dan van high fashion of dure merken. Die kan ik me inderdaad toch niet veroorloven.

Reply
mamasliefste 1 augustus 2017 - 08:44

Leuke setjes en lekker zomers. Ik hou wel van een jurkje met leuke print. Ik ga nu snel mijn koffer inpakken!

Reply
Pink it 1 augustus 2017 - 09:01

Ik vind jouw stijl zo leuk! Eigenlijk alles zou ik zelf ook wel kopen, en die Tommy sneakers zijn zooo gaaf! x

Reply
lienvoets 1 augustus 2017 - 09:06

Wat schrijf je leuk zeg! Hier ook nooit zelf op de foto, maar achter de camera! Haha! Leuke outfits!

Reply
mieke | mieksmind 1 augustus 2017 - 09:15

dat marine blauwe pak staat je echt goed! ik vind donkerblauw bij heel veel mensen goed staan, bij mijzelf ook

Reply
Priscilla 1 augustus 2017 - 09:23

Hele leuke outfit’s. Vooral het jurkje met de bloemetjes vind ik je fantastisch staan! Mooie foto’s ook 🙂

Reply
Maaike 1 augustus 2017 - 09:37

Leuke outfits! Ik heb inderdaad veel meer met betaalbare kleding als de dure merken die leuk zijn om te bekijken maar voor mij totaal niet draagbaar of betaalbaar.

Reply
Manon 1 augustus 2017 - 12:51

Leuke outfits had je aan! ik vind vooral een jumpsuit heel erg leuk bij je staan!

Reply
Cassandra 1 augustus 2017 - 13:06

welke jumpsuit? Ik draag op geen enkele foto een jumpsuit haha!

Reply
Manon 7 augustus 2017 - 12:28

Oh dat is gewoon een los broekje met een shirtje zie ik my bad haha

Reply
janske 1 augustus 2017 - 14:15

Leuk, dat laatste setje! Ook je little black dress vind ik je top staan. Leuk zo’n zomerse outfits artikel!

Reply
Chantal - Capital Monday 7 augustus 2017 - 07:49

Hele mooie outfits meid! Ik vind de zwartje jurk erg leuk en de urban jungle jurk! Xxx

Reply
Mariëlle | Me-licious 7 augustus 2017 - 09:14

De rosé kleur outfit is helemaal mijn ding. Ik hou wel van een blazer en stoere sneakers eronder. Leuk dat de sneakers je blazer matchen!

Reply
Marieke 7 augustus 2017 - 09:20

Leuk dat je je outfits laat zien! Die broek van de Only lijkt me heel erg fijn zitten! Dat roze jasje staat je trouwens ook prachtig!

Reply
Cassandra 7 augustus 2017 - 17:15

Ja is echt een heerlijk broekje! Ik kan hem je echt aanraden!

Reply
Outfit | Tussen zomer en herfst met Zara | Momambition.nl 22 augustus 2017 - 07:01

[…] Beauty & Fashion […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.