Lunchsets Mepal

De scholen zijn weer begonnen. Tijd om eens met een kritische blik naar de oude bekertjes en broodtrommels van je bloedjes te kijken, of wellicht voor je net schoolgaande kind toch het een en ander aan te schaffen. De lunchsets van Mepal zijn dan een verstandige keuze.

Iedere keer een pakje drinken mee is niet alleen duur en slecht voor het milieu maar vaak ook niet heel gezond. Een paar dingen op reserve is ook geen slecht idee; wordt de tas eens op school, of vanwege een speelafspraakje bij een vriendje thuis vergeten, is er geen man over boord.

Mepal versus de rest

Met een kind in groep 5 en een kind in groep 2 kun je stellen dat ik al de nodige ervaring heb wat betreft het inpakken van lunchtrommeltjes en drinkbekers. En die ervaring leert mij dat op gebied van schoolbekers alles wat ik ooit geprobeerd heb lekt. Alles behalve het spul van Mepal. De bekers zijn iets duurder als de varianten die je koopt bij action en dergelijke maar de kwaliteit is het zeker waard.

Welke mepal lunchset?

Mijn jongens mochten allebei zelf kiezen welk thema ze wilde voor hun nieuwe Mepal lunchset. Levi koos Spider-Man, dat was geen verrassing. Waar die voorliefde voor Spider-Man vandaan komt weet ik niet want hij heeft er volgens mij nog nooit een filmpje van gezien bij wijze van spreken, maar vooruit: Staat er Spider-Man op MOET hij het hebben als het even kan.

Mepal

Roan koos voor de set met Panda’s, hij heeft een voorliefde voor alles wat met de natuur te maken heeft. Bij thuiskomst bleek de achtergrond ‘pretty pink’ te zijn… dat had ik niet helemaal goed gezien op het plaatje op de site van Mepal op een of andere manier, maar Roan is er hartstikke blij mee. Dit bleek naderhand trouwens helemaal aan mijzelf te liggen, want toen ik toch even ging kijken op de website van Mepal (na ontvangst van de sets) zag ik dat het inderdaad ook daar overduidelijk roze is… iets met je koppie erbij houden?

Mepal lunchset

Wat geef ik mijn jongens mee naar school?

Gemiddeld gezien krijgen ze twee bekers ranja mee, een voor het ‘fruit eten’ en een voor bij de lunch. Ik kies altijd voor ranja die tenminste voor 75% uit geconcentreerd vruchtensap bestaat. Waarschijnlijk onzin maar daarmee denk ik de beste keuze te maken onder de ranja soorten. Water zou uiteraard beter zijn… Daarnaast krijgen ze natuurlijk altijd fruit mee, variërend van een bakje aardbeien tot een peer en alles daartussen. Ze lusten allebei heel graag fruit gelukkig. Voor de lunch krijgen ze gemiddeld gezien gewoon twee boterhammen met beleg naar keuze en vaak doe ik daar nog een paar stukjes komkommer of wat klein fruit zoals een paar druifjes bij. Heel af en toe geef ik ze eens een koude pannenkoek mee, maar dat is echt twee keer per jaar bij wijze van.

Geef jij je kinderen hun lunch mee in bekers en bakjes, of gebruik je juist boterhamzakjes en pakjes drinken? Wat voor eten en drinken geef jij jou kind mee?

Win een Mepal lunchset naar keuze!

Net als vorig jaar mogen wij in samenwerking met Mepal een lunchset naar keuze weggeven. Wat moet je doen?
– Like de Facebookpagina van Momambition
– Like de Facebookpagina van Mepal
– Vertel hieronder welke set jou zoon of dochter graag zou winnen, hier kun je kiezen uit alle Lunchsets van Mepal

De winnaar wordt volgende week dinsdag, 26 september om 14.00 uur bekend gemaakt. De naam komt in deze post te staan en er zal een melding op Facebook verschijnen. En wist je dat naast deze toffe lunchsets, Mepal ook heel leuk servies heeft?!

WINNAAR BEKEND: Debby Smits van harte gefeliciteerd! Wil je binnen 72 uur contact met ons opnemen via info@momambition.nl zodat we je gegevens kunnen doorzetten? 

Deze review en winactie worden mogelijk gemaakt door Mepal.

Stephanie van der Wal

Moeder van Roan (8) en Levi (5) | Eigenaresse van Nagelstudio Nailed it | Werkzaam bij Elysee | Vrouwtje van Engelse Cocker Spaniel Noa & een stapel parkietachtigen | Creatieve duizendpoot | Chaoot | Humor | Houdt van schrijven | Momenteel niet sportief actief