Home LifestyleHuis, Tuin & Interieur Interieur | Win een foto op doek

Interieur | Win een foto op doek

by Cassandra 18 december 2016 37 comments
Interieur | Win een foto op doek

Het is alweer de laatste dag van onze #12daysofchristmasgiveaway, hierna komt er nog één prijs bij mij online. Ik hoop dat jullie het allemaal erg leuk vonden. We hebben in elk geval alle drie ons uiterste best gedaan om voor ieder wat wils aan te bieden. Voor nu heb ik nog een leuke actie; een foto op doek, een mooi cadeau voor in je interieur. 

Foto op doek

Zelf hebben wij een foto op forex en een foto op canvas doek hangen, maar een foto op doek lijkt mij persoonlijk best handig. De foto op doek kun je namelijk makkelijk opnieuw bekleden door de doeken te vervangen voor een andere print of foto. Heel handig wanneer een foto van je gezin gedateerd is en je er zat van bent. Doordat het doek leverbaar is in veel formaten is het ook ontzettend leuk om je wand er volledig mee te bekleden in plaats van met behang.

Kijk anders even naar dit inspiratie filmpje, waardoor je een goed en duidelijk beeld krijgt van dit duurzame product.

#12daysofchristmasgiveaway

Win een foto op doek

Namens dvc mag ik een foto op doek weggeven voor onze #12daysofchristmasgiveaway en dit is wat jij ervoor moet doen:

  • Laat in een reactie achter wat jij wilt laten drukken
  • Like de facebookpagina van Momambition 

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met donderdag 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Groupon waardebon #12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even de andere leuke winacties. 

37 comments

Anna 18 december 2016 - 18:18

Ik denk gewoon een mooie foto van ons gezin
Facebook: An Na

Reply
Marian Zw. 18 december 2016 - 18:26

Ik heb nog een lege muur boen de bank. Ik denk dat ik een mooie foto van onze laatste vakantie ga uitzoeken, dan krijgt die daar een mooi plekje.

Reply
Mariska giulianojazzlyna 18 december 2016 - 18:34

Wat een super gave dagen waren dit!!! Ik zou graag een foto van mijn 3 kids willen af laten drukken!! Of van ons hele gezin!! Ik weet in ieder geval wel wat!!

Reply
Tamara v Bodegom 18 december 2016 - 18:52

ik heb vorig jaar een droomvakantie gehad in Sud Tirol met prachtige hoge bergen in de sneeuw. Echt gewoon DE reis van m’n bucketlist. Daar zou ik dolgraag een foto van op doek willen drukken. Dan heb ik altijd weer een glimlach als ik ernaar kijk.

Reply
Anne 18 december 2016 - 18:53

Vorige week werden er onderwaterfoto’s gemaakt bij het baby zwemmen waar ik met de kleine man was, en ken je de cdhoes van nirvana met die baby er op? Zo’n gave foto heb ik nu ook van mijn kleine grote schat, zo gaaf die wil ik wel aan de muur

Reply
Lianne 18 december 2016 - 19:05

Foto van ons 3en!

Reply
Ling Choi 18 december 2016 - 19:09

Een mooie vakantiefoto van ons gezin in Amerika. Zulke herinnering koester ik!

Reply
Annemiek Visser 18 december 2016 - 19:17

Wat zou ik laten afdrukken???? Als er meerdere foto’s op 1 doek kunnen zou ik een mooie samenstelling van de foto’s van ons gezin kiezen. Als het er 1 is dan zou ik kijken of iemand een paar mooie foto’s van ons wil maken en die gebruiken.

Reply
Serena de Boer 18 december 2016 - 19:20

Heel graag laat ik deze foto (zie Facebook post) afdrukken op doek van m’n lieve pamperkontje Kyra, ben zo blij met deze foto dat hij van mij ook in de huiskamer mag hangen!
Duim maar! ❤?

Reply
Anne 18 december 2016 - 19:22

Wat een prachtige doeken! Ik zou heel graag een foto van ons pasgeboren kindje willen laten drukken. We verwachten hem in januari en ons pasgeboren zoontje zal het mooiste zijn wat ik ooit op beeld heb mogen vastleggen!

Reply
Alice Leenman 18 december 2016 - 19:28

Prachtig! Ik zou een foto laten drukken die gemaakt wordt van ons als gezin zodra we weer compleet zijn in januari 🙂
Een mooie herinnering aan t einde van een lange periode zonder elkaar, die niet altijd makkelijk was. Om ons samenzijn weer te vieren ??

Reply
Esmeralda Groenland 18 december 2016 - 19:51

Een prachtige foto van mijn dochter zou ik op doek willen laten afdrukken.

Reply
Marloes 18 december 2016 - 20:24

Een foto van ons vieren zou geweldig zijn! Bedankt voor de leuke acties!

Reply
Bianca Fenna 18 december 2016 - 20:32

Dit jaar was het eerste jaar dat de beide dochters op school foto’s gemaakt kregen en ook het eerste jaar dat er een zus/zus foto werd gemaakt en deze is toch MOOI!!!! Ik zou hem heel graag in groot formaat willen en boven de eettafel willen hangen, dus ik waag graag een kansje.

Reply
Gerdy 18 december 2016 - 20:32

Oh wauw ? Zou ideaal zijn voor ons klein wondertje daar op uit te laten blinken,het is nog niet geboren,maar al die foto’s die ik ga maken zou er geregeld er een nieuwe komen,zowel de baby alleen,of met ons samen,of met onze hondekind erbij,ideetjes genoeg ☺,top! Ik doe zeker mee! ❤?

Reply
karin 18 december 2016 - 20:38

een mooie foto van mijn kids natuurlijk!

Reply
Marian 18 december 2016 - 21:01

Wat een geweldige prijzen allemaal, bedankt hiervoor! Gewoon jammer dat het voorbij is 😉 Niet origineel misschien, maar ik zou een foto van ons zoontje met zijn pasgeboren zusje erop laten drukken.

Reply
Cassandra 18 december 2016 - 23:30

Heel erg graag gedaan, het was echt zo ontzettend leuk om te mogen doen voor jullie en zo leuk juist een foto van de kleine ❤️

Reply
Lieke van Veen 18 december 2016 - 21:31

Leuk ik zou een foto van mij en mijn vriend laten afdrukken.

Ik volg je ook op facebook (lieke van veen)

Reply
Kristel 18 december 2016 - 21:33

Wow wat een gave gift. Alweer 1 van de vele 🙂 lijkt me erg mooi een mooie foto van mijn dochter Noor 🙂

Reply
Susan 18 december 2016 - 22:34

Welke foto ik op het doek zou laten drukken…… Mijn mooiste moment van 2016 is dat ik op vakantie voor het eerst een professionele foto van mijn kinderen heb laten maken in vintage cowboy style. Door die foto gingen mijn ogen eindelijk open en zag ik echt hoe knappe kinderen ik heb!

De foto komt in ieder geval uitvergroot in de woonkamer te hangen. Ik moet deze week de vergroting bestellen maar door deze fantastische winactie zit ik nu weer te twijfelen doek of Xposer ☺️

Reply
Linda Smeets 19 december 2016 - 02:18

Een maanden geleden hebben wij een professionele foto laten maken van ons gezin in de natuur. Die zou ik graag ‘vereeuwigd’ willen zien aan 1 van de nog lege muren in ons nieuwe huis.

Volgen die ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

Reply
haia 19 december 2016 - 09:24

Ik zou kiezen voor een foto van de kindjes. Een foto aan de boom in het park zou wel leuk zijn. Ieder jaar probeer ik daar opdezelfde plek een foto te maken.

Reply
Lotte 19 december 2016 - 11:29

Daar hoef ik niet lang over na te denken; de mooiste foto van onze boefjes samen! Ons gezin is nu compleet en dat voelt als een groot rijkdom, waar ik elke dag naar wil kijken en van wil genieten! Ook als ze er even niet zijn ?

Reply
Coloured Goodies, donkere poppen, Afrikaanse kleding en meer 19 december 2016 - 11:33

[…] Check ook even andere leuke winacties. Tamara geeft een gepersonaliseerde geboortevlag weg ter waarde van €100,- Cassandra geeft een gespersonaliseerde foto op doek van DVC weg. […]

Reply
Debbie 19 december 2016 - 13:04

Dat is makkelijk, een foto van mijn zoon die in februari geboren wordt! Een cadeautje voor oma 🙂

Reply
Manon van Leijenhorst 19 december 2016 - 19:06

Wat super leuk waren al deze prijzen. Heel verrassend zal mijn opdruk niet zijn, een mooie foto van ons gezinnetje welke een vriend pasgeleden van ons geschoten heeft.

Reply
Patricia De crom 20 december 2016 - 07:43

Zou gaaf staan op de lege muur boven ons bed met een foto van onze boefjes

Reply
brants 21 december 2016 - 09:48

een mooie foto met de kleinkinderen

Reply
kempenaers 21 december 2016 - 09:48

zou leuk zijn een foto met kinderen en kleinkinderen

Reply
Goele Huysegoms 21 december 2016 - 16:31

We hebben net een fotoshoot achter de rug. En er is 1 foto die er voor ons echt uitspringt, eindelijk een echte mooie foto van het hele gezin. Deze zou ik heel graag in het groot willen hebben. Daarom doe ik dus graag mee met deze actie.

Reply
Evi Huys 21 december 2016 - 16:32

Ik heb een leuke foto van onze kinderen samen. We hebben verder eigenlijk geen posters of doeken ofzo in huis hangen, dit zou dus een echte leuke blikvanger worden voor in onze living.

Reply
Anita H. 21 december 2016 - 19:49

Een tijdje geleden heb ik een metamorfose gehad bij een tijdschrift. Erg tevreden met en trots op de foto’s. Ik wil er wel eentje van afgedrukt hebben.

Reply
Linda 22 december 2016 - 00:12

Dat is makkelijk! Een foto van onze prachtige dochter Fenna!! Geboren op 10-10-2016!

Reply
Femke Dekker 22 december 2016 - 08:50

Misschien een beetje standaard…. maar ik zou toch gaan voor een foto van mijn drie kids…. omdat zij toch het meest waardevolle voor mij zijn!

Reply
Cindy Jerphanion 22 december 2016 - 12:21

Wow!!! Enthousiastme slaat op hol en jij maakt ons gezin veel te dol mooie foto van ons alle zal de kerst voor goed veranderen duim daar al jaren van nu mag duinen en hopen om foto op doek te scoren. Wát vakwerk 1e klasse .???

Reply
Jennifer Lee 22 december 2016 - 15:04

Ik zou graag een foto van mn zoontje laten afdrukken en deze cadeau geven aan mn ouders!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.