Home MOMBeauty & Fashion Moederdag Blog Hop | 2x Silky Secret Verwenpakket van Kneipp winnen

Moederdag Blog Hop | 2x Silky Secret Verwenpakket van Kneipp winnen

by Cassandra 13 mei 2018 26 comments
Moederdag Blog Hop | 2x Silky Secret Verwenpakket van Kneipp winnen

Goedemorgen lieve mama’s! Het is vandaag moederdag dus wil ik jullie graag even in de watten leggen, daarom ga ik vandaag twee Silky Secret pakketten van Kneipp weggeven.  Lees snel verder hoe je hier kans op kunt maken. 

Moederdag Bloghop

De Moederdag bloghop is een iniatief van 24 mama bloggers. Jij komt als het goed is of direct bij mij op de pagina, of via Amanda van Kiddowz.net. Een hele lieve meid die ik al meerdere keren heb mogen ontmoeten. Zit een goed hart in en schrijft veel voor kinderen. Vanuit mij wordt je onderin dit bericht straks doorgestuurd naar mijn vriendinnetje Astrid, zij zal jou weer naar een andere mamablogger doorsturen, net zolang tot het rondje weer compleet is en je weer bij mij uitkomt. Of in elk geval bij de persoon waar je bent gestart. Op elke mamablog is dus wel een leuk cadeau te winnen voor moeders

Moederdag Blog Hop | 2x Silky Secret Verwenpakket van Kneipp winnen

Kneipp Silky Secret

Ik ben een enorme fan van de Silky Secret lijn van Kneipp. Eerder reviewde ik al de Silky Secret bodylotion en natuurlijk de Silky Secret douchecreme en body creme.  Kort geleden ontving de ook een douchefoam die ze aan deze heerlijk ruikende lijn hebben toegevoegd. Ik maakte even een sprongetje, want ik ben echt ontzettend fan van douchefoams. Review hiervan volgt nog hoor!

Inmiddels heeft Kneipp weer iets nieuws toegevoegd aan de Silky Secret lijn, namelijk een bodylotion spray. Ik ben hier zelf nog niet bekend mee, maar het lijkt me heel erg fijn werken. In de twee pakketjes die ik mag weggeven namens Kneipp zit dan ook de Silky Secret Bodylotion Spray en daarnaast een Silky Secret Douche Foam.

Zelf geef ik met Moederdag ook een mooi Kneipp pakket aan mijn eigen mama. In deze cadeauverpakking zit een douchecreme en een huidolie uit de amandelbloesem lijn. Wat leuke veertjes erin, een mooi knutselwerkje van Leia, wat hartjes en als finish touch een beetje papier met een beetje parfum erop (DKNY Nectar love). Tadaaaaaa:

Ik zit hier even trots te zijn op mijn allereerste zelfgemaakte gifje. Is ie niet leuk???

Zo maak je kans op een Silky Secret Kneipp pakket

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • laat met een gifje onder de post zien wat jouw favo moederdag cadeau is (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 20 mei 2018, om 16:00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in dit artikel en middels Facebook. En nu lekker hop, hop, mama in galop naar de leuke Astrid van Cooleouders.nl, ik heb met haar echt al jaren contact en gisteren zijn we met zijn allen (waaronder zij en ik) gezellig weten eten en naar een escape room geweest. Daarover binnenkort meer! Have fun!

Winnaars:

Tromgeroffel: de winnaars van de 2 pakketten zijn:

Suus Vera Emmely en Lisette Keuker willen jullie je adres in de mail zetten naar info@momambition.nl, dan zorg ik dat het jullie kant op komt! <3 liefs!

 

In elk geval een hele fijne moederdag vandaag en laat je maar lekker verwennen door de kiddies. Dikke kus <3

Dit vind je misschien ook leuk

26 comments

Anna 13 mei 2018 - 09:36

Er is nog geen Facebookpost te zien… mijn favo moederdagcadeau is gewoon samen zijn met mijn dochter…
klinkt heel cliché, maar als 24/7 samen zijn niet meer zo vanzelfsprekend is, waardeer je het enorm als ze er wel is…

Facebook: An Na

Reply
Cassandra 13 mei 2018 - 12:42

Ik snap wat je bedoelt, lijkt me super lastig ???

Post
Is inmiddels te vinden op fb. ?

Reply
KiDDoWz 13 mei 2018 - 10:10

Ik hop eventjes langs! Liefs, Aman

Reply
Nancy 13 mei 2018 - 10:23

Leuke actie. Buiten Moederdag is het ook mijn verjaardag en ben ik 40 geworden(zie je wel doet geen pijn om 40 te zijn.).

Reply
Cassandra 13 mei 2018 - 12:40

?????? gefeliciteerd Nancy, ik lag in een deuk ?

Reply
Marieke 13 mei 2018 - 12:08

Wat een leuke prijs mag jij weggeven! Vandaag was mijn favo moederdag! Met z’n allen ontbijten in bed en een knutsel van mijn zoontje! Ik hop nog even verder 🙂

Reply
Cassandra 13 mei 2018 - 12:41

Oh wat heerlijk! Hier ook lekker ontbijtje op bed met een knutsel en een heerlijk pakket van morrocan oil ???

Reply
cheryl kroezen 13 mei 2018 - 13:23

ohh heerlijk het eerste knittsel werkje van onze kleine boef van peuterspeelzaal gehad en dat speciaal voor mama en met andere dochtertje ook een helle leuke ketting voor mama gemaakt
supper blij mee nu de laaste dag van de vakantie nog supper lekker genieten van me meisjes fijne mama dag alemaal

Reply
Merel 13 mei 2018 - 14:08

Ik zou dit super graag aan me moeder willen geven omdat ze Allergies is voor badproduchten behalve voor kneipp en toen ik het wou kopen voor der was de winkel gesloten

Reply
elisabeth maria martina 13 mei 2018 - 16:07

wat een heerlijk gebaar, verras mijn moeder maar met dit geweldige exemplaar

Reply
Ellen 13 mei 2018 - 17:59

Gaaf gifje haha
Veel plezier!

Reply
mirremeid 13 mei 2018 - 18:07

Vanmorgen door de kinderen verwend met een ontbijt op bed met een glaasje versgeperst jus, eitje, cappuccino, tosti en broodje pindakaas met daarbij mooie tekeningen en lieve gedichtjes. Zo lief! Ik maak graag kans op dit heerlijke Silky Secret Kneipp pakket!

Reply
Minke | mamaminke.nl 13 mei 2018 - 20:00

Ik hop gezellig even langs. Hopelijk heb je een fijne dag gehad.

Reply
lifestylemommys 13 mei 2018 - 22:39

ik ben verwend met tekeningen/knutsels van de kinderen. Ze hadden zo hun best gedaan 🙂
Facebook: Linda Raaijmakers
Instagram: @lindaenbjorn
l_raaymakers@msn.com

Reply
Claudia Diependaal 14 mei 2018 - 00:04

Grappig al die gifjes! Hij snapte zelfs verse bloemen. Haha. Ik doe heel erg graag mee!

Reply
Cassandra 14 mei 2018 - 11:16

Ja leuk he gifjes? Ik hou ervan haha

Reply
Claudia Diependaal 14 mei 2018 - 16:06

Op de MS site doen we dat heel vaak! Je ligt soms in een deuk ha ha.

Reply
Butterfly08 14 mei 2018 - 07:17

Gister geen tijd gehad om mee te doen, ik was te druk met uitslapen, hahah. Daarna een heerlijke wandeling met de hond en man gemaakt. Daarna naar moeders en schoonmoeders en eindelijk was daar mijn liefzoon weer thuis en kreeg ik mijn cadeautje 🙂 Een waxinelicht houder gekleid met macaroni. Zo lelijk! maar zo lief 😀 Die blijft wel een jaar in de kamer staan en gaat veel gebruikt worden. Lieve jongen die heel erg zijn best heeft gedaan.
Op fb meegedaan (y)

Reply
Cassandra 14 mei 2018 - 11:16

Klinkt als een fantastische moederdag <3

Reply
Marian B 14 mei 2018 - 10:16

Wat een heerlijke verwennerij, ik hou van Kneipp! Doe graag mee.

Reply
Anita te Gussinklo 14 mei 2018 - 14:56

Super leuke actie, De Silky lijn is erg fijn. Wat een leuk idee met de gifjes, zitten zulke leuke bij.
Ik volg je ook op Instagram.

Reply
Marieke 14 mei 2018 - 21:07

Kneipp is heerlijk, al ken ik deze nog niet.

Reply
ilsiee prins 15 mei 2018 - 08:03

Ohhhhh wat een heerlijk verwenpakket zeg! 😉
Ik doe ook graag mee., wat een verwennerij!
Groetje Ilsiee

Reply
Ineke 15 mei 2018 - 09:17

Wat een leuke prijs geef je weg.

Reply
Beebs and Moms 15 mei 2018 - 11:46

Zit jij nou gewoon gifjes te maken?! Dat wil ik ook! Net als deze prijs 🙂 Ga ik even een gifje opzoeken op Facebook voor je.

Reply
Jikke 20 mei 2018 - 15:06

Net op tijd! Wat een geweldig cadeau. Ik heb van mijn zoon een zelfversierd potje met zonnebloemzaadje gekregen en van mijn dochter een zelf versierd sieradendoosje.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.