Home MOMBeauty & Fashion Olaz Regenerist borstel + dagcreme

Olaz Regenerist borstel + dagcreme

by Cassandra 15 december 2016 27 comments
Olaz Regenerist borstel + dagcreme

De #12daysofchristmasgiveaway is nu al eventjes onderweg, vinden jullie het allemaal nog leuk of zijn we er alweer zat van?!? Ook vandaag hebben we weer een prachtig pakketje en dit keer uit de Olaz Regenerist lijn. Kijk je mee?

Olaz Regenerist Elektrische gezichtsborstel

Het is al een tijdje een hype, je gezicht reinigen met een gezichtsborstel. Eerlijk, ik heb er nog niet aan meegedaan, maar nu mocht ik het product testen voor ik hem aan jullie zou geven.. Wees niet bang, je krijgt geen gebruikte haha!

Het apparaatje zelf ziet goed er uit, voelt stevig aan en ligt lekker in de hand. Het apparaatje werkt op twee batterijen en dit maakt het meteen wel iets minder waterproof (niet meenemen in bad of onder de douche dus!) en hij is dus niet oplaadbaar. De borstelkop voelt aardig zacht aan en de haartjes staan wat meer verspreid over de kop. Hij maakt verder een ronddraaiende beweging. Wat ik wel lastig vind is om goed bij de neushoekjes te reinigen omdat de borstel rond is.

Olaz Regenerist

Olaz Regenerist

De Olaz Regenerist borstel heeft twee verschillende standen; een snelle stand en een normale. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de normale stand. In de verpakking van dit pakket vind je ook een reinigingsgel, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen reinigingsproducten te gebruiken. De reinigingsgel werkt prettig en er zit een zachte korrel in. Ik zou deze dus niet iedere dag gebruiken.

De borstel maakt de huid echt goed schoon en ik adviseer je om wel de tijd een beetje bij te houden wanneer je borstel gebruikt. Ik zet hem zelf na ongeveer 1,5 minuut uit. Dit is naar mijn idee ruim voldoende tijd om je huid goed te reinigen.

Olaz Regenerist

Olaz Regenerist Dagcreme

Het tweede product is de dagcrème uit de Olaz Regenerist lijn. In combinatie met de reinigingsborstel heb je wat mij betreft de ideale anti-verouderingsproducten bij elkaar. De rode pot met de zilveren dop staat prachtig op mijn plankje in de badkamer.

De substantie is vrij dik en erg romig. Dit vind ik persoonlijk wel fijn. Het smeren gaat soepel Een dikkige crème voelt op zichzelf al heel verzorgend. Het smeren gaat heerlijk, en mijn huid voelt heel de dag erg prettig aan, alsof het intensief is gehydrateerd.Olaz Regenerist

Olaz Regenerist

#12daysofchristmasgiveaway

Win een pakket van Olaz Regenerist

Benieuwd naar de borstel en wil jij ook vast huidveroudering tegengaan? Zo maak je kans:

  • Laat in een reactie achter waarom jij dit pakket graag wilt winnen (geen zielige verhalen, zie de voorwaarden)
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Olaz Regenerist

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even andere leuke winacties. Tamara geeft een prachtig pakket van The Body Shop weg en Josan een Vlag weg.

27 comments

Irene Niec 15 december 2016 - 16:25

Ik ben favoriet van Olaz, met goede resultaten, de borstel daar ben ik heel benieuwd naar, graag maak ik kans op het fijne pakket

Reply
Marian Zw. 15 december 2016 - 16:28

Olaz is altijd fijn, en deze heb ik nog niet geprobeerd. Inmiddels ben ik ook al over de 40 en moet ik wat meer moeite gaan doen om alles uit de plooi te houden. Zo’n borstel zou ik inderdaad ook wel eens willen proberen! Daarmee reinig ik toch een stuk beter.

Reply
Anna 15 december 2016 - 17:23

Oooh geweldig ik doe graag mee
Facebook: An Na

Reply
Grete Karina 15 december 2016 - 19:23

Zo’n Elektrische gezichtsborstel staat al heel lang op mijn wensenlijstje, dus ik loot graag mee! En de crème lijkt me ook heerlijk voor mijn droge rijpere huidje.

Reply
Lisette van Dijk 15 december 2016 - 19:55

Lijkt me heerlijk voor mn huidje ! Ben begin 30 maar merk wel dat verzorging echt zoooooooooo belangrijk is !!

Reply
Linda Raaijmakers 15 december 2016 - 19:59

ik waag een kansje voor mijn moeder 😀

Reply
Marian 15 december 2016 - 20:30

De eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar 🙁 , doe dus graag mee! Ik heb nog geen elektrische gezichtsborstel, daar ben ik erg nieuwsgierig naar.

Reply
Anne 15 december 2016 - 20:31

Ja ik doe graag mee. Ik vind het vaak toch te duur om zelf aan te schaffen maar het is wel een super fijn merk!
Dus kom maar door.. kijken of we die huid nog een beetje kunnen oppimpen!

Reply
Lianne 15 december 2016 - 20:33

Tja… de 30 gepasseerd?

Reply
Fleur 15 december 2016 - 20:37

Blijft toch mijn favourite dagcreme! Ik doe graag mee

Reply
sonja velt 15 december 2016 - 21:00

De reclame heeft me nieuwsgierig gemaakt

Reply
Patricia Bouthisma 15 december 2016 - 21:28

Leuk zo’n borstel, ben benieuwd of het niet enorm kriebelt :).
Ik maak graag kans op deze fijne prijs

Reply
Lita 15 december 2016 - 21:28

Aangezien ik geen kinderen heb maar een man waar ik de rimpels van krijg, is dit wel een ultiem kerstcadeautje voor mijzelf. 😛

Reply
haia 15 december 2016 - 22:40

Lijkt me heerlijke verwennerij. Waag graag mijn kans.

Reply
m.j.h. 17 december 2016 - 14:52

lijkt me gewoon lekker om uit te proberen en lekker te ontspannen!

Reply
Heidy 17 december 2016 - 19:13

Oe die zou ik wel eens willen proberen!

Reply
lara 17 december 2016 - 21:18

ik zou heeeeeel graag deze winactie willen winnen ?

Reply
Natasja Smit 18 december 2016 - 20:28

lijkt me zo fijn om hiermee mijn gezicht te reinigen om het daarna nog beter te kunnen verzorgen

Reply
kempenaers 21 december 2016 - 09:41

doe graag mee voor een verwenmoment voor mijn gezicht lijkt mij leuk

Reply
brants 21 december 2016 - 09:41

lijkt mij een leuk pakketje voor mijn vrouwtje

Reply
Evi G Huys 21 december 2016 - 16:11

Nu ik bijna 30 ben, lijkt het me een goede stap om toch te beginnen met crèmes etc. Misschien is dit pakketje wel net die schop onder mijn kont die ik kan gebruiken.

Reply
Goele Huysegoms 21 december 2016 - 16:12

Ik ben zeer tevreden over de producten van Olaz, maar een gezichtsreiniger heb ik nog niet. Leuk dat je iemand de kans geeft om dit uit te proberen.

Reply
Linda Smeets 21 december 2016 - 18:51

Ik doe graag mee omdat ik zeer benieuwd ben naar de werking van de reinigingsborstel daar mijn huid wat onzuiverheden heeft gekregen. Het lijkt wel of de 2e jeugd/puberteit is begonnen… ?

Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter en heb het bericht gedeeld op Facebook.

Reply
Lesley 21 december 2016 - 20:23

Lijkt me heerlijk om mijn moeder mee te kunnen verrassen! Ze gebruikt graag dit soort producten en ze zal niet weten wat ze ziet als ik hiermee voor haar neus sta! 😀

Reply
Jolein koolske 22 december 2016 - 09:53

Oh ik zou hier graag mee willen beginnen. Ik ben misschien nog niet erg op leeftijd maar jong beginnen met goede huidverzorging lijkt me perfect om huidveroudering tegen te gaan 🙂

Reply
Jennifer Lee 22 december 2016 - 12:37

Ik doe enorm graag mee! Ik renig mn huid altijd gewoon met mn vingers. Maar ik geloof dat zo een borstel veel schoner en beter is. Ben enorm benieuwd!

Reply
Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany 14 juli 2017 - 07:33

[…] Win een Olaz Regenist pakket (Cassandra) […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.