Home MOMBeauty & Fashion Win de Olaz Ultimate Eye Cream en zeg maar dag tegen wallen

Win de Olaz Ultimate Eye Cream en zeg maar dag tegen wallen

by Cassandra 1 april 2017 69 comments
Win de Olaz Ultimate Eye Cream en zeg maar dag tegen wallen

Iets met donkere kringen, fijne lijntjes, dikke wallen, kraaienpootjes, vocht- en vet ophopingen én hangende oogleden. First World Problem nr. 1 bij vrouwen die ouder worden. Tenminste…. Ik vind het zelf niet zo heul erg leuk. Daarom ben ik ook zo blij met de nieuwe Olaz Ultimate Eye Cream, die helpt mij namelijk om er nog een beetje fris bij te lopen tijdens mijn aftakelingsproces. Maar laat ik jullie eerst even wat informatie geven over die paashop, want wat is dat nou eigenlijk?

Paashop : 45 winacties in mamablog land

De Paashop een beetje hetzelfde als de blogger een tijdje geleden. Kun je je die nog herinneren? Zo niet klik hier. De paashop is een gezellige bloghop om je kennis te laten maken met een aantal toffe (mama)bloggers in zowel Nederland als België. Tijdens de Paashop kun je bij iedere blogger kans maken op een leuk prijs.

Als het goed is ben jij ook via de leuke Monique van Moonoloog.nl, hier op mijn pagina gehopt, of je hopt net via mij binnen, lees dan snel even verder hoe je de paashop rond maakt. Ik verwijs je vanuit hier namelijk door naar lieverdje Miriam van Meervanmir.eu en zij verwijst jou weer door naar de volgende. Als je weer eindigt bij de blog waarbij je bent begonnen, dan is je rondje klaar en kun je stoppen met huppelen. Ik hoop dat je dit een leuk initiatief vindt en wens je veel plezier bij de volgende blogs.

Olaz Ultimate Eye Cream review momambition oogcreme

Olaz Eyes Ultimate Eye Cream:

Voorkomen is altijd beter dan genezen en dat is ook één van de redenen dat ik zo graag smeer. De Olaz Ultimate Eye Cream is een verzorgende oogcreme bij voornamelijk (beginnende) fijne lijntjes en rimpeltjes. Specifiek gericht op vrouwen vanaf 25 jaar. En als ik er zo over nadenk… Toen is mijn aftakel proces ook wel een beetje begonnen haha! Inmiddels word ik in de zomer 28 en kom. Ik steeds dichter bij die befaamde 30. Goed smeren is dus wel een must want Botox krijg ik toch wel een beetje kriebels van haha.

De Olaz Ultimate Eye Cream bevat onder andere ingrediënten als Niaciamide, glycerine en diverse peptapeptides om donkere kringen de vervagen, de eerste fijne lijntjes te verminderen én de gevoelige huid te voorzien van de nodige hydratie. Fijn na zo’n nacht spoken met de kleine! Nog een leuk feitje: er zit geen parfum in.YAY!

Een fijne extra is de kleurcorrigerende- en camouflerende formule in de Olaz Ultimate Eye Cream waardoor je niet meer hoeft te smeren en rommelen met een concealer. Maar ik hoor je denken. “de kleur is zo licht, past dat wel?”. Hier hoef je je geen zorgen over te maken want de de crème past zich automatisch aan de teint van je huid. Ideaal. Want ik schrok wel een beetje van de kleur toen ik het potje opende. Veeeeeeel te donker voor mijn lichte huid. Maar niet dus. Wanneer de Olaz Ultimate Eye Cream eenmaal is ingeklopt hebt zie je er niets meer van terug, behalve een frisse blik!

De kleur van de crème is dus een nude kleur met een oranje tint erin. Dat oranje kleurtje erin zorgt ervoor dat donkere kringen (die blauwige kleur) wordt geneutraliseerd. Je wallen vallen daardoor minder op. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat de Olaz Ultimate Eye Cream niet te mat en poederig opdroogt (wat je vaak bij concealers ziet), matte opdroging zorgt er namelijk vaak voor dat fijne rimpeltjes en lijntjes worden geaccentueerd. Dat is nou net wat we niet willen. Super glimmen doet ie ook niet. Net even die hydratatie die je ogen in de ochtend nodig hebben.

De Olaz Ultimate Eye Cream bevat een inhoud van 15 ml en is verkrijgbaar bij de bekende drogisten zoals Kruidvat en Etos voor een adviesprijs van €24,99

Paashop winactie : Win Olaz Ultimate Eye Cream

 

De winnaar van de Olaz Ultimate Eye Cream is reeds bekend gemaakt.  <3  Liefs Cassandra

Dit vind je misschien ook leuk

69 comments

Jacqueline Van de Manakker 1 april 2017 - 06:06

Nou dat kan ik wel gebruiken, ben nu eindelijk na 3 weken op aan het knappen van een longontsteking

Reply
Linda Raaijmakers 1 april 2017 - 07:27

Wat een verwennerij zeg 😀 Ik doe dus gauw mee 😀

Reply
Linda Raaijmakers 1 april 2017 - 23:01

oh ja, ik heb het volgende gedaan haha:
Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
Pinterest: lindavanduren/ (volg)
Google+: lindaenbjorn (volg en gedeeld)

groetjes Linda

Reply
MetMirjam 1 april 2017 - 08:30

Fijne prijs, mooie review! Ik hop alleen even langs 🙂

Reply
Sarah 1 april 2017 - 09:02

Ik doe graag mee, heel benieuwd naar zo’n getinte versie.

Reply
Marlon Kok-Toet 1 april 2017 - 09:38

Oehhhh… kan toch geen enkele moeder zonder zo’n crème hihi ik doe graag mee met jouw winactie!

Reply
Sonja de Jager 1 april 2017 - 10:02

Deze crème zou ik dolgraag willen winnen,
Zodat ik met een frisse blik aan een nieuwe dag kan beginnen!

Reply
Monique 1 april 2017 - 10:10

Mooie prijs! Ik kan wel wat gebruiken tegen die chronische wallen van mij 😉 Alleen werkt de link naar Facebook niet?

Reply
Judith 1 april 2017 - 10:11

Ooooh heel benieuwd naar, klinkt super voor die kringen van mij.

Reply
Lynn 1 april 2017 - 10:34

Lijkt me heel interessant dat productje. Kunnen we ‘s ochtends ook eens buitenkomen zonder wallen onder onze ogen 😀

Reply
mirremeid 1 april 2017 - 11:34

Hopper-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winactie heb jij! Van Olaz Ultimate Eye Cream wordt ik helemaal blij! Hiermee wordt pasen echt een feest! Blij dat ik op jouw blog ben geweest. Heel veel succes gewenst!

Reply
lmcmr 1 april 2017 - 11:40

Ik doe graag mee. Gisteren heb ik mijn wenkbrauwen laten doen en met deze creme kan ik de onderkant bijwerken. Ik ben tenslotte al 42 jaar en geef mijn drie dochters graag het voorbeeld van een goede persoonlijke verzorging

Reply
Jyoti Baldew 1 april 2017 - 12:23

Super leuk! Ik doe graag mee!

Reply
Anna 1 april 2017 - 12:38

Ik doe heel graag mee….
Facebook: An Na

Reply
roryblokzijl 1 april 2017 - 14:27

Mooi verwerkt, de review in de Paashop. I must admit dat ik nu toch wel heel erg nieuwsgierig ben geworden. Ik doe graag mee. Volgen deed ik je natuurlijk alláng (en dat blijf ik ook doen, hahaha).

Reply
Marjo 1 april 2017 - 14:48

Bijna 40 en een derde op komst <3 ik kan wel wat hulp gebruiken!

Reply
jantine 1 april 2017 - 14:53

Ik doe graag mee. Mijn dochter van 1 vind doorslapen nog steeds niet nodig en na een jaar er diverse keren eruit moeten snachts heb ik het gevoel dat ik wel wat mag gaan camoufleren. Ben benieuwd na deze crème.

Reply
Marian Zw. 1 april 2017 - 14:59

Olaz vind ik altijd al eem fijne creme, deze ken ik nog niet, dus loot graag mee

Reply
Esmée 1 april 2017 - 15:27

IIk ben verreweg de oudste (wordt morgen 47.. au) dus ik heb de meeste rechten op zo’n oogcreme… haha 😉

Reply
Joyce 1 april 2017 - 15:47

Oeh, hier ben ik wel erg nieuwsgierig naar! Ik ben benieuwd of het zelfs tegen mijn wallen werkt. Ik doe dus heel graag mee. En ik stalk je overal al 😉

Reply
erika van Koert 1 april 2017 - 16:19

Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂

Reply
Lieke van Veen 1 april 2017 - 16:26

IIk maak graag kans op deze oogcrème.

IIk volg je ook op facebook (lieke van veen)

Reply
Rewana 1 april 2017 - 17:32

Nou, heb al vele cremepjes geprobeerd tegen donkere kringen en helaas het wonder zalfje helaas nog niet gevonden:( ben dus wel super benieuwd naar deze;) Dusssss ik doe mee hoor! en waag een gokje

Reply
marina 1 april 2017 - 18:10

Dit zou ik wel willen testen. Ik ben een vrouw op leeftijd met hier en daar een rimpeltje. Maar ik verzorg mijn gezicht heel goed. Dus ik maak graag een kans!

Reply
Marange 1 april 2017 - 19:58

Jaaa dit is wat deze mama nodig heeft. Fingers crossed

Reply
Meike 1 april 2017 - 20:56

IIk doe graag mee met deze winactie. Ik ben benieuwd aangezien ik binnenkort weer heel veel gebroken nachten ga hebben.

Reply
Heidie van der Steeg 1 april 2017 - 22:04

Iets met donkere kringen: CHECK, fijne lijntjes: CHECK, dikke wallen: CHECK, kraaienpootjes: CHECK, vocht- en vet ophopingen: Dat valt nog mee meestal, én hangende oogleden (Vaker wel dan niet) dus stuur maar a.u.b. op dat fijne potje oogcrime van Olaz. Die komt hier echt wel goed van pas. Ik volg ook op Instagram en Facebook, dus gooi mijn naam maar 3x in de hoge hoed!

Reply
Mèlanie 1 april 2017 - 22:18

Over 2 maanden tik ik alweer de 26 aan, ook hier is het aftakelproces dus al in gang… graag waag ik dus een gokje op deze crème

Reply
Kelly Aarts 1 april 2017 - 22:18

Haha, dit kan ik wel gebruiken! Er beginnen stiekem toch wat rimpeltjes te komen en met korte nachten komen er toch ook wel wat donkere kringen. Welkom dus hier, hihi!

Reply
Inge Stroobandt 1 april 2017 - 23:04

IIk doe hier zeker aan mee! Met gevoelige oogleden, is dit zeker een must! En ik hop rustig door..

Reply
Diana 2 april 2017 - 00:08

Ik doe graag mee! Ik test graag of hij ook wallen van een nacht met onze tweelingspookjes verhult! ?

Reply
Anne 2 april 2017 - 08:14

Ja ik doe graag mee. Ik heb heel wat spooknachten achter de rug met mijn dametje dus zou deze fijne crème best kunnen gebruiken!

Reply
ellen 2 april 2017 - 08:29

Oh ja kom maar op met die lootjes volg je overal ben bijna 36 en hoog tijd dat ik ga smeren dus.

Reply
Mama Girlpower 2 april 2017 - 09:43

Wat leuk de paashop. Wallen check – kans maken op deze crème ja graag 🙂

Reply
jolienvs 2 april 2017 - 11:44

IIk doe graag mee voor mijn mama, want die is al lang op zoek naar een wondermiddeltje!

Reply
Anne 2 april 2017 - 13:14

Hmmm als jij jezelf al vindt aftakelen op jouw leeftijd…wat moet ik dan wel niet met mijn 36? kom dus maar op met dat cremepje

Reply
Lucia 2 april 2017 - 14:46

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met goed smeren. We laten het verval gewoon niet toe. We doen dat gewoon niet. Echt niet!

Reply
Evi Huys 2 april 2017 - 15:18

Met mijn bijna 30 is het misschien wel eens tijd voor een crème. Ik doe graag mee 😀

Reply
sufina 2 april 2017 - 16:04

Ik wil wel graag verlost worden van die wallen. is dit de oplossing? Wie weet…. ik hoop het zo. 😉

Reply
Jamey 2 april 2017 - 18:45

Wat een leuke hop!

Reply
Priscilla ? (@PrisjeNL) 2 april 2017 - 19:39

Wat een leuk idee, zo’n paashop. Ik laat deze winactie even langs mij heen gaan maar klik nog wel even door naar de volgende blog 🙂

Reply
lisanne bons 2 april 2017 - 23:22

Met een drukke baan, hbo studie, in je uppie een huishouden runnen, een geweldige dochter (maar goed kan paardrijden dus nogal wat uurtjes traint) en een gezellig sociaal leven. Heb ik soms wallen waar je over kan wandelen. Dus deze prijs klinkt mij als muziek in de oren.

Reply
Yessica leidner 3 april 2017 - 06:59

Wat een leuke actie ik loot graag mee voor deze crème ik volg je op alle manieren pinterest en youtube kanaal geabonneerd ook volg ik je op Facebook instagram en Twitter g+ en linked en bloglovin

Reply
Paula 3 april 2017 - 08:58

Oh wat zou ik dit graag uitproberen. Al vanaf dat mijn oudste dochter geboren is (nu bijna 8?) heb ik veel pigmentvlekjes rond mijn ogen en ik heb eigenlijk altijd al behoorlijke donkere kringen onder mijn ogen gehad als ik iets te weinig slaap krijg of me gewoon niet fit voel. Dus dit zal een heel welkom kado zijn. Een fit uitziende mama rond Pasen ??

Reply
Serafina 3 april 2017 - 09:26

Deze crème is perfect voor m’n mams..ga ik zeker doorgeven.. X

Reply
MamaPlaneet 3 april 2017 - 10:44

Ondanks alle slaaptekort, valt het hier wel mee wat betreft de wallen. Fijn product zo te zien. Zal het onthouden.

Reply
Sharon de Ridder 3 april 2017 - 12:19

Zo, hier maak ik heel graag kans op! Mijn kleuter heeft de laatste tijd ietwat moeite in de nacht… Ik nu overdag. #zzz

Reply
GerlindeIJ 3 april 2017 - 14:09

Be benieuwd geworden naar dit product.

Reply
Claudia Diependaal 3 april 2017 - 14:09

Ik word woensdag 42 en smeer nauwelijks. Maar iets voor mijn wallen kocht ik al een paar keer. Helaas zonder baat. Wat zou het fijn zijn als deze wel werkt en ik zou winnen. Nu rest alleen nog duimen.

Reply
Claudia Diependaal 3 april 2017 - 14:14

Oh ja ik word een jaartje ouder en heb MS een betere combi van hersenen als n vergiet heb je niet. Maar ik volg je bijna overal. Ik heb geen Linkin zo heet t ook niet maar ok. Dat heb ik niet en op Twitter heet ik Clautje35 geeft bijna 7 jaar uit gestaan ?

Reply
Birgit 3 april 2017 - 15:56

Oh wow! Dit is de oplossing voor al mijn problemen! Hahahah. Ik doe dus erg graag mee

Reply
Natasja keuter 3 april 2017 - 21:39

Wat lief dat jullie dit doen qua hoppen en winacties!! Ik volg alle 7 kanalen❤ super leuk!! Doe heel graag mee met de winactie .. werk als verpleegkundige alleen id nacht en ja.. wallen, donkere kringen en rimpels /lijntjes heb ik nu als 3u jarige mama best veel al.. kan ze steeds minder goed wegwerken.. slaap kunnen jullie me niet geven haha. Want mn dochtertje laat t niet altijd toe.. maar deze creme lijkt voor mij een redder in nood.. doe dus heel graag mee ?

Reply
Tamara 3 april 2017 - 22:06

Fijn zo’n creme, die heeft mijn moeder ook altijd (en die ziet er nog heel jong uit 🙂 )

Reply
mamasliefste 3 april 2017 - 23:29

Ik kan geloof ik wel zo’n smeerseltje gebruiken

Reply
Linda Smeets 4 april 2017 - 01:27

Mijn lijntjes zijn ook al een beetje zichtbaar en zou deze crème dan ook graag eens uitproberen. Kortom: ik doe graag mee en volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

Reply
Ilse Verhoeven 4 april 2017 - 09:04

Ik ga niet meedoen, maar kom wel even hallo zeggen.

Reply
Layla 4 april 2017 - 09:25

Mooi potje. Al is het alleen om het neer te zetten

Reply
Mientje Lok 4 april 2017 - 10:18

Heel leuk! Ik maak graag kans!! 🙂

Reply
Miryam 4 april 2017 - 11:05

Oooooh dit heb ik nodig!! ? Leuke review. Ik ga een beetje hoppen en volgen doe ik al! ?

Reply
Tamara 4 april 2017 - 11:10

Ohhh dat zou ik graag gebruiken! ik heb al jaren last van donkere ringen onder m’n ogen (geen dikke wallen, maar alleen maar donkere ringen). De vraag “ben je moe” of “slecht geslapen?” hoor ik dan ook regelmatig. Zou dit dan de oplossing zijn?? Ik zou het zo graag proberen!

Reply
Melissa Van Stipdonk 4 april 2017 - 12:08

Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; kom maar op met die frissere blik haha. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

Reply
Monique 4 april 2017 - 14:19

Wow, dit klinkt als een sprookje! Ben heel erg benieuwd of het inderdaad werkt, met drie kleintjes (waarvan eentje nu vier weken is) hoef ik denk ik niet te omschrijven hoe ik er nu uitzie….. 😉

Reply
Natalie (@latanie) 4 april 2017 - 18:52

Ziet er een erg fijne creme uit, maar ik heb zelf al genoeg 😉 Succes aan de rest, leuke actie!

Reply
Oma Will 4 april 2017 - 21:50

Wat een gezellige Paashop!
Deze creme heb ik vast echt wat aan, met mijn walletjes onder mijn ogen.
Ik doe graag mee om dit potje van Olaz te winnen.
Ik volg je op bloglovin, maar heb geen Facebook.
Ik wens je een fijne Pasen en hopperdehop nu weer door.

Reply
Marian B 5 april 2017 - 21:49

Een paar spooknachten achter de rug? Wel een beetje meer dan een paar 😉 Hoop dat ik nog te redden ben, zou het in ieder geval graag proberen. Treed de lente/zomer graag met frisse blik tegemoet!

Reply
Marion Poeste Thomas 8 april 2017 - 08:07

dat lijkt me een heerlijk verwenmoment in een potje 😀

Reply
kempenaers 10 april 2017 - 13:14

doe graag mee voor het potje olaz kan het soms goed gebruiken

Reply
Patricia de crom 11 april 2017 - 07:59

Ik waag graag een kansje

Reply
Eline 11 april 2017 - 11:54

Nou hier doe ik zeker aan mee! Heerlijk potje verwennerij voor mama zelf! En best hard nodig af en toe

Reply

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.