Omdat moeders toch af en toe even tijd voor zichzelf nodig hebben, heb ik met Sinterklaas af gesproken dat we 2 entree tickets voor Thermen Bussloo gaan weggeven. Dus wie heeft er zin om een dagje zonder kids op stap te gaan en wil graag in de watten gelegd worden? Hoe je de entreekaartjes kunt winnen en wat je allemaal in Thermen Bussloo kunt doen lees je verderop

Mijn eerste keer sauna

Ik weet het nog wel, de eerste keer naar de sauna. Ik was geslaagd voor mijn opleiding Secretarieel medewerkster en Receptioniste/Telefoniste en dit was haar cadeau aan mij. Ik vond het maar een raar een idee. In je nakie rondlopen tussen allemaal onbekende mensen. Voor je ontspanning nog wel… Ik vond het onwennig, eng en ik mijn badjas heb ik nog nooit zo erg gekoesterd. Nee een sauna vind ik heerlijk hoor, maar doe mij dan maar de badpak dagen of een hammam zoals in Turkije. Noem me preuts, dat mag, maar het is gewoon niet mijn ding om in volle glorie tussen allemaal onderkantjes in diverse leeftijden te lopen haha .

Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik na een dagje sauna echt volledig ontspannen ben. Daarnaast is het ook ontzettend goed voor je spieren en om je afvalstoffen af te drijven.

thermen bussloo

Afbeelding wellness via Shutterstock

Wat is er allemaal te doen in Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

Een plek die inmiddels al 3 jaar is bekroond tot Beste Wellness Resort van Nederland. Je vindt hier diverse soorten sauna’s, baden, een hammam en kunt hier heerlijke behandelingen ondergaan zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

#sintwinweekend : Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo

Ben jij nou een echte liefhebber van de sauna of wil jij graag je vrouw, vriendin, bff, zusje of whatever trakteren op een heerlijk ontspannen dag bij Thermen Bussloo? Dit moet je doen om te winnen:

  • Laat in een reactie achter wie je graag wilt meenemen
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met zondag 27 november 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Samen met lieve vriendinnetje Judith van het handige financiële blog Mamaisblut en haar persoonlijke lifestyleblog met een vleugje roze; Pinkpress hebben wij natuurlijk het #sintwinweekend in het leven geroepen neem dus ook even een kijkje op haar beide pagina’s om te kijken wat zij weggeeft. En heb je mijn vorige actie al gezien? Je kunt namelijk ook een gave vliegtuigplank winnen voor de kinderkamer!

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Thermen Bussloo

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme