Home KIDS Kappertje Spelen met de Rapunzels Kapsalon van Play-Doh

Kappertje Spelen met de Rapunzels Kapsalon van Play-Doh

by Cassandra 12 november 2017 24 comments
Kappertje Spelen met de Rapunzels Kapsalon van Play-Doh

Oh jongens, wat mag ik toch leuke dingen en organiseren voor jullie! Toen we bij het pietenpakhuis van Hasbro op visite waren was Leia al helemaal in haar nopjes met het kleien en daar maakte we onze eerste kennismaking met Rapunzels Kapsalon. Welk meisje (en ook vast een boel jongens) vinden haren vlechten, knippen en versieren nou niet leuk? Met Rapunzels Kapsalon kun je alle kanten op, kijk je snel mee naar de review? En pssssssst mét winactie! Whooohooo! Voel me net Sinterklaas, alleen dan wel een stuk knapper en minder behaard natuurlijk hahahah!

Play-Doh

Ik heb het al wel vaker benoemd, Play-Doh is hier thuis een grote hit. Alleen de klei zelf al is voor Leia een feestje. Vooral alle kleuren doorelkaar gooien is een groot feest (ik HAAAAAAAT dat haha!) Maar er zijn 2 toffe speelsets op de markt gekomen. Eerder liet ik jullie al kennis maken met de Spelen & Leren set: kleuren & vormen. Dit keer ontvingen we de Play-Doh Rapunzels Kapsalon waarmee Leia als een echte kapster aan de slag kan. En stiekem he, stiekem vond ik het zelf ook wel heul erg leuk om weer lekker te kleien.

Rapunzels Kapsalon inhoud:

Met Rapunzels kapsalon kun je de allermooiste haarcreaties maken. In de verpakking zit het volgende:

 • Rapunzels Kapsalon met Rapunzels kaphoofd
 • 4 potjes boetseerklei waaronder 1 potje met glitter klei
 • Schaar
 • Kam
 • Pascal de vlechtenroller
 • Borsteltje
 • Diadeem

Wat vinden wij van Rapunzels Kapsalon:

Rapunzels Kapsalon is ontzettend veelzijdig. Zie je dat gat in Rapunzels hoof op de foto hierboven? Daar stop je de klei in, vervolgens zet je de diadeem erop en draai je aan het draaiwiel. Hoppaaaaa allemaal mooie haartjes komen te voorschijn. Hoe meer klei je gebruikt, hoe langer het haar wordt.

Vooral de glitter klei valt enorm in de smaak. En zie je Pascal? Dat is een vlechten draaier en werkt super simpel. Rol wat klei en haal Pascal eroverheen. Tadaaaaa mooie vlecht. Ook het borsteltje die wordt bijgeleverd heeft een leuk extra detail. Naast haren borstelen kun je er namelijk ook mooie haar vormen uit halen waardoor je Rapunzel nog mooier kunt maken.

En zie je die leuke vormpjes in het kaphoofd? Daarmee kun je dus mooie haartjes maken, maar ook haaraccessoires en zelfs mooie sieraden om Rapunzel helemaal klaar te maken voor het bal. De steekkam kun je als kam gebruiken, maar bevat ook vormpjes waardoor je mooie “diamanten” kunt maken.

Met het schaartje kun je uiteraard lekker knippen, maar dan wel veilig. Rapunzels Kapsalon is een groot succes hier in huis. Niet alleen voor Leia, die er inmiddels al behoorlijk wat uurtjes speelplezier op heeft zitten. Nee mama vind het stiekem ook wel heel erg leuk en kijk papa eens geconcentreerd te werk gaan! Hahaha!

Verkrijgbaarheid van Rapunzels Kapsalon

Rapunzels kapsalon is wat mij betreft een prima cadeau voor Sinterklaas, een verjaardag of de kerstdagen. Het pakket kost gemiddeld rond de 29,99 en is te koop bij alle bekende speelgoedwinkels en Bol.com.

Win Rapunzels Kapsalon

Jij kunt dus hier bij mij de Play-Doh Rapunzels Kapsalon winnen. Wat je daarvoor moet doen?

 • Like onze Facebookpagina (verplicht)
 • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht en niet jezelf taggen) 
 • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
 • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De winnaar wordt bekend gemaakt in dit artikel en deze wordt dan uiteraard weer gedeeld op ons Facebook kanaal. De actie loopt tot en met 15 november 2017 en stopt om 16.00 uur

Winnaar Rapunzels Kapsalon

Rylech Kroezen Gefeliciteerd, jullie winnen Rapunzels Kapsalon. Neem je contact met ons en stuur je ons je adres gegevens door zodat we dit kunnen doorgeven aan het bedrijf?!

Rapunzels Kapsalon van Play-Doh

Gerelateerd

Meer leuke tips nodig op gebied van speelgoed voor Sinterklaas, kerst of een verjaardag? Wellicht heb je wat aan onze reviews:

Deze blog bevat opgestuurde producten om een mening te kunnen vormen.
Wij blijven hierin altijd kritisch zie hiervoor onze disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

24 comments

Heidie van der Steeg 12 november 2017 - 13:09

Mijn dochertje wil haar haren heel lang laten groeien (om daarna een deel te doneren aan stichting Haarwerken) Dus Rapunzel spreekt heel zeker tot haar verbeelding. Als ik in de vriendenboekjes moet schrijven, moet ik altijd bij “dit wil ik later worden” invullen “kapster” dus die Play-Doh set vindt ze geweldig.

Reply
Cassandra 12 november 2017 - 17:35

Oh wat ontzettend goed dat ze het wil doneren! Knappe meid! ❤️

Reply
Marian B 12 november 2017 - 13:18

IMooie winactie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje, haar moeder is kapster! Helemaal leuk toch!

Reply
Marian Zw 12 november 2017 - 13:33

Dit ziet er echt uit als een super kado voor meisjes. Ik doe graag mee voor mijn meisje. Volg je ook via Instagram

Reply
Els Wanders 12 november 2017 - 13:35

Ik wil meedoen voor mijn dochtertje. Ze speelt ook heel graag met klei.

Reply
Mama Girlpower 12 november 2017 - 13:43

Haha jij bent idd veel knapper 🙂
Hier maken we heel graag kans op. Staat bovenaan het lijstje van mjjn dochter. Zij houdt van kleien en vab rapunzel.

Reply
Marian van Trigt 12 november 2017 - 13:59

Leuk voor de zusjes Elle e Philein. Beter als aan hun mooie lange haren zelf knippen.

Reply
Inge 12 november 2017 - 14:24

Haha,
Dat van die alle kleuren door elkaar…
Dat is zo verschrikkelijk herkenbaar! Ook de potjes niet goed sluiten zodat de klei kan verstenen is hier een grote hit! ?

Wij gaan er voor! Zo’n nieuwe playdoh is altijd superleuk!

Reply
Cassandra 12 november 2017 - 17:34

Echt hè, alles door elkaar… kan dan wel janken ? vind het zo zonde haha! En het plakt. OVERAL, maar t is ook weer zo leuk om te doen haha!

Reply
Els 12 november 2017 - 14:39

Leuk voor onze nichtjes!

Reply
trotsema fati 12 november 2017 - 14:46

Super leuk voor onze dochter!!
Ik volg je op facebook en instagram.

Reply
Claudia Diependaal 12 november 2017 - 15:58

Wauw wat een geweldige prijs zeg! Deze actie laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan. Oh wat zal ze dit gaaf vinden zou ik dit winnen.

Reply
Marijke 12 november 2017 - 16:57

Ik doe graag mee voor onze dochter Ylva! Haar tante is kapster en speelt altijd kappertje met haar,dus hier zou ze wel heel blij van worden ???

Reply
lifestylemommys 12 november 2017 - 18:04

Ik heb meegedaan voor Eva die 5 december jarig is 😀 Ik volg je va Facebook (Linda Raaijmakers) en Instagram (@lindaenbjorn)

Reply
Ilse Dullaert 12 november 2017 - 18:50

WIlla wil graag haar zoals Rapunzel dus …. dit is alvast een goed begin 🙂

Reply
Michael noo 12 november 2017 - 19:31

Super leuke winactie als cadeau met de feestdagen voor mijn dochter! Doe heel graag mee!

Reply
Janine Tuinstra 12 november 2017 - 19:31

Wat een leuke speelset!! Dat wordt nog meer klei plezier. Denk dat onze 2 oudsten er ook uren zoet mee zullen zijn. Ook lekker veel opties zeg!!
❤️

Reply
Monique Gort 12 november 2017 - 20:38

Wat een super leuke prijs!! Deze zou ik ontzetten graag willen winnen voor mijn dochter. Ik moet er alleen wel bij zeggen dat ik erg om Rapunzel moest lachen, het lijkt net of ze ingesnoerd bij de kapper zit…. Misschien is dat ook wel beter in mijn dochters geval 😉
Ik heb in ieder geval mijn moeder getagd!

Reply
Annabel de Ruiter 12 november 2017 - 21:01

Wat een leuke blog om te lezen! Duidelijk wat he er allemaal mee kunt! Deze mama vind het ook super leuk om met Liselotte (bijna 4) te gaan kleien. Ze doet dit zo graag op de peuterspeelzaal. We hebben nog geen klei thuis. Dit lijkt me een geweldig pakketje om mee te beginnen. Op het moment ook de favoriete film hier thuis ✨❤️

Reply
Barbara Gelens 12 november 2017 - 21:47

Leuk blog en verslag, kleien is heerlijk he! Ik heb het gescheiden houden van de kleurtjes opgegeven. Als zij er geen last van hebben dan ik ook niet ?(meer). Ik doe mee, ik heb een echte klei-liefhebber van 2!

Reply
Cindy 13 november 2017 - 04:49

Wauwww doldolgraag zou ze dit willen ons meisje!
Ze is gek op rapunzel.
Dit staat al lang tijd op het verlanglijstje.
Zou leuk als ik gekozen wordt om haar te verrassen

Reply
Marloes Wognum 13 november 2017 - 06:52

Oh die staat bovenaan het sinterklaas lijstje van mijn meisje!! 😀 Ik doe graag voor haar mee!

Reply
Claire Rhee 13 november 2017 - 18:49

Hahahaha geweldig, ik HAAAAAT dat ook echt ja, al die kleuren door elkaar waardoor ze uiteindelijk alleen nog een viezig bruin kleurtje over houden ??
Ach ja als ze het zelf maar leuk vinden he ?
Deze rapunzel is zeker weten een schot in de roos voor mijn beide dochters!!
Kleien, prinsessen en haren mooi maken, DE combi!!!!
Dus ik doe heel erg graag voor ze mee ??

Reply
Cassandra 13 november 2017 - 19:20

Ja echt he, ik ivnd het zelf vaak wel leuk om mee te doen, maar als ik dan al die kleuren door elkaar zie wordt ik helemaal kriegelig hahaha!

Reply

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.