Home Huis, Tuin & Interieur Valence Design | Een uniek wandsysteem die je moet hebben!

Valence Design | Een uniek wandsysteem die je moet hebben!

by Cassandra 14 december 2017 13 comments
Leia's outfits Name it Kixx online Valence Design wandsystemen

Yes, de kogel is door de kerk! Ik ga jullie super duper leuk nieuws vertellen! Ik word namelijk ambassadrice van het mega vette interieur merk Valence Design en ik heb meteen de meest gave winactie voor jullie geroggeld. Soms ben ik namelijk best wel lief… Al denk ik dat ik de afgelopen 8 dagen wel heullll erg lief voor jullie ben geweest met alle cadeautjes die ik strooi voor jullie haha! Eerst maar even vertellen wie en wat Valence is, want daar ben ik echt mega enthousiast over!

Gespot op de VTWonen Beurs: Valence

Ik spotte Valence Design op de VT Wonen beurs waar ik samen met schoonzusje was om inspiratie op te doen voor mijn woonblog, maar ook voor ons huis. Het product werd dan ook gelanceerd op de beurs en ik zag het, en was opslag verliefd. Ik sprak met Sebastiaan, een heerlijke enthousiaste papa-to-be die zich o.a. bezig houdt met de marketing van de producten van Valence Design. Ik raakte zo enorm enthousiast door hem en het product, want jongens het is zo veelzijdig, dat ik vroeg of ze het tof zouden vinden om een eventuele samenwerking op te zetten.

Vond ie zo tof! We bleven maar kletsen en op het moment an sich vroeg ik hem of ze de kleur oudroze ook in de collectie hadden zitten. Nope, maar wat niet is, kan komen en zo maakte Valence Design speciaal een set in de kleur oudroze voor mij, en en en het toffe hieraan is, dat ze de kleur zelf ook wel erg mooi vinden en wellicht gewoon in de productie gaan gooien. Hoe cool!!! Ik word dus ambassadeur van dit bijzonder gave merk en hoe dat er allemaal precies gaat uitzien dan volgt later, want daar zijn we nog over in gesprek en met de feestdagen zo voor de deur is het allemaal erg druk uiteraard dus we wachten even tot die storm voorbij is. Het nieuwe jaar begint in elk geval met iets super vets en daar ben ik enorm trots en blij om!

Waar komt Valence vandaan dan?

Gewoon uit ons eigen koude kikker landje. Nee wat echt? Jaaaa echt! Super toch dat wij in Nederland ook gewoon mega creatieve geesten hebben rondlopen? Wat kijk nou wat een tof product ontwerper Sjoerd Jonkers (31) heeft neergezet! Het is ontzettend veelzijdig en op diverse manieren te gebruiken waardoor het een ware functionele eyecatcher in je interieur wordt.

Valence staat voor verbinding tussen esthetiek en functionaliteit, het is een wandsysteem waarin verschillende functionaliteiten esthetisch gecombineerd kunnen worden. De naam Valence is dan ook niet zomaar even uit de lucht geplukt.

 

Op verschillende wetenschappelijke terreinen zegt valentie iets over combineren. In de chemie; Valentie geeft een waarde aan de gecombineerde kracht van een element met andere atomen. Of in de scheikunde; Het centrale atoom in een molecuul geeft voorkeur aan het vormen van elektronenparen conform geometrische beperkingen.
Bron: wikipedia.

Zoals je hierboven ziet, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Valence Design wandsystemen

Aan de slag met diverse elementen van Valence

Valence bestaat uit diverse geometrische elementen. Zo kun je starten met de SIMUL sets, maar hem uitbreiden met bijvoorbeeld MONO, TRI en PENTA. Al deze elementen hebben weer diverse uitgangspunten. De elementen zijn plat, gangbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Het monteren gaat super easy: met lijm of met dubbelzijdig tape. Persoonlijk ben ik helemaal weg van de klokjes, de kaarsenhouders en de plantenhouders, die zijn toch helemaal te gek?! Beton, hout, het kan allemaal. Dit is zoooooooo allround in te vullen en past gewoon in iedere ruimte in je huis. Ik ben zo enorm fan!!

valence design monohook trihook valence design monohook trihook pentahook

 

 

Maar ook prikbord, spiegels in zilver of goud/rose, whiteboeard en schoolkrijtborden vind je in de collecties van Valence. Ik ben verliefd op de mogelijkheden.

Valence op Leia haar kamer:

De Valence set op Leia haar kamer is te gek! Echt! Het is een mega eyecather en toen Leia haar kamertje binnenkwam toen ik het had opgehangen was haar reactie : ” ohhhhh mama, heb jij gemaakt? Zo mooi!!! Kan ik ook mooi haren doen (wijst naar spiegel) en kijk mama, dat zijn jij en ik! foto!!! (wijst naar prikbord). Het meisje is zo blij en ik straal alleen maar. Ik ben zo ontzettend gelukkig dat ik zo’n lief en tevreden meisje heb. En kijk nou hoe ontzettend leuk Valence op de kinderkamer is. Echt helemaal gaaf. Een roomtour van haar nieuwe kamer volgt binnenkort! We moeten nog even wat puntjes op de i zetten en twijfelen nog een beetje om een kast in een andere kleur te verven.
De kleur achter het wandsysteem van Valence op de muur is de kleur Heartwood van Flexa, dit wordt dé kleur van 2018. Echt een mooie warme kleur vind ik het hebben en past goed bij het oudroze van Flexa en de goud accenten die we in haar kamer hebben toegevoegd.
Ze leveren de spiegel en whiteboard heel erg netjes met een vliesje eroverheen zodat er geen beschadigingen ontstaan.

De Valence set op leia haar kamer bestaat uit:

Op Leia haar kamer zie je de volgende items uit de Valence productlijn hangen:

  • Penta mirror – zodat je je haren kunt checken voor je je kamer afgaat
  • Trihook in de kleur oudroze – om alle leuke jasjes en pakjes aan op te hangen
  • Penta Coustic – prikbord waar je leuke foto’s en dingetjes kunt ophangen
  • Penta Whiteboard – voor leuke tekeningen

Deze totale set koop je voor €88,-

Zelf samenstellen? bekijk de prijslijst in de webshop van Valence. Het is natuurlijk vanzelfspreken dat de betonnen versie wat duurder uitvallen, maar je hebt al een Mono voor €8,- dus je kunt het zo gek maken qua prijs als je zelf wilt. Dat maakt Valence dan ook zo leuk! De materialen zijn duurzaam, mooi, en toegankelijk voor iedere interieur.

Valence Design Wandsysteem quapi kidswear quapi gillian

#8daysofchristmasgiveaway | Win een set van Valence

Nu mag ik van Valence een set gaan weggeven. Je krijgt ongeveer hetzelfde, maar ik kan me voorstellen dat als jij een zoon hebt, je misschien niet voor oudroze zou gaan. Je mag dan uiteraard een andere kleur uitzoeken.  De waarde van deze set is ongeveer €88,-

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker door naar de volgende winactie. Tamara heeft een leuke winactie : namelijk een Bosch Snoerloze stofzuiger, handig!

Valence Design wandsystemen

in samenwerking met Valence

Summary
Review Date
Reviewed Item
Valence Design Wandsystemen
Author Rating
51star1star1star1star1star

Dit vind je misschien ook leuk

13 comments

elisabeth maria martina 14 december 2017 at 19:39

origineel en heel bijzonder

Reply
Anita H. 14 december 2017 at 20:35

Wat een gaaf concept.

Reply
Lianne 14 december 2017 at 20:41

Echt super gaaf!

Nog nooit van gehoord, maar ik word helemaal blij!

Reply
Lucinda Staal 14 december 2017 at 20:43

Wat onwijs gaaf zeg
Superleuk op de kamer van onze Joony 😍😍😍😍😍😍

Reply
Liesbeth 14 december 2017 at 20:51

Wat een gaaf concept! En zo veelzijdig! Ik doe mee en heb alle stappen ondernomen!

Reply
Astrid 15 december 2017 at 04:52

Ja leuk voor op de kamer van de kleine meisjes 😍

Reply
W Reurings 15 december 2017 at 10:26

Wat gaaf! Alles gedaan wat er gevraagd word 🙂

Reply
Marian B 15 december 2017 at 13:14

Wat top dat je ambassadrice bent geworden van dit leuke merk. Ik kende het nog niet, maar het is zeker een mooi wandsysteem! Lijkt mij ook wel leuk voor op mijn dochtertjes kamer 😉

Reply
Cassandra 18 december 2017 at 11:32

Ja ik vind het echt zo gaaf!

Reply
Gitte Brouwer 15 december 2017 at 16:28

Super gaaf! Laten wij nu net binnenkort een meisjes(baby)kamer in gaan richten! En mega verliefd zijn op oudroze en dit gave merk! Super leuk!!

Reply
Claudia Diependaal 16 december 2017 at 19:31

Ik heb alle handelingen volbracht. Echt leuk. Ik wacht met spanning op je blog wat ambassadrice van het merk inhoudt!

Reply
Marcha de Haan 17 december 2017 at 07:56

Het ziet er super leuk en praktisch uit. Ik doe graag mee

Reply
Tromgeroffel : Winnaars 8 days of christmas giveaway | Momambition.nl 19 december 2017 at 09:41

[…] Huis, Tuin & Interieur […]

Reply

Geef een reactie