Home MOMBeauty & Fashion Peuter OOTD van de maand | 3 x Zomers Vingino

Peuter OOTD van de maand | 3 x Zomers Vingino

by Cassandra 31 maart 2017 13 comments
Peuter OOTD van de maand | 3 x Zomers Vingino

Ik vind Vingino een heerlijk merk en met de zomer in aantocht heb ik weer 3 toffe kledingstukken voor Leia gescoord waarvan ik 3x een Peuter OOTD heb gemaakt voor jullie :

Vingino

Waarom Vingino? Vingino is wat mij betreft kenmerkend voor kwaliteit. Eerlijk is eerlijk, ze staan bekend om de patches, maar die vind ik persoonlijk nooit echt heel erg mooi. Maar daarnaast hebben ze wel echt leuke items met vooral een hoog kwaliteitsgehalte. Vooral de jeans van Vingino vind ik erg fijn en die vind je dan ook terug tussen de Peuter OOTD’s van deze maand. Jeans waar je lekker vrij in kunt bewegen, ravotten en spelen. Ik heb me alleen wat vergist in de maat lijkt het. Ik koos voor de maat 92, maar helaas is het nog wel een beetje ‘zwemmen’. Niet erg want dan groeit ze er wel in deze zomer.

Peuter OOTD 1: Sweater wheater

Deze roze neon sweater van Vingino is echt een plaatje. Lekker luchtig dankzij de mooie kant accenten. Ik combineer deze meestal met een legging, lekker casual, maar hij kan ook prima op de jeans die ik erbij bestelde. OF op een short jeans. Zo’n kort broekje. Super cute toch?

Peuter OOTD 2: Biker Jeans

De grijze bikerjeans. Ik ben er verliefd op! Wat een heerlijke stevige broek is dit en zo makkelijk te combineren met een leuk t-shirt en een warm vest. Hier draagt Leia haar zomerjas van Zara erbij met een paar sneakers van de H&M.

Peuter OOTD 3: Denim Panda Playsuit

Ik ben dol op playsuits! Helemaal voor dochter. Ze staan haar altijd zoooo lief. Deze denim playsuit moet ze nog een beetje ingroeien, het broekje is nog iets te pofferig voor haar en het lijfje nog net te los. Maar voor de zomer denk ik dat dit een heel fijn item gaat worden. Na het zwemmen klim je hier zo in. Leia is nogal fan van haar panda sokken, en die wilde ze er heeeeeeeel graag bij aan. Deze outfit heeft ze dus lekker zelf samen gesteld haha!

Ben jij al een beetje aan het shoppen voor zomerkleding voor de kleintjes? Wat is jouw favo merk?

13 comments

Nathalie - Volgmama 31 maart 2017 - 22:33

De bikerjeans is zo cool! Staat haar mooi <3

Reply
Cassandra 1 april 2017 - 01:06

Ahhh zo lief! Die jeans is ook wel echt heeeeeeeel fijn. Zo fijn materiaal altijd van Vingino, stevig!

Reply
Claudia Diependaal 1 april 2017 - 01:43

Hebben jullie toevallig een outlet Vingino? 9f n Intersport? Daar vind je heel erg vaak leuke Vingino voor kleine prijsjes echt geweldig.

Reply
Cassandra 1 april 2017 - 10:42

Nee helaas niet. Ik wist trouwens niet dat Intersport ook vingino verkoopt!! Bedankt voor deze tip, moet ik echt even langs dan! ?

Reply
Jamey 1 april 2017 - 07:26

Die sokken zijn echt geweldig!!

Reply
Anne 1 april 2017 - 19:54

Ik ben echt Vingino fan! Super kwaliteit en blijft tot in den treuren goed. Die Panda playsuit is geweldig. Gauw kijken of die er ook nog is in de kleutermaat van mijn dochter!!!

Reply
Madelon 1 april 2017 - 20:33

Die bikerjeans!!! zo stoer!! erg leuke kleding allemaal

Reply
Judith 1 april 2017 - 21:52

Oh zo schattig! Dat broekpakje met die sokjes echt te lief

Reply
Natalie (@latanie) 2 april 2017 - 16:30

Awwww wat lief zo’n mini ootd! Ik vind het heerlijk om kleertjes te kopen voor mijn nichtje, zo’n schattige dingen hebben ze t4egenwoordig!

Reply
Miryam 3 april 2017 - 09:24

Leuke outfits! En die sokken, geweldig ? Ik shop niet graag, maar ben idd bezig met voorjaar/zomer; inventariseren wie wat nog heeft, wat er nog bij moet komen en wat door jan van de een naar de ander.

Reply
Diana 3 april 2017 - 09:42

Wat een leuke kinderkleding vooral dat spijkerpakje.

Reply
Verena 3 april 2017 - 14:01

Vinginio is heel leuk. Heb ik vroeger ook vaak gedragen!

Reply
Marieke Klein | Pure-Happiness 4 april 2017 - 09:04

Ah! Wat een super leuke outfit!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.