Home KIDS Yes! Eindelijk een Princess Leia pop! Mag ik hem niet uitpakken….

Yes! Eindelijk een Princess Leia pop! Mag ik hem niet uitpakken….

by Cassandra 18 november 2017 11 comments
Yes! Eindelijk een Princess Leia pop! Mag ik hem niet uitpakken….

Whaaaaa, ik had jullie deze Star Wars Forces of Destiny Leia pop al een beetje laten zien naar aanleiding van ons bezoek aan het pieten pakhuis van Hasbro. Maar er is dan toch eindelijk : dé Princess Leia pop!!! En met een dochter die naar dit karakter van Star Wars is vernoemd, moet je die dus hebben! Hebben we meer Star Wars fans hier? Want ik mag ik een Star Wars Forces of Destiny pop naar keuze weggeven!!! Benieuwd welke keuzes er zijn?

review Star Wars Forces of Destiny Leia pop R2D2

Star Wars Forces of Destiny Leia en R2D2

Princess Leia is (net als mijn eigen princess Leia, duhuh 😛 ) is een stoere leider van de rebellen. R2-D2 is een lieve, trouwe en vooral behulpzame Droid van de Skywalker familie. Samen met deze twee karakters kun je geweldige avonturen uit het galactische rijk naspelen en daarmee de grootste helden van de opstandelingen (ook wel rebellen genoemd) worden.

Wat mij opvalt is dat de Star Wars Forces of Destiny Leia pop echt stevig en groot is. De Leia pop is 28 centimeter groot. Daarnaast ziet de pop er echt waarheidsgetrouw uit en lijkt de pop dus echt op Leia uit de films. Princess Leia heeft een afneembaar vest en afneembare laarzen aan en wanneer je haar benen samenknijpt richt ze haar blaster. Op R2-D2 is ook goed gelet, hij heeft een draaiend hoofd net als in de film!

Star Wars Forces of Destiny Leia met R2D2 kost €32,99 is verkrijgbaar bij Bol.com

Waarom mijn man zo dol is op Leia (uit de film)

Man is dol op Star Wars en heeft niet per definitie een favo personage, maar de (grappige) band tussen Leia en Han Solo in de eerste trilogie vond hij erg amuserend. Hij is niet zo heel erg snel fan van een vrouwelijk karakter in een film, maar Leia is op de een of andere manier zodanig blijven plakken dat we onze dochter ernaar vernoemd hebben haha!

Help ik mag de Star Wars Forces of Destiny Leia pop niet uitpakken!

Mijn man is een echte Star Wars noob en toen we deze Star Wars Forces of Destiny Leia pop binnen kregen zei hij direct: NIET UITPAKKEN! Nahhhh, hoezo niet?! Laat Leia toch lekker spelen joh! Dus hij surfen op internet, liet mij daar een aantal Leia poppen van vroeger zien, in verpakking… En die waren best wat waard… Hmm okay, I get your point. Hij wil daarnaast de Star Wars Forces of Destiny Leia pop graag mooi houden, om zo een tof verhaal aan onze eigen Leia te kunnen vertellen als ze later ouder is. Best wel een mooie gedachte om de pop dan zoveel mogelijk intakt te houden toch?

Sinterwinweekend: Win een een Star Wars Forces of Destiny Pop

Als het goed is kom jij hier nu binnen via Mary-Lou, zij gaf namelijk voor onze hop een omslagdoek en luier voor pop weg. Voor het Sinterwinweekend mag ik een Star Wars Forces of Destiny pop naar keuze weggeven twv €32,99. Je kunt kiezen uit de volgende poppen: Star Wars Forces of Destiny Leia pop

  • Rey met BB-8 Star Wars Forces of Destiny Leia pop
  • Jakku Star Wars Forces of Destiny Leia pop
  • Jyn Erso Star Wars Forces of Destiny Leia pop
  • Sabine Ren Star Wars Forces of Destiny Leia pop

Hoe je kunt winnen?

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht)
  • Laat in een reactie weten welke pop jij graag zou willen ontvangen als je wint. (verplicht)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht Star Wars Forces of Destiny Leia pop
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

Morgen komt er om 7.00 uur een nieuwe Sinterwinweekend-actie online hier. Voor nu draag ik je over naar vriendinnetje Judith want zij heeft een paar toffe slippers van The Whitebrand voor jullie klaar staan!

27 november 2017 :

Winnaar bekend: Niels Laan-van Der Drift van harte gefeliciteerd!! Wil je binnen 72 uur contact met ons opnemen doormiddel van een mailtje met jullie adresgegevens? 

Tot de volgende post! Liefs! <3 Cassandra Star Wars Forces of Destiny Leia pop

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Star Wars Forces of Destiny Leia en R2D2
Author Rating
51star1star1star1star1star

Dit vind je misschien ook leuk

11 comments

Alle poppenmoeders verzamelen! En poppenvadertjes ook | #sinterwinweekend | mamaLou blogt 18 november 2017 - 07:00

[…] Nog meedoen voor een leuke prijs? Hop dan even door naar Cassandra. Daar maak je kans op een Princess Leia pop. […]

Reply
elisabeth maria martina 18 november 2017 - 07:06

wat een coole en stoere princes leia, dat zou een mooie verrassing zijn

Reply
lifestylemommys 18 november 2017 - 08:01

Ik ga voor Rey 😀 groetjes Linda Raaijmakers l_raaymakers@msn.com

Reply
Francis 18 november 2017 - 10:04

Voor manlief zou dit geweldig zijn als Star War fan. Ik weet er echt niks van. Leia is 1 van de weinige namen wat mij iets zegt?. Maar als ik zou winnen dan lijkt Rey mij een leuke en gezellige pop?. Kunnen onze meiden er gezellig mee spelen

Reply
Marian B 18 november 2017 - 13:25

Zelf hou ik er helemaal niet van… Maar mijn broer en vriendin vinden dit helemaal top. Ik kan ze hier vast blij mee maken!

Reply
tine van aken 18 november 2017 - 14:20

de Star Wars Forces of Destiny Leia heel erg graag aub!

Reply
mirremeid 18 november 2017 - 19:25

Wat een stoere actie. Stiekem wil ik deze Star Wars Forces of Destiny Leia zelf wel hebben, maar vooruit ik beloof dat mijn tweelingdochters er mee mogen spelen.

Reply
Patricia Bouthisma 18 november 2017 - 20:06

Ik zou voor Jakku kiezen als ik win

Reply
Heidie van der Steeg 18 november 2017 - 21:31

Ik ga voor Jyn Erso, ik ben zelf niet zo’n Star Wars fan maar mijn zoon en man ook en toevallig heb ik laatst wel een stukje meegekeken met de Star Wars Rogue One, en heb ik gezien dat Jyn Erso samen met een meneer, volgens mij de “wereld” heeft gered. Met zo’n superheldin van Star Wars zijn de mannen hier vast erg blij!

Reply
Lyn 18 november 2017 - 21:52

Ik zou graag meedoen voor Sabine Ren! Helaas heb ik geen fb 🙁

Reply
Michael noo 19 november 2017 - 01:17

Maak heel graag kans op Leia! Heel erg leuk deze actie!!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.