Home MOMBeauty & Fashion Outfit | Tussen zomer en herfst met Zara

Outfit | Tussen zomer en herfst met Zara

by Cassandra 22 augustus 2017 13 comments
Outfit | Tussen zomer en herfst met Zara

Als je het mij vraagt laat de zomer flink op zich wachten en heb ik meer het idee dat we al in de herfst zijn beland. We zitten dus een beetje tussen zomer en herfst in.. Nu hoop ik nog op een mooie nazomer in september en oktober, maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Met de komst van de nieuwe ZARA in Enschede maakten we zo’n anderhalf week geleden al even een rondje. En kon zoals je in mijn eerste Momambition Weekly kon lezen heb ik voor mezelf een jurkje gescoord en voor Leia een toffe broek en blouse. Nu hebben jullie haar items al gezien, maar niet het jurkje. Na jullie toffe reacties op mijn vakantie outfits, kon een nieuwe outfit post dus niet uitblijven. Let’s go!

Doei donkere comfort zone, hallo kleur!

Totaaaaaal uit mijn comfort zone pakte ik een okergeel, mosterdgeel (geef het beestje een naam) jurkje. Met roezels, volant mouwen, whatever. Zo niet mijn ding, maar hij hing er zo leuk. Ik hield hem voor en dacht… Hmmmm, dit zou nog wel eens iets kunnen worden… Ook man zei dat ik de kleur goed kon hebben en na een blik op het prijskaartje (€12,95) gaf ik mezelf gewonnen. Want het is overduidelijk dat mijn donkere kast wel wat kleur kan gebruiken. “Oké, the deal is done, ik neem hem mee!”

Schoenen check!

Onderweg naar huis denk ik na over welke schoenen ik hierbij zal combineren. Ik ben een echte liefhebber van hakken, maar met een drukke peuter om je heen is dat vragen om problemen en verstuikte enkels. Het resultaat is dus dat al mijn prachtige hakken van voor de zwangerschap staan te verstoffen. Oké ik mag niet liegen, heel zelden trek ik nog wel eens een paar aan. Met gelegenheden enzo.. Je kent het vast wel. Beetje mooi zitten zijn met hakken aan. Want als het op lang staan en lopen aankomt, ben ik helaas niet meer zo’n succes als voor ik zwanger werd van Leia. Oke All stars dan? Die zijn er ook wel tof onder denk ik?

tussen zomer en herfst outfit

Lees ook: Supertrash datenight outfit

Tussen zomer en herfst Mama outfit met Zara

Eenmaal thuis gooi ik meteen mijn kleren uit en trek het jurkje over mijn hoofd. Oh Wauw, hij is echt tof!  Na het schoenen dilemma pak ik uiteindelijk toch een paar hakken. Een stel cognac-kleurige leren sandalen die ik bij Manfield kocht dit jaar voor de bruiloft van mijn tantes. Ik hou van schoenen in de kleur. Ze geven een chique feeling. En ze lopen ook echt heerlijk trouwens, zelfs met een drukke peuter. Misschien moet ik die outfit van de bruiloft ook nog eens posten? Om de outfit af te maken kies ik voor mijn kleine crossbodybag van Elvy die perfect matcht met mijn sandalen.

Outfit details:

  • Jurkje met volant mouwtjes: Zara
  • Sandalen : Manfield
  • Elvy Crossbody bag : Duifhuizen
  • Horloge : Cluse
  • Bril : Fransisco van Benthum (specsavers)

Ik ben trouwens niet mega foto geniek op deze foto’s haha! Ik heb mijn best gedaan, maar poseren is toch wel een dingetje. Aan de andere kant.. Ik ben wel echt. Geen bewerkte foto’s, maar gewoon ik. Zoals ik ben. Een tikkeltje lomp haha! Met dit jurkje zijn we in elk geval al lekker in de herfstsferen, nu nog de herfstgeuren en kleuren in huis halen. Zou jij dit jurkje in deze kleur snel aantrekken? Tot de volgende post! Liefs Cassandra

 

 

13 comments

Krystle/ Batboy 22 augustus 2017 - 07:09

Wow de jurk is prachtig en de kleur staat je zo mooi! Love it!!

Reply
Cassandra 23 augustus 2017 - 09:51

Dankjewel lieverd ??

Reply
Beebs and Moms 22 augustus 2017 - 07:30

Heel leuk! Deze kleur geel staat een beetje vreemd met m’n blonde haar maar in een andere kleur zou ik hem zeker wel aantrekken. Mooi prijsje, lekkere chick erin, mooie schoenen, topoutfit!

Reply
Cassandra 23 augustus 2017 - 09:52

Hij is er ook in kaki of zwart.. ik denk dat die kaki je heeeeeel goed zou staan! En lekkere Chick? Haha! Jij bent een lekkere Chick! ❤️

Reply
Beebs and Moms 24 augustus 2017 - 08:49

Hahaha ❤ Toch maar even bij Zara kijken dus…. Gaan we dan twinnen de 2e ??

Reply
Cassandra 28 augustus 2017 - 11:01

Hahahah deal!!

Reply
Kelly 22 augustus 2017 - 07:42

Aww die tweede foto kijk je vet cute op. Heel leuk jurkje en ik ben fan van deze kleur geel. Hoewel hij uit je comfortzone is staat ie je goed! ?

Reply
Cassandra 23 augustus 2017 - 09:51

Hahah ik vind echt dat ik stomme koppen trek ??? maar wat super lief zeg! Ik moet toch eens wat vaker uit die comfort zone volgens mij haha! ??

Reply
Joyce 22 augustus 2017 - 07:54

Staat je prachtig! Ik hou van die kleur!

Reply
Nicole Orriëns 22 augustus 2017 - 14:17

Je ziet er inderdaad heel erg leuk uit zeg! Het staat je goed. Zelf heb ik soms ook wel eens een outfit gekocht die me leuk stond, maar buiten mijn comfort zone was. In de praktijk trok ik het dan toch niet aan. Wat dat betreft ben ik best irritant!

Reply
Cassandra 23 augustus 2017 - 09:49

Ik heb hem inmiddels al 3x aangehad haha! Met koude dagen erg leuk met een panty en enkellaarsjes denk ik

Reply
Martina 22 augustus 2017 - 20:44

Geweldige outfit! Ik zou dit zo dragen, helemaal!

Reply
Cassandra 23 augustus 2017 - 09:48

Wat lief! Hij zit ook echt zalig!! Ik voel me bijna een zonnetje haha!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.