Yes de #8daysofchristmas2018 is begonnen en je weet dat je een meisjesmama bent wanneer alles om eenhoorns en paarden draait in huis. Je had dan ook Leia haar koppie moeten zien toen ze met Pakjesavond Mila mijn magische makeup eenhoorn van Vtech uitpakte. Genieten hoor die grote glinsteren ogen en al die ‘oehs’ en ‘ahs’! In dit artikel vertel ik je alles over de prachtige Mila en mag ik een exemplaar weggeven aan mijn volgers <3  

review Vtech Mila mijn magische makeup eenhoorn momambition.nl #8DAYSOFCHRISTMAS2018

lees ook: review twinkel de eenhoorn

MILA, MIJN MAGISCHE MAKE-UP EENHOORN

Mila is een prachtige pluche eenhoorn van ongeveer 37 centimeter groot. Je bent op slag verliefd als je haar ziet. Ze heeft een blauwe hoorn, doorzichtige vleugels en prachtig gekleurde manen.

Met het makeup palette in de vorm van een vlinder kun je Mila haar ogen, hoorn en vleugels veranderen in de mooiste kleuren. Verder zitten er ook een heleboel mooie accessoires bij Mila zodat je haar manen (of je eigen haren) mooi kunt maken.

Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn heeft twee volume standen wat voor ons ouders heel fijn is haha! Wanneer je even niet speelt, schakelt Mila zichzelf automatisch uit. Mila praat, draait met haar hoofd en kan ook knipperen met haar ogen. Haar benen kun je zelf bewegen.

Wat wij van Mila mijn magische Makeup Eenhoorn vinden? GE-WEL-DIG! Leia is überhaupt al een paardenmeisje, dus dit cadeau van vtech was met sint een groot succes!

review Vtech Mila mijn magische makeup eenhoorn momambition.nl #8DAYSOFCHRISTMAS2018

Mila opmaken met MAKE-UP

Met de speciale kwast kun je een kleur op het palet selecteren en daarna kun je Mila haar ogen, vleugels of hoorn veranderen in de gekozen kleur. Het palet bevat 16 verschillende om eindeloos mee te variëren. Je kunt ervoor kiezen om alles in dezelfde kleur te doen, of je geeft elk item een andere kleur. Jij bent de visagist, dus jij bepaalt! In Mila haar manen zitten ook lampjes, ze lichten op tijdens het kleuren.

MICROFOON

Naast het make-uppen kan Mila mijn magische makeup eenhoorn ook nog eens zingen. Houdt de microfoon tegen haar mond en ze zingt vijf verschillende liedjes. Haal je de microfoon weg bij haar mond, dan hoor je de melodie en kan je zelf meezingen. Wanneer je Mila tijdens het zingen over haar rug aait, dan laat ze prachtige lichteffecten zien.

SPELLETJES

En wist je dat Mila is ook dol op spelletjes?! Mila legt de spelletjes uit als je op haar hanger drukt (om haar nek). Druk je nog eens dan vertelt ze meer over het volgende spel. Breng bijvoorbeeld make-up aan waar het lichtje knippert, voordat de muziek stopt.

Mila mijn magische makeup eenhoorn is verkrijgbaar bij speelgoed winkels als intertoys en ook bij Bol.com voor €60,-

Wat wij van Mila mijn magische Makeup Eenhoorn vinden? GE-WEL-DIG! Leia is überhaupt al een paardenmeisje, dus dit cadeau van vtech was met sint een groot succes. Ze geeft Mila heel veel knuffels en kusjes en ze moet altijd mee op bed haha!

lees ook: eenhoorn traktatie van Paperhouse 

#8DAYSOFCHRISTMASGIVEAWAY |
WIN Mila mijn magische makeup eenhoorn

Wil jij Mila mijn magische makeup eenhoorn graag cadeau geven onder de kerstboom? Ik laat bewust even niet alle accessoires zien zodat het nog even een verrassing blijft. Ik mag van Vtech i elk geval een exemplaar weggeven aan mijn volgers, zo ontzettend leuk!

De actie loopt tot en met 18 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina

En dan nu door naar kerstelfje josan, zij geeft de stokke munch weg!

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme