Home MOMBeauty & Fashion MASK MONDAY | Cup O’Coffee Gezichts-en Bodymasker van Lush

MASK MONDAY | Cup O’Coffee Gezichts-en Bodymasker van Lush

by Cassandra 19 februari 2018 22 comments
MASK MONDAY | Cup O’Coffee Gezichts-en Bodymasker van Lush

Bakkie koffie mensen? Om op je koppie (of lijf) te smeren? Yep! Met het Cup O’Coffee Gezichts-en Bodymasker van Lush is dit een heerlijk feestje! Ik kocht hem vorige week in Amsterdam en heb hem inmiddels tweemaal gebruikt, waarvan eenmaal op video, lekker joh! 

Vorige week was ik in Amsterdam en liep zo tegen een Lush winkel omhoog. Ik wilde al tijden een lekker masker van Lush proberen en kwam aan de klets met de verkoopster. Ik twijfelde tussen drie verschillende, waarvan ik in elk geval 1 heb gekocht en van de andere twee heb ik samples meegekregen om uit te proberen. Voor deze Mask Monday behandel ik de Cup O’Coffee gezichts- en bodymasker. Heb jij hem al geprobeerd?

Lush Cup O'Coffee Gezichts-en Bodymasker review momambition

Lush Cup O’Coffee Gezichts- en Bodymasker

Ééééén kopje koffie! Tweeeeee kopjes koffie! Ik heb jullie al eens verteld over de kracht van koffie voor je huid met de heerlijke koffiescrubs van Roos Cosmetics. Gemalen koffie heeft een stimulerende werking voor je huid en kan daarmee ook roodheid uit je gezicht halen.

Dit Cup O’Coffee masker is extra leuk omdat hij niet alleen voor je gezicht is, maar ook voor je lijf. Koffie zorgt namelijk voor afbraak van vetcellen en daarnaast zitten de schillen van koffie bonen vol met hoge doseringen flavonoïden en magnesium. Zij zorgen voor een verbeterde stofwisseling in,- en tussen de cellen. Je huid krijgt hierdoor een mooiere teint, voelt zachter aan en zorgt ook nog eens voor een egalere structuur. Bye Bye cellulites, littekens, acne, psoriases en striemen!

Het Cup O’Coffee Masker aanbrengen op de huid

Ik breng het Cup O’Coffee masker aan op een gereinigde huid, mét een roterende beweging. Ik draag het masker overigens alleen op mijn gezicht, want ik denk in plaatjes en zie mezelf al helemaal ingesmeerd staan in de douche. 10 minuten wachten met armen en benen wijd.. Bibberend van de kou. Niet relaxed haha! Wat ik wel doe is na de 10 minuten nog eens zachtjes inmasseren en het overgebleven goedje wat ik op mijn handen heb, gebruik ik dan met een roterende beweging op mijn boven benen in de hoop mijn cellulites te verminderen. Daarna spoel ik mezelf af met water en eerlijk, mijn huid voelt echt schoon en fris aan. Lekker zacht.

De geur is echt typische koffie, duhh er zit gemalen koffie in de scrub. Alleen als scrub gebruiken vind ik net even te heftig, maar ben jij een liefhebber van een grovere korrel, dan is dit absoluut jouw scrub! Het Cup O’Coffee masker is ook makkelijk aan te brengen, hij droogt niet uit en is dus ook simpel te verwijderen met water. Nadien heb je geen droge huid, maar juist een lekker zacht huidje die goed gereinigd is en een lekkere boost heeft gehad.

Ingrediënten van Cup O’Coffee

Ingrediënten:
Koffie-infusie (Coffea Arabica), Water (Aqua), Talkpoeder (Talc), Kaoline (Kaolin), Biologisch Agave nectar (Agave tequilana), Glycerine (Glycerine), Parfum (Perfume), Essentiële Vetiverolie (Vetiveria zizanoides), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Geroosterd cacao extract (Theobroma cacao), Korianderzaad essentiële olie (Coriandrum sativum), Bentone (Hectorite), Cafeïne-poeder, Coumarine (Coumarin), Limonene (Limonene)

Lush Cup O'Coffee Gezichts-en Bodymasker review momambition

Vegan: Ja
100% natuurlijk: Nee volledig maar wel grotendeels
Dierproefvrij: Ja, gecertificeerd door PETA
Eco-friendly: LUSH koopt hun ingredienten fair trade in, en ze gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. De verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en/of gemaakt van recyclede materialen. Daarnaast krijg je wanneer je 5 lege potten Lush naar de winkel brengt, een gratis gezichtsmasker. Fijn!!!
Geproduceerd in: Engeland

Video met de Cup O’Coffee Masker + skincare avond routine

In deze video breng ik het masker ook aan en ik doe meteen even mijn reinigings-en avondritueel met jullie + een extra eye contour masker van KIKO.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal wanneer je dit nog niet hebt gedaan

Conclusie over Cup O’Coffee

Ik vind het Cup O’Coffee masker heerlijk! Hij ruikt lekker en zorgt voor een schone en zachte huid. Je hebt ook niet veel nodig. Bij een gebruik van twee keer per week kun je makkelijk een paar maanden vooruit met dit masker. Het Cup O’Coffee is te koop in alle Lush winkels en kost €9,95 voor 150 gram (dit is het potje die ik heb gekocht) of €18,50 voor 325 gram. Hij is ook verkrijgbaar in de webshop van Lush.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:
Summary
Review Date
Reviewed Item
Lush Cup O'Coffee Gezichts-en Body masker
Author Rating
51star1star1star1star1star

Dit vind je misschien ook leuk

22 comments

Merel 20 februari 2018 - 07:27

Hoewel ik koffie verschrikkelijk vind smaken, is de geur zo lekker! Lijkt me wel wat dus. Alleen prijzig, weet niet of ik dat voor een maskertje zou overhebben.

Reply
Cassandra 20 februari 2018 - 07:40

Valt mee hoor, het potje van 9,95 Kun je bij gebruik van 2 keer per week zeker wel 2 maanden tot een kwartaal vooruit. Dan is het zelfs goedkoper dan losse zakjes haha!

Reply
Jamey Herben 20 februari 2018 - 07:50

Vind het er goor uit zien, maar
Het klinkt wel echt goddelijk verder Haha

Reply
Cassandra 20 februari 2018 - 07:55

Ja het verdient geen schoonheidsprijs op die manier nee 😂😂 maar gelukkig gaat het om de werking en hoe je huid er daarna uit ziet haha

Reply
Mariëlle | Me-licious 20 februari 2018 - 08:35

Dit lijkt me een vet lekkere scrub zeg! Je ziet ook goed op de foto’s dat er koffie in zit!

Reply
Hanneke 20 februari 2018 - 08:42

Nog nooit gebruikt maar ik overweeg het zeker om dit te kopen!

Reply
Nicole Orriëns 20 februari 2018 - 09:01

Het masker ziet er een beetje smoezelig uit op het gezicht, maar fijn dat het zo’n goed resultaat geeft.

Reply
Cassandra 21 februari 2018 - 08:31

Klopt, ziet er niet geheel fris uit, maar dat zijn wel meer goedwerkende maskers haha. Deze is wel echt vers van de pers en met natuurlijke ingrediënten, ik denk dat een product er dan ook niet geweldig mooi uit hoeft te zien?

Reply
Lindsey Beljaars 20 februari 2018 - 09:50

Deze heb ik zelf ook eens geprobeerd en ik deel absoluut je mening!!

Reply
beautyandlifebycecilia 20 februari 2018 - 11:29

Klinkt als een heerlijk masker, alleen de naam is eigenlijk al lekker. Moet ook maar eens naar de lush voor een nieuw masker maar heb er al veels te veel staan op de wachtlijst haha

Reply
Cassandra 21 februari 2018 - 08:30

Vertelllll, welke staan op je wachtlijst? Ben benieuwd!

Reply
Renata 20 februari 2018 - 12:17

Dat klinkt inderdaad goed en tegen een voordelige prijs ook nog 🙂

Reply
mckleuver 20 februari 2018 - 14:52

Kun je de korrels van je gezicht plukken? Haha. Zo ziet het er wel een beetje uit.

Reply
Cassandra 21 februari 2018 - 08:29

Kun je doen, maar is een beetje een doelloos werkje haha

Reply
Tania 20 februari 2018 - 19:14

Oh deze klinkt heerlijk. Leuk dat die zo veelzijdig is. Ga ik ook eens uitproberen

Reply
Cassandra 21 februari 2018 - 08:28

Ja dat veelzijdige is dus ook precies wat mij aansprak haha. Hele fijne, echt een aanrader!

Reply
priscilla 20 februari 2018 - 19:25

Ohh die maskers van Lush zijn echt heerlijk en super vers! Deze ken ik nog niet 🙂

Reply
Fleur 20 februari 2018 - 21:20

Lees steeds vaker dat koffie een goede scrub is. Ik ga het zeker eens proberen, drink het tenslotte ook graag

Reply
Lisanne 20 februari 2018 - 22:47

Ooo heerlijk! Dit klinkt heerlijk! Ik ben dol op maskers van lush!

Reply
susanzielhuis 21 februari 2018 - 07:25

Jwz dat koffie er bij mij nog steeds niet in gaat, maar het ruikt zo gezellig! Ik zou deze dus zo op m’n gezicht smeren, ja. Word ook superblij van de inci’s!

Reply
Dhini.NL | Dhinivh (@DhiniNL) 22 februari 2018 - 13:11

Het lijkt mij heerlijk mask. Na coffie body scrub nu coffee mask. ik ben hier beniuewd naar

Reply
Mask Monday | Filorga Hydra filler Mask | Momambition.nl 5 maart 2018 - 06:00

[…] Beauty & Fashion […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.