Home MOMBeauty & Fashion What’s in my bag / Wat zit er in mijn handtas? Casual mom style

What’s in my bag / Wat zit er in mijn handtas? Casual mom style

by Cassandra 9 mei 2017 14 comments
What’s in my bag / Wat zit er in mijn handtas? Casual mom style

Ik vind het altijd super leuk en interessant om te zien wat anderen in hun handtas meezeulen, dus ik dacht waarom laat ik jullie niet gewoon zien wat ik zelf allemaal mee sjouw in mijn tas in een ‘Wat zit er in mijn handtas’ video. Wat draag jij allemaal mee in je handtas?

Natuurlijk doen zich diverse situaties voor. In dit geval is het een ‘Wat zit er in mijn handtas’ casual mom editie. Binnenkort wil ik ook nog een editie van ‘Wat zit er in mijn tas’ opnemen waarin ik jullie laat zien wat ik op dit moment nog in onze peuter luiertas meedraag en wellicht ook nog een ‘working mom’ editie? Wat vinden jullie?

Wat een nette handtas?

Oké wel een klein Beetje flauw dit, want mijn tas is nu echt heel netjes. Ik had hem net vorige week weer helemaal uitgepluist. Normaliter is het echt een dikke bende in mijn tas en vind je vooral veel bonnetjes, losse tampons, verdwaald kleingeld en dat soort dingen door mijn handtas heen haha. Het is dan net een grabbelton haha!

Irritante pasjes

Laten we beginnen met dat ik al die verrekte pasjes overal voor, mega vervelend vind ik dit haha. Ik vergeet vaak de helft van de (klanten)pasjes en uiteraard altijd net die ik dan op dat moment nodig heb. Gelukkig heb ik sinds kort een handige pasjeshouder/mini portemonnee. Een handige en klein grijs “pasjesboekje”. Zo noem ik hem maar even voor het gemak. Al mijn pasjes kan ik er in kwijt en bij nood ook nog wat klein geld. Zo hoef ik mij nooit meer druk te maken dat ik mijn pasjes vergeet want hij past eventueel ook in een kleinere tas zoals een crossbody bag.

Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, daarvoor moet je de video bekijken, flauw he?! 😛

Wat zit er in mijn handtas?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal wanneer je dit nog niet hebt gedaan

Wat ik zelf zo leuk vind aan deze handtas van Burkely is dat ik hem op twee verschillende manieren kan dragen. Ik heb hem gekocht in een online tassenwinkel en was eigenlijk meteen verliefd op dit exemplaar. Nog leuker is dat hij nu in de sale is en je heb super makkelijk overal bij kunt combineren. Dikke YAY dus!

Wat draag jij eigenlijk allemaal mee in je handtas?

 

14 comments

Madelon 9 mei 2017 - 09:27

Wat een super gave tas zeg!!! En jij hebt echt teveel pasjes haha. Maar….. heel herkenbaar. Jij hebt trouwens wel een erg hip oasjesmapje. (Moet ik ook eens naar opzoek) En die planner lijkt me ook wel wat! Zo doe je nog eens inspiratie op;)

Reply
Cassandra 9 mei 2017 - 10:44

Ik heb het mapje bij tassenwinkel.nl gekcht voor ik geloof 15 euro. Hj is echt super makkelijk. Die planner heb ik een review van online staan, kun je een nog beter beeld krijgen van mijn favo boekje haha. ff zoeken op purpuz planner

Reply
Lodi Kolhoop-Boonstra 9 mei 2017 - 11:32

Super leuk om te zien. Wat een spullen heb jij in je tas zeg, haha! En wat een leuke en makkelijke planner! Toevallig heb ik gisteren mijn grote hutkoffer ingeruild voor een klein tasje. Meteen een hele boel eruit gehaald.

Reply
Nathalie 9 mei 2017 - 14:38

Ik prop mijn tassen ook vaak te vol. Leuk om te zien wat er allemaal in je tas zit!

Reply
mamasliefste 9 mei 2017 - 20:17

Altijd veel te veel 🙂 Ook ik vergeet vaak mijn pasjes, maar ik heb hun een app waar ik veel pasje kon toevoegen Nu kan ik ze dus thuis laten en hoef ik alleen mijn telefoon te laten zien 🙂

Reply
Cassandra 10 mei 2017 - 22:32

Ja die app moet ik ook maar even installeren, wel handig!

Reply
Serafina 9 mei 2017 - 21:20

Hahahaha.. Superleuk dit.. Veel pasjes héb je..

Reply
lotuswritings84 9 mei 2017 - 23:31

Haha hier ook altijd veel te veel spullen. En al die losslingerende troep ken ik ook, al valt dat nu dus mee bij jou… Maar ach, van de buitenkant zie je niks ? dat telt.

Reply
Judith 10 mei 2017 - 06:45

Van mij zit altijd vol met bonnetjes, en ik me maar afvragen wat er toch met mijn geld gebeurd

Reply
Cassandra 10 mei 2017 - 22:30

??? droogkloot

Reply
Layla 11 mei 2017 - 09:57

Wat een mooi tas! En een vrouw kan nooit genoeg spullen mee zich nemen

Reply
Cassandra 11 mei 2017 - 18:12

Helemaal mee eens haha!

Reply
Miryam 15 mei 2017 - 22:54

? mijn tas is altijd super netjes georganiseer. Geen papiertjes, bonnetjes, losgeld, vier verschillende lipsticks, kauwgom, snoepjes, platte banaan, kruimels etc etc etc.. #kiddin’ mooie tas trouwens!

Reply
jolienvs 16 mei 2017 - 22:40

IIk draag de laatste tijd veel meer kleine tasjes en dan nog prop ik ze vol met allerlei rommel. 😉

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.