Home LifestyleHuis, Tuin & Interieur Tuinverbouwing #4 | Een kloddertje groen hier, een kloddertje groen daar

Tuinverbouwing #4 | Een kloddertje groen hier, een kloddertje groen daar

by Cassandra 17 mei 2017 13 comments
Tuinverbouwing #4 | Een kloddertje groen hier, een kloddertje groen daar

Whoehoe, het is weer tijd voor een nieuwe tuinverbouwing update!! Mocht ook wel tijd worden volgens mij, want de laatste update is alweer even geleden. 

Vertraging in de tuinverbouwing

Jullie weten allemaal hoe gefrustreerd wij zijn over de medische zorg van onze dochter en dat het ziekenhuis onze dochter de medicatie van een ander kind had gegeven toch? Nou we lopen op dit moment dus ziekenhuis op en af en daardoor houden we wat minder tijd over voor andere zaken zoals de tuinverbouwing helaas. Tussen neus en lippen door proberen we wel zo veel mogelijk te doen omdat het op den duur ook gewoon een irritatiefactor is omdat je continue door de troep heen loopt. Maar stil hebben we niet gezeten, verre van zelfs haha.

Afgelopen weekend ben ik lekker aan de schilder geweest en heb ik de buitenmuren aangepakt. Weet je de kleur nog ongeveer? Een beetje een zachte blauw/grijzige kleur. Erg mooi, maar verweerd en beschadigd door de ellendige klimop die aan die wand zat. Tijd voor een nieuw likje verf dus.

tuinverbouwing

Een kloddertje groen hier, een kloddertje groen daar!

De kleur die we hebben uitgezocht is de kleur “troubadour” en deze hebben we laten mengen met Gamma professional buitenverf. Ik ben persoonlijk erg te spreken over de verf van Gamma en wanneer er weer eens een schilderbeurt gedaan moet worden, dan ga ik hier meestal heel. Nog zo’n mooi voordeel was dat ze 30% korting hadden op alle (meng)verf. Hoera, toch weer ff een paar euro’s bespaard.

Ik heb me alleen een beetje verkeken op de hoeveelheid. Waar ik in de woonkamer dacht dat ik aan 2,5 liter genoeg had (niet dus!), kocht ik nu heel wijs een 5 liter emmer. Heb ik gewoon de helft van de pot over he! Zelfde aantal vierkante meters ongeveer.. Wat, meer zelfs buiten dan binnen. Zal wel aan de muur gelegen hebben ofzo. Maar goed. We hebben dus meer dan de helft over, dus binnenkort pakken we ook de slaapkamer maar ff aan denk ik haha!

tuin tuinverbouwing

De onderste rand van de tuinmuren moeten ook nog even een opfrisbeurt krijgen, daar haal ik gewoon dezelfde grijze kleur voor op en de regenpijn moet nog even vervangen of in elk geval schoongemaakt en dan verf ik hem misschien wel mee. Wat zou jij doen?

Bij de volgende tuinverbouwing update hoop ik dan toch echt het speelhoekje voor Leia te kunnen laten zien. Die is nog niet helemaal af, maar begint al wel vormen te krijgen. het wordt al wel wat he? Wat vinden jullie?

 

13 comments

Vlijtig Liesje 17 mei 2017 - 08:58

Zo, dat is een heel verschil zeg! Dat heb je goed gedaan. Heftig dat je zo’n gedoe hebt met het ziekenhuis. Petje af dat je dan ook nog die muur hebt aangepakt!

Reply
Irma 17 mei 2017 - 09:02

Het wordt al hartstikke mooi! Ik zou persoonlijk de regenpijp mee schilderen en er dan bijvoorbeeld een mooie klimroos of klimhortensia tegen aan laten groeien 😀

Reply
Cassandra 17 mei 2017 - 09:46

Nee geen klim spul meer, maakt de voegen van de muur alleen maar kapot haha

Reply
Irma 17 mei 2017 - 09:50

Dat ligt er aan wat voor plant, klimop/hedera zijn verschrikkelijk inderdaad!

Reply
laviedemama 17 mei 2017 - 09:45

Oh leuk, een make over 🙂 Ik hou ervan! Mooi kleur! lekker zomers! Ben benieuwd naar de volgende update! Laat het mooie weer maar komen 🙂

Reply
singlezonderkat 17 mei 2017 - 10:36

Wat een mooi kleurtje! Ik vond het grijs ook heel mooi maar dit geeft net weer een hele frisse andere look. Ziet er goed uit, ben zo benieuwd naar het eindresultaat.

Reply
Manon 17 mei 2017 - 12:46

Ik vind het erg fleurig geworden daar hou ik wel van. Ik ben heel benieuwd naar het speelhoekje

Reply
Marushi 17 mei 2017 - 20:45

Echt een heel groot verschil zeg! Ziet er goed uit! ^^ Wat een likje verf al niet kan doen he.

Reply
Bianca 18 mei 2017 - 07:12

Jullie zijn echt goed bezig! Vind de kleur groen ook super tof staan x

Reply
jolienvs 22 mei 2017 - 23:06

Zo’n verbouwingen zouden echt niets voor mij zijn. Hopelijk voor jou is het snel achter de rug!

Reply
SofarsoSabine 24 mei 2017 - 10:03

Vervelend om vertraging te hebben. Even door zetten want straks heb je wel een super fijne tuin in de zomer.

Reply
Anne 25 mei 2017 - 15:00

Wat gaaf die groene kleur, heel gewaagd maar wel super leuk. Wij zijn ook met onze achter tuin / straat bezig. Deze week met korting een mooi tuinset gekocht. Zo leuk nu weer zo mooi is!

Reply
4 tips hoe je een kleine hal kunt inrichten | Momambition.nl 31 mei 2017 - 16:31

[…] Huis, Tuin & Interieur […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.