Home MOM Zomerse kapsels voor meisjes (met kort haar)

Zomerse kapsels voor meisjes (met kort haar)

by Cassandra 15 juni 2017 17 comments
Zomerse kapsels voor meisjes (met kort haar)

In dit artikel laat ik jullie zomerse kapsels zien die ik vaak bij onze dochter maak. Voor peuter meisjes (met kort haar), Lekker fleurig en tropisch!

Zomerse kapsels voor meisjes (met kort haar)

In de zomer wil je zo min mogelijk haar in je nek hebben hangen. Tenminste, wanneer je een peuter meisje bent. En oke ook als je moeder bent. Gewoon lekker onbezorgd spelen zonder steeds al die haren aan de kant te moeten schuiven. Ik vind het echt ontzettend leuk om lekker met Leia haar haar bezig te zijn. Hoera voor de meisjes mama haha! Ze heeft nog niet een mega lange bos, maar er zijn genoeg leuke dingen mee te maken en vandaag wil ik jullie dus inspireren met een vijftal zomerse kapsels voor meisjes met kort haar. Al kun je zo ook simpel bij meiden met lang haar doen!

Tip: blijft je meisje niet stil zitten? Zet op de televisie of zoals wij deden, op de laptop de favo serie van je meisje aan. Dan blijft ze in elk geval rustig zitten en kun jij rustig aan een vlecht beginnen.

Invlecht met ananasjes

Nu ben ik nog niet zo’n hele beste met invlechten. Hij is ook een beetje schuin geworden, maar dat effect vind ik wel leuk haha. Ik heb dat vroeger als kind altijd erg moeilijk gevonden. Nu ben ik steeds aan het oefenen op Leia haha. De zijwaartse invlecht zet ik uiteindelijk volledig vast als een soort knoedel. Tenminste zo noem je dat toch? Wat losse plukjes zijn geen ramp, dat maakt het geheel lekker speels. Vervolgens steek ik er een paar gezellige zilveren ananassen in die ik van Zenner heb gekregen. Zo leuk!!

Princess Leia Knoedels met tropische bloemen

Twee schattige antennes, de welbekende Princess Leia knoedels uit Star Wars op onze eigen prinses Leia. Met twee leuke blauwe bloem clips vrolijk je de boel gezellig op. Deze klips heb ik echt eeuwen geleden een keer bij de wibra gekocht.

Nog meer ananassen

In de zomer draait alles gewoon om tropische vruchten en deze ananas clipjes zijn echt favoriet geworden hier in huis. Leia klipt ze trouwens ook heel vaak op d’r schoenen, vind ze mooi haha! Voor dit kapsel pak je eigelijk de bovenste haarlijn en deze zet je gedraaid vast met het ananas clipje. De rest van de haren pak je op een rommelige manier bijelkaar en maak je een knoedel van. Ook hier geldt weer.. Loszittende plukjes maken het juist speels

Tropische ballerina of een invlecht met bloemenkrans

Leia heeft nog niet heel erg lang haar, dat komt vanzelf. Maar een een mooie knot lukt en wanneer je daar een gezellige bloemenhaarband om heen draait heb je gewoon een tropische ballerina look en geen haren in je gezicht! De invlecht met bloemenkrans vind ik ook altijd super schattig staan.

De ananas clipjes en de bloemenkrans heb ik gekregen van Zenner. Ze komen uit de Tropical Collectie en zijn nu verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

Vind jij het ook zo heerlijk om van alles uit te proberen met het haar van je kleintje? Heb jij nog leuke zomerse kapsels ideeën?

Dit is artikel bevat opgestuurde producten

Dit vind je misschien ook leuk

17 comments

mamasliefste 15 juni 2017 - 18:16

We hebben hier hele lange (pluis) haren, dus meestal gaat er een vlecht in. Ik vind deze zomer accessoires van Zenner echt heel erg leuk!

Reply
Vlijtig Liesje 16 juni 2017 - 06:59

Het ziet er prachtig uit. Ik vind het altijd fijn dat, zelfs als je zelf niet zo handig bent, die leuke accessoires het toch nog heel wat laten lijken. Jouw kapsels zien er erg goed uit. Zelf vond ik het altijd erg lastig om er iets moois van te maken.

Reply
lotuswritings84 16 juni 2017 - 07:40

Vind die ananasjes heel leuk, weer eens wat anders dan het geijkte zijstaartje (ook altijd schattig).
Ik doe ook weleens een invlecht vanaf de voorkant en dan voeg ik hem bij de staart (kan ook met een losse vlecht trouwens) of twee vlechtjes. Maar goed, meestal gaan we voor makkelijk haha want we hebben ‘s ochtends altijd haast.

Reply
Irma 16 juni 2017 - 08:18

Die klipjes zijn echt super leuk, vooral de zilverkleurige ananasjes!

Reply
alexa 16 juni 2017 - 08:21

ahh super lief en wat zijn die ananasjes leuk! 🙂 Ik weet niet of ik het zo goed zou kunnen haha

Reply
Blog & Beauty 16 juni 2017 - 09:52

Ik vind niets leuker dat met het haar van mijn dochtertje te spelen. Ze had altijd heel lang haar, en ik kon de mooiste vlechten bij haar maken. Sinds een tijd heeft ze nu een lange bob en mis ik dat haar soms wel, maar ook met deze lengte kan ik nog genoeg leuke dingen met haar haar doen.

Reply
Lonneke Rempt 16 juni 2017 - 10:06

Wat een leuke ideeën. Mijn dochter is nu 4 jaar en eindelijk begint haar haar te groeien. Maar moet nog wel even mijn skills voor leuke kapsels ontwikkelen 😉 Nu is het gauw een klein vlechtje of staartje haha

Reply
roryblokzijl 16 juni 2017 - 10:19

Jaaaa, geweldig! Ik heb ook de bloemenkrans en de ananas clipjes. Ik probeer veel te doen met Mila’s haar, maar vaak blijft het toch bij twee vlechtjes (invlechten lukt mij nog niet), of een hoge staart met allerlei elastiekjes erin. Bijna niet los.

Reply
sannie73 16 juni 2017 - 12:02

Wat schattig allemaal! Ik denk dat veel moeders je dankbaar zijn voor deze ideeën. 🙂

Reply
Lees mee 34: mijn favoriete blogs van afgelopen week - Lotus Writings 17 juni 2017 - 06:01

[…] staartje dat ze al paste, lukt niet echt meer. Gelukkig las ik bij Momambition een opsomming van zomerse kapsels voor meisjes met korte haren. Een […]

Reply
MommyLovesPink 17 juni 2017 - 08:03

Wow wat super leuk, die ananas vooral. Miya wil echt helemaal niets in haar haar helaas

Reply
Annemarel 17 juni 2017 - 11:55

Wat schattig, vooral dat bloemenkransje… Roos heeft heeeeeeel lang haat. Tot halverwege haar billen dus daar zijn al deze dingen niet zo geschikt voor?

Reply
Miryam 17 juni 2017 - 12:09

Ooooh ik ben echt een ramp met haren. Zowel bij mezelf als bij mijn dochters. Gave dingen kun jij! Die ananasjes zijn super cute.

Reply
Madelon 18 juni 2017 - 19:09

Super schattig. Ik vlecht het haar van Merel vaak in anders wordt het zo’n verwilderde boskat haha. Jij bent zeker crea met haar

Reply
Carrieremamma 19 juni 2017 - 11:21

IIk heb wel geen meisje maar laat straks gewoon het haar cvan mijn zoontje langer groeien 🙂

Reply
Marieke 20 juni 2017 - 09:16

Zo schattig! Heel leuk ook die ananasjes! Hev nu zelf net een zoontje gekregen.. maar hoop stiekem ooit nog mama van een meisje te mogen worden als ik dit zie 😉

Reply
Diana 27 juni 2017 - 08:50

Wat een leuke kapsels. Ben hier wel altijd heel slslecht in haha.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.