Home MOMBeauty & Fashion Shoplog : Ter Stal Outlet & Action

Shoplog : Ter Stal Outlet & Action

by Cassandra 29 mei 2017 13 comments
Shoplog : Ter Stal Outlet & Action

Vorige week belandde ik tijdens het boodschappen doen in de Action en na het appje van Madelon ben ik ook meteen nog even langs de Ter Stal Outlet hier gegaan.  Het resultaat? 6 kledingstukken voor dochterlief voor maar €12,- een shoplog kan dus absoluut niet achterblijven

Ter Stal Outlet Shoplog

Ik heb geen idee of deze outlet in meerdere steden of dorpjes te vinden is, maar in Almelo hebben we er wel één op het Vincent van Goghplein. Ik koop eigenlijk nooit iets bij de Ter Stal maar nadat Madelon een flinke buit had geshopt voor haar kids voor maar €35,- moest ik toch even een kijkje nemen. Naast dat er namelijk enorm lage prijzen zijn (duhh het is een outlet :P) hadden ze nu ook een actie: 1+1 gratis.

Ik kocht 3 jumpsuits, een jurkje, een basic t-shirt en een hempje. Allemaal enorm handig voor op vakantie. Oké 1 artikel (de grijze jumpsuit) heb ik perongeluk te groot gekocht. Ik dacht 92 in mijn handen te hebben maar heb een 98/104 meegenomen. Kan dus eventueel later ook met een jasje erop bijvoorbeeld.

Als laatste nog wat handigheidjes voor op vakantie. De zwemband vond ik super schattig voor Leia en verder een pakje kinderpleisters, blaren pleisters en een setje met o.a. een tekentang erin. Kan ik dat weer van ons vakantie-to-do-lijstje afstrepen

Action Shoplog

Ik ging eigenlijk naar de Action om wat billendoekjes te halen, maar zoals altijd kom ik altijd met meer thuis. Zo nam ik mieren lok rommel mee omdat we helaas behoorlijk last hebben van mieren hier buiten en ik word er helemaal kriebelig van als ze in huis komen. Eens kijken of deze prdocuten gaan werken… Verder zie je op deze foto afplak tape en beschermglas voor mijn iphone 7.

Verder stuitte ik op dit super toffe kussenhoesje met palmboomprint en kocht er meteen vulling bij. Deze is perfect voor in de tuin (en stiekem ook een tof ondergrondje voor foto’s ahah!).

Als laatste nog wat handigheidjes voor op vakantie. De zwemband vond ik super schattig voor Leia en verder een pakje kinderpleisters, blaren pleisters en een setje met o.a. een tekentang erin. Kan ik dat weer van ons vakantie-to-do-lijstje afstrepen

 

Welke type shoplog vind jij het leukst om te lezen? Is dat interieur dingetjes, beauty producten of bijvoorbeeld kleding? Laat je het weten?!

13 comments

misseagles 29 mei 2017 - 06:47

Kleding! En Ter Stal kom ik dus echt nooit.. Loop er bij mn oma om de hoek wel eens binnen (lees 1 keer per half jaar) alleen vind dan nooit iets leuks. Die jumpsuits zijn wel erg leuk trouwens!

Reply
joyfromjoyce 29 mei 2017 - 08:46

Leuke kleding heb je geshopt bij terstal! Ik ken die winkel helemaal niet 😮

Reply
Cassandra 29 mei 2017 - 08:56

Nee ik kende ze ook niet joh, pas sinds ik aan deze kant van het land woon. Maar in friesland zit het blijkbaar ook, mijn nichtje heeft er gewerkt namelijk. Misschien toch eens de locaties bekijken ahah!

Reply
mamasliefste 29 mei 2017 - 09:49

Leuk die jumpsuits! Omdat mijn jongste nu redelijk zindelijk is, durf ik het nog even niet aan, omdat ze ze nooit snel genoeg uitkrijgt. Mijn oudste draagt ze wel veel!

Reply
Serafina 29 mei 2017 - 10:25

Teratal ken ik helemaal niet.. Wat leuk wat je geshopt hebt, misschien kon je ook foto’s plaatsen waarvan je de kledij aanhad.. ?

Reply
Cassandra 29 mei 2017 - 16:58

Maar het is voor Mn dochter haha. Niet voor mezelf ? en dochter wil ik niet veel op social media en online hebben ?

Reply
volgmama 29 mei 2017 - 12:41

lleuk jurkje voor je dochter. Ik vind het altijd leuk om koopjes te zien van anderen. Maakt niet uit wat.

Reply
Cindel 29 mei 2017 - 13:26

Ik gebruik ook altijd de lotion billen doekjes van de action! werken perfect 😀 Zelf vindt ik alle shoplogs eigenlijk wel leuk. Natuurlijk ligt het er wel aan welke artikelen er voorbij komen. Ik kan helaas niet alles mooi vinden wat iedereen koopt. Maar jja smaken verschillen!

Reply
gerdialkema 29 mei 2017 - 14:48

Ter stal heeft vaak leuke kleding, hier helaas niet in de buurt.. Maar m’n moeder shopt er wel eens voor de kids!

Reply
Amanda 29 mei 2017 - 19:35

Wat een mooie buit zeg, en voor dat geld! Goed ingeslagen 😉

Reply
Melanie 29 mei 2017 - 20:17

Ter stal ken ik niet. De action komt half juni eindelijk bij mij in de buurt. Die kussensloop vind ik echt geweldig.

Reply
Lonneke Rempt 30 mei 2017 - 09:32

Ter Stal zit toevallig bij mij in het winkelcentrum koop er ook regelmatig kleding. Ik wil van de week ook ff langs de action gaan.

Reply
sannie73 19 juni 2017 - 10:42

IInterieurdingetjes vind ik het leukste om te lezen! Ik vind dat kussen dan ook, surprise surprise, helemaal geweldig. Ik had eigenlijk nog nooit van Ter Stal gehoord, dus ik vermoed dat er geen hier in de buurt zit. 😉

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.