Het My Little Pony Virus heeft hier flink zijn intrede gedaan. Iedere ochtend zitten we ons broodje te eten met Pinky Pie en Rainbow Dash. Pyjama’s, beddengoed en ondergoed worden allemaal in My Litte Pony style gekocht, en wat geniet ik hiervan! Zelf was ik vroeger ook enorme fan. Met de nieuwe film (hebben we nog niet gezien, want: 6+ beetje eng etc), is er ook een toffe My Little Pony Kasteel uitgebracht. Waan jezelf in de onderwaterwereld van Seaquestria met dit 73 cm hoge kasteel. Super vet!!

My Little Pony The Movie

De nieuwe My Little Pony film hebben we dus nog niet gezien. Ik hoorde dat hij soms nog best wel eng is en eigenlijk ook voor 6+ dus we wachten er nog eventjes mee. Maar het speelgoed van de film is wel weer heel erg tof en vanaf 3+, hoeraaaa! Tijdens ons uitje naar het pietenpakhuis van Hasbro was Leia ook druk aan het spelen met al het nieuwe My Little Pony speelgoed. Toen we dus met het vieren van haar verjaardag het My Little Pony Kasteel per post ontvingen van het persbureau werd er flink gejuicht. En hebben we hem stiekem bij de rest van de cadeau’s neergezet.

Op datzelfde moment waren we ook erg blij met onze keuze om te kiezen voor een dagje uit in plaats van een verjaardagscadeau. Want nu ze in de speelgoed fase zit, krijgt ze natuurlijk best veel vanwege mijn werk als blogger. Om dat een beetje in goede banen te lijden hebben wij dus thuis afgesproken om geen cadeau’s te kopen met haar verjaardag, maar gewoon een dagje uit te gaan. Hashtag Collecting Memories… Dat soort dingen. Het hoeft namelijk niet allemaal materialistisch te zijn. De overnachting in de Nijntje kamer met het bezoek aan het museum waren dan ook een dikke score! #MOMBOSS

Maar we dwalen af, want dat My Little Pony Kasteel schreeeeeeuwt om een review natuurlijk!

My Little Pony Kasteel : Seaquestria en Canterlot Speelset

We doken diep onderwater en verwonderden ons in de onderwaterwereld van Seaquestria. Wat is het My Little Pony Kasteel ontzettend gaaf! En jongens wat groot!! 73 cm in de lucht! Whoppa!

Samen met Koningin Nova en Spike de Kogelvis beleven we sprankelende avonturen, want we bouwden een feestje met de Pony’s op de dansvloer terwijl Koningin Nova en Spike draaien op de toren of spinnen op Jamal de Octopus. Of wat dacht je van schat zoeken? Leia ging samen met Nova en Spike op jacht naar een mooie schat, toen ze hem had gevonden drukte ze op de knop om de schatkist te kunnen openen en wauw…. allemaal sieraden! Dat vind onze kleine meid natuurlijk helemaal geweldig!

Het My Little Pony Kasteel is verdeelt in 3 verdiepingen waarvan een wereld aan land (Canterlot Kasteel) en een onderwaterwereld (Seaquistria). Seaquistria heeft mooie diepe kleuren zoals groen, blauw en oranje en het Canterlot gedeelte is echt in de My Little Pony kleuren: Paars, geel en uiteraard roze. Om in het midden van Seaquistria te kunnen komen kun je Spike en Nova met de luchtbelvormige lift laten gaan. Ook kunnen ze lekker glijden van de glijbaan.

Er zitten ontzettend veel accessoires (stuk of 30) bij het My Little Pony Kasteel. Zo kun je heel makkelijk scenes uit de film naspelen of lekker je eigen fantasie de vrije loop laten gaan. Het in elkaar zetten was wel een dingetje, want je moet flink wat kracht zetten om alles in elkaar te klikken. Ik raad je daarom aan om je kind goed te begeleiden bij het in elkaar zetten van het My Little Pony Kasteel

Verkrijgbaarheid van het My Little Pony Kasteel

Het My little Pony Kasteel is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor €104,99, wellicht wel aan de prijzige kant, maar je krijgt er wel duurzaam speelgoed voor terug waar ze jaren plezier van kunnen hebben. My Little Pony is tijdloos en kan dus ook doorgegeven worden aan broertjes en zusjes. Wellicht is dit My Little Pony Kasteel een tof idee voor Sinterklaas of een verjaardag? Daarnaast zijn er nog veel meer leuke items van My Little Pony the Movie verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Zwemmende Pinkie Pie!

WIN het My Little Pony Kasteel – GESLOTEN

Zo lief als ik ben, ahum, heb ik gevraagd aan Hasbro of zij zo lief wilden zijn om het product ter beschikking te stellen voor een winactie. Zeiden ze dus gewoon ja! HOERAAAAAAA! Ik vind dit dus echt super vet, want ik mag dus dit gave My Little Pony kasteel gaan weggeven aan één van jullie. Hoe je kans maakt?

  • Like onze Facebookpagina
  • Tag je een My Little Pony fan
  • Deel de actie (openbaar) op je tijdlijn (niet verplicht maar wel super lief!)
  • Extra kans? Volg ons op instagram en je naam gaat een keer extra in de pot

Deze actie loopt tot en met 9 november 2017 om 16.00 uur sluit deze actie en maak ik de winnaar bekend op onze facebookpagina en in dit bericht. Tot de volgende post! Liefs Cassandra

WINNAAR:

De winnaar van de actie was: Marcel Watermulder. Helaas heeft de winnaar zich niet binnen 72 uur gemeld daarom laten we de actie nog of woensdag 15 november doorlopen.

Winnaar woensdag 15 november: Priscilla Schutte gefeliciteerd! Neem je binnen 72 uur contact met ons op? <3

Zijn jullie thuis ook zo fan van My Little Pony? Heb jij de nieuwe film al gezien? En Wat is jouw favoriete pony?  

Deze review bevat opgestuurde producten, onze mening blijft hierdoor eerlijk en kritisch

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme