Home MOMPersoonlijk VIDEO | Eerste vlog van het jaar, hoera! Shoploggggg

VIDEO | Eerste vlog van het jaar, hoera! Shoploggggg

by Cassandra 10 februari 2018 14 comments

Joeeehoeeee, ein-de-lukkkk!! Daar is dan de eerste video / vlog van het jaar! 

Ik ben geen pro dus verwacht niet te veel haha!

Een tijdje terug had ik jullie al via een polletje op instagram gevraagd of jullie video’s en/of vlogjes leuk vinden en of jullie ze van mij wilden zien. Meerderheid stemde zelfs voor 2 video’s per week! Wauw! Had ik echt niet verwacht hoor! Nu ben ik een mega noob met video, beeldbewerking en dat soort meuk. Dus ik heb echt mijn best gedaan en misschien moet ik maar een cursus ofzo gaan volgen haha. Maar goed, ik heb natuurlijk al wel eens een weekendvlogje gemaakt, of deze van easywalker.

Eerste video van het jaar, hoera!

Mijn eerste vlogje van het jaar is een shoplog van oa onze favo budgetstore Action, waar ik uiteraard weer veel meer kocht dan nodig was. Maar ook bij de Kruidvat haalde ik wat leuke dingen uit nieuwe handletteringlijn van ze. Bij de WE kocht voor Le Husband een nieuwe outfit, bij de H&M nog wat leuke dingen en bij de boekhandel mijn geweldig mooie bullet journal!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal wanneer je dit nog niet hebt gedaan

Ik hoop in elk geval dat de video in de smaak valt. As we speak ben ik bezig met nog meer video’s gereed te maken en ik zal proberen om minimaal eens per week een video met jullie te delen. En geef gerust verzoekjes door, want ik vind het soms nog wel eens lastig om te bedenken wat ik moet filmen haha! Doe in elk geval ff die duimpjes omhoog als je het leuk vond en abonneer je ff op mijn kanaal zodat je op de hoogte wordt gehouden wanneer er een nieuwe video is geplaatst!

Tot een volgende post!! Liefs Cassandra xxx

Dit vind je misschien ook leuk

14 comments

Petra 11 februari 2018 - 12:31

Super leuk, je vlog! Moet je er zeker meer van maken 🙂

Reply
Tamara 11 februari 2018 - 13:35

Leuk dat je bent gaan vloggen. Ik durf dat dus echt niet en heb een hekel aan mijn eigen stem haha

Reply
Cassandra 11 februari 2018 - 14:38

Ik vind het ook wel heeeeeeel eng en gek om te doen hoor ??

Reply
Nicole - Cookies & Carrot Sticks 11 februari 2018 - 14:19

Leuke vlog. Oh, kan ook thuiskomen en denken: een tas vol, wat heb ik ook alweer allemaal gehaald? En ja, voor één item naar de Action, maar met véél meer thuiskomen. Feest der herkenning dit 😉

Reply
Cassandra 12 februari 2018 - 08:33

Jaaa echt erg is dat, gewoon ALTIJD ook haha! Stomme eksjun haha!

Reply
Jessica 11 februari 2018 - 14:31

Jaaaa je vlogt! Dat deed je soms al bijna op instastories, maar dit is nog leuker om te kijken!

Reply
Cassandra 11 februari 2018 - 14:38

Ahhhh mega lief!!! Ja insta is handig om te oefenen haha! Nu voor het eggie ?

Reply
Eva 11 februari 2018 - 19:19

Die washi tapes zijn leukk! Ik kom ook altijd met veel meer thuis van de Action dan ik van te voren plan haha!

Reply
Cassandra 12 februari 2018 - 08:33

Ja die zijn mega cute he? Vind het altijd zo leuk voor cadeautjes inpakken of mijn planner!

Reply
Fleur 12 februari 2018 - 11:04

Lekker geshopt! Ik ga zeker snel ook maar weer eens naar de Action, want ik kan ook wel wat nieuwe theedoeken gebruiken

Reply
lienvoets 12 februari 2018 - 15:43

Super leuk! Maak er maar gauw meer! Lijkt mij zo spannend om vlogs te maken… NIks voor mij, maar ik vind het wel tof als anderen het doen 😉

Reply
Cassandra 12 februari 2018 - 15:46

Ah mega lief! Ik heb al een nieuwe online op YT mocht je het leuk vinden: https://www.youtube.com/watch?v=CqOzCjGr2zM&t=7s

Reply
mamaisthuis 13 februari 2018 - 21:51

IIk vind je zo heerlijk puur en eerlijk. Op Insta kijk ik vaak je kleine filmpjes en daarin merk je dat je echt jezelf bent. Dat siert je, lekker mee doorgaan. Haha, jij met je ‘drol’ 😉

Reply
Debbythechocoholic 15 februari 2018 - 12:40

Zo een leuk filmpje meid! Proficiat met je eerste shopping vlog 🙂

Reply

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.