Home MOM Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau?

Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau?

by Cassandra 9 juni 2016 3 comments
vaderdag cadeau

Er bestaan heel veel type vaders, welke type vader heb jij? Of welk type vader is je man? Wil jij hem graag in het zonnetje zetten en zoek je een leuk Vaderdag cadeau? Geen idee wat je moet halen? Ik heb een lijstje met Vaderdag cadeau’s gemaakt ter inspiratie voor 4 verschillende type vaders:

Voor welke type vader zoek jij een vaderdag cadeau?

De Game vader

De game-freak is een papa die graag een spelletje speelt op zijn lichtgevende computerkast die hij zelf in elkaar heeft gezet. Uren schiet hij er wellustig op los.. Hem doe je een plezier met bijvoorbeeld zijn eigen game-kamer die hij kan op leuken met een toffe gameposter van bijvoorbeeld Battlefield, Zelda of Minecraft. Heb jij meteen die ellendige computer niet meer in je woonkamer te staan loeien, win-win situatie toch?

Vaderdag cadeau

De vader die houdt van reizen

Heb jij een vader die gek is op reizen en iedere dag aftelt tot hij weer op vakantie mag? Geef hem dan een mooie wereldposter cadeau die je vervolgens op een prikbord plakt waardoor hij met prikkers alle plekken waar hij is geweest kan “aanstippen”.  Leuke tip; geef hem meerdere kleuren prikkers cadeau, zo kan hij bijvoorbeeld de kleur blauw gebruiken voor steden en plekken waar hij graag nog heen wilt en met bijvoorbeeld rood kan hij dan de plaatsen aangeven waar hij al wel is geweest.

Vaderdag cadeau wereldkaart

De Bourgondische vader

De bourgondische vader viert het leven met lekker eten en drinken en mag ook graag lekker lang tafelen of uren op het terras zitten. In de zomer leeft hij voornamelijk buiten, heb je thuis een mooie overkapping? Maak er dan een gezellig plekje van door een aantal mooie poster van bijvoorbeeld wijnen en hapjes neer te hangen, zo kom je nog meer in de sfeer.

Vaderdag cadeau

De film vader

Kijkt jou man/vader graag films en series? Tover een overgebleven kamer om tot een ware thuisbioscoop en hang er wat gave filmposters op of bekleed één muur met zijn favoriete film poster. Leg een dvd-tje klaar met daarbij een koud glas cola (met ijs natuurlijk) en niet te vergeten een bakje popcorn en lekker genieten want je plant hiermee meteen een cheap-ass datenight terwijl je geen oppas nodig hebt! Yay!

Vaderdag cadeau star wars

Met posters kun je een heel persoonlijk Vaderdag cadeau geven waarbij je goed kunt inspelen op het type persoon die je vader of man is. Ik weet het je man is niet je vader, maar het is toch leuk om hem een kleinigheidje te geven namens je kindje, doe er een mooie tekening of knutselwerkje bij en je Vaderdag cadeau is helemaal af! Veel succes en alvast een hele fijne Vaderdag!

Wat geef jij als Vaderdag cadeau?

Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Petra van der Poll 12 juni 2016 at 11:36

Ik zou gaan voor een cadeau voor de Bourgondische vader, aangezien mijn pa gek is op eten! Daarbij is hij ook gek op whisky, dus ik zou er ipv wijn, een fles whisky bij doen.

Reply
Tamara 12 juni 2016 at 21:14

Ohhhh ik ben zo’n truttebel die haar vent helemaal niks gaat geven haha. Ja ik ga samen met de jongens ontbijt maken, maar dat is het dan ook wel 🙈 Hahs

Reply
Last-minute Vaderdag shopping tips voor vergeetachtige vrouwen | PINKPRESS.NL 14 juni 2017 at 16:00

[…] Waarom vergeetachtige vrouwen? Nou heel simpel, dat zijn wij vrouwen nou eenmaal haha! In elk geval, Judith en ik (Cassandra van Momambition.nl) wel haha! Vooral sinds ik mijn dochter heb uitgepoept, lijkt het alsof ik ook mijn geheugen erbij uitgepoept heb. Echt hoor, ik vergeet de helft en zelfs als ik het opschrijf. Daarom heb ik samen met Judith deze leuke Last-minute vaderdag shopping inspiratie post voor jullie. En mocht dat niet genoeg zijn, dan vind je hier leuke cadeautips voor specifieke type vaders. […]

Reply

Geef een reactie