Home MOMBeauty & Fashion Shoplog | jongenskleding Zeeman en Wibra

Shoplog | jongenskleding Zeeman en Wibra

by Melissa van 't Slot 9 mei 2017 2 comments
Shoplog | jongenskleding Zeeman en Wibra

Jeetje wat groeit die kleine man toch hard! Zelfs maatje 74 begint wat krap te zitten. Dus ben ik langzaam begonnen met de kast aanvullen met maat 80. De mouwtjes en broekspijpen zijn nog wat te lang maar die kunnen we omvouwen. Hij groeit er snel genoeg in. Samen met een vriendinnetje lekker het dorp in geweest en ik heb hele leuke kleertjes gescoord. Tijd voor een shoplog!

Jongenskleding Shoplog

Zeeman

Altijd leuk de Zeeman, veel kleding voor weinig centjes. Mag niet ontbreken in deze shoplog dus. Ik hou er van, zeker omdat hij er maar kort in zal passen.  Eigenlijk ging ik voor een nieuwe zomerslaapzak maar natuurlijk waren deze helemaal uitverkocht. Uiteraard zijn er nog genoeg andere leuke dingen.. Voor op de broeken met een drukke print heb ik graag een effen shirt. Deze had ik al van de Zeeman maar baby’s boeddha buikje paste daar niet helemaal meer in. Dus heb ik een grijze en donker blauwe basic shirt gekocht. De grijze was €1,99 en de blauwe was €2,49. De pandabeer slabbers zijn €0,99 per stuk.
Zeeman Shoplog
Hoewel ik de slabbers altijd direct uit spoel of in de week zet, er zijn een boel vlekken die ik er gewoon niet meer uit krijg. Op zich geen drama maar sommige zagen er echt uber ranzig uit. Aangezien de kleine liters aan kwijl verliest zijn de kwijlsjaaltjes ook niet aan te slepen. En ze hebben een nieuw printje! Twee sjaatjes voor €2,99.

Zeeman slabbers shoplog

Wibra

De leukste kleding hebben ze toch echt wel bij de Wibra, het is geen shoplog zonder kleding van de Wibra. Ze hebben er niet voor niks hele Facebook pagina’s van. Ik was opzoek naar iets met kleur aangezien het mooie weer er aan komt en ik vond de inhoud van Bram z’n kast een tikkie donker. Helaas waren van wat leuke kleding de maat die wij nodig hadden al verkocht. Maar toch zijn we goed geslaagd.
Wibra kleding shoplog

Het leuke groenige broekje was €9,99 en valt een beetje skinny.Daarop het oranje shirtje, lekker voor de iets koudere zomerdagen. Deze was €4,99. Het blauwe shirtje vond ik persoonlijk erg leuk en vrolijk en kostte €3,49.

meer leuke shoplogs:

2 comments

Joanna 19 juni 2017 - 11:39

Super leuk geschreven. Met een zoontje van 2 en een dochter op komst ga ik vaak naar de zeeman. Ze groeien er inderdaad heel snel weer uit.

Reply
Nicole Orriëns 20 juni 2017 - 11:59

Leuke kleertjes! Kinderkleding hoeft echt niet duur te zijn vind ik. Het nadeel van Wibra vind ik wel dat ze er vaak van die schreeuwerige teksten op hebben. De Zeeman heeft gelukkig ook wat neutralere kleding.

Reply

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.