Home MOMBeauty & Fashion Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

by Cassandra 19 november 2016 12 comments
Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Omdat moeders toch af en toe even tijd voor zichzelf nodig hebben, heb ik met Sinterklaas af gesproken dat we 2 entree tickets voor Thermen Bussloo gaan weggeven. Dus wie heeft er zin om een dagje zonder kids op stap te gaan en wil graag in de watten gelegd worden? Hoe je de entreekaartjes kunt winnen en wat je allemaal in Thermen Bussloo kunt doen lees je verderop

Mijn eerste keer sauna

Ik weet het nog wel, de eerste keer naar de sauna. Ik was geslaagd voor mijn opleiding Secretarieel medewerkster en Receptioniste/Telefoniste en dit was haar cadeau aan mij. Ik vond het maar een raar een idee. In je nakie rondlopen tussen allemaal onbekende mensen. Voor je ontspanning nog wel… Ik vond het onwennig, eng en ik mijn badjas heb ik nog nooit zo erg gekoesterd. Nee een sauna vind ik heerlijk hoor, maar doe mij dan maar de badpak dagen of een hammam zoals in Turkije. Noem me preuts, dat mag, maar het is gewoon niet mijn ding om in volle glorie tussen allemaal onderkantjes in diverse leeftijden te lopen haha .

Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik na een dagje sauna echt volledig ontspannen ben. Daarnaast is het ook ontzettend goed voor je spieren en om je afvalstoffen af te drijven.

thermen bussloo

Afbeelding wellness via Shutterstock

Wat is er allemaal te doen in Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

Een plek die inmiddels al 3 jaar is bekroond tot Beste Wellness Resort van Nederland. Je vindt hier diverse soorten sauna’s, baden, een hammam en kunt hier heerlijke behandelingen ondergaan zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

#sintwinweekend : Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Ben jij nou een echte liefhebber van de sauna of wil jij graag je vrouw, vriendin, bff, zusje of whatever trakteren op een heerlijk ontspannen dag bij Thermen Bussloo? Dit moet je doen om te winnen:

  • Laat in een reactie achter wie je graag wilt meenemen
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met zondag 27 november 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Samen met lieve vriendinnetje Judith van het handige financiële blog Mamaisblut en haar persoonlijke lifestyleblog met een vleugje roze; Pinkpress hebben wij natuurlijk het #sintwinweekend in het leven geroepen neem dus ook even een kijkje op haar beide pagina’s om te kijken wat zij weggeeft. En heb je mijn vorige actie al gezien? Je kunt namelijk ook een gave vliegtuigplank winnen voor de kinderkamer!

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Thermen Bussloo

12 comments

Anna 19 november 2016 - 12:24

Ik denk dat ik mijn schoonzus meeneem
Facebook: An Na

Reply
Anne 19 november 2016 - 13:55

Wauw..die zou ik graag willen winnen, ik neem mijn lieve vent mee. Na flink klussen en straks in december verhuizen en helaas nog een sterfgeval deze week heb ik met mezelf afgesproken dat ik tot eind december even door moet knallen om alles op tijd af te krijgen en ik in januari even mag uitblazen.. hoe lekker zou dat zijn in de thermen. . Nu nog even, net als jou, mijn schaamte voorbij gaan om daar in mn naakte vel te zitten, haha!

Reply
Patricia Timmerman 19 november 2016 - 14:06

Ik denk dat ik mijn zus meeneem. We zijn beiden wel toe aan een verwen momentje

Reply
Lieke van Veen 19 november 2016 - 16:47

Ik zou graag mee doen voor mij en mijn vriend.

Ik volg je ook op facebook en ik heb dit bericht geliked en gedeeld.

Reply
CJM de Kok 22 november 2016 - 12:39

Heerlojk met mijn man een dagje samen genieten en bijkletsen

Reply
Henrieke 22 november 2016 - 16:40

Ik doe graag mee, Thermen Bussloo is tot nu toe mijn absolute favoriete sauna. Ik ben er afgelopen zomer geweest (voor het eerst) en toen was het heerlijk.. Ik maak me wat zorgen om de sauna’s die buiten zitten en de temperaturen nu!
Badkledingdagen zijn de enige dagen waarop ik ga en ik kan me niet voorstellen dat dit ooit gaat veranderen. Ik zou niet comfortabel rondlopen zonder mijn badpak. Gelukkig deelt mijn vriend die mening ook. 🙂

Reply
Birgit 23 november 2016 - 08:16

Ik doe heel graag mee. Ik zou samen met mijn schoonzusje gaan, door haar heb ik de sauna leren kennen en zijn we 2x geweest. Daarna ben ik steeds met mijn vriend in bussloo geweest. Het is daar heerlijk genieten en ontspannen.

Reply
Anneliese de Waal 23 november 2016 - 20:06

Ik doe heel graag mee, lijk me erg leuk om met mijn moeder heen te gaan.

Groetjes Anneliese

Reply
René 23 november 2016 - 23:04

Mogen vaders ook? Ik kan ook wel een dagje ontspanning met mijn meiske gebruiken.

Reply
Cassandra 23 november 2016 - 23:31

Natuurlijk! Hartstikke leuk zelfs als er een papa mee doet!!

Reply
Claudia 25 november 2016 - 01:20

Ik heb begrepen dat de kaarten best lang geldig zijn. Dus waag ik graag een kans.

Reply
Grete Karina 26 november 2016 - 22:48

Ik ga graag samen met mijn lieve vriendin Hyacint Delos een dagje onthaasten en genieten in Thermen Bussloo, dus ik loot dus graag mee!

Ik volg, save en love op Bloglovin’
Ik like & share op Facebook
En ik volg en RT op Twitter

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.