Daar zit je dan, in je badjasje in de tuin met daaronder senioren ondergoed (want string dingetjes zijn gewoon niet fijn!) op de bank met wallen tot je ballen. Ik ben dan wel geen koffie drinker, dus een glas water in de ene hand, een peukie in de andere hand. Even wakker worden en bijkomen van de zoveelste spooknacht met dochter. Ik kijk naar mezelf en denk; mens! Wat word je oud! Doe wat aan jezelf! Wordt het niet tijd voor een ooglidcorrectie en een bezoekje aan Cristine le duc? Even de boel opkalefateren? Mijn confessions over plastische chirurgie en wat ik stiekem aan mezelf zou willen laten verbouwen. 

Confessions over Plastische Chirurgie

En als we het dan toch over plastische chirurgie hebben: Doe dan ook meteen ff wat vet wegzuigen en wat tieten erbij plempen. Want jeuj afvallen is geweldig, maar ik heb ineens een stuk minder tiet, en een flubberende huid. De eerste 5 kilo van de 17 zijn een feit. Nog 12 te gaan en ik ben weer op fatsoenlijk gewicht. Maar goed, mijn huid wordt dus slapper, gaat meer hangen en mijn pronte vooruitstekende borsten verdwijnen in het niets tot kleine erwtjes. Als die laatste 12 kilo weg is blijft er niets meer van die borstpartij over joh!

Stiekem wil ik dolgraag een borstvergroting

Ik denk daarom soms wel eens na over plastische chirurgie. Een borstvergroting zou ik best wel graag willen doen. Niet overdreven a la Barbie (Samantha), maar gewoon netjes, wat bij mijn lijf past zodat het weer in proporties is. En ja natuurlijk weet ik dat er maximizer bh’s bestaan, ik woon erin! Maar daar wil je niet is zwemmen… 1x drukken op je tetten en een plens water druipt over je buik. Moet je niet willen…

Daarbij staat het toch anders dan een mooie goed gevulde BH. Ik heb nou eenmaal brede heupen, dus voor de verhoudingen is een wat grotere borstpartij wel mooier. Ik had altijd een kleine B. Een handje vol zeg maar. Tijdens de zwangerschap zat ik op maatje dubbel D en voelde me prachtig. Na de bevalling en de stuwing (djiezus wat worden ze dan enorm!!!) zwakte het af naar een kleine C, opgemeten in een speciaalzaak. Nu ik afval zal ik wel weer terug gaan naar die kleine B, dus moeten de maximizers weer uit te kast getrokken worden. Ik vind het namelijk vreemd staan bij mezelf, zo’n kleine boezem met een dikke kont a la Jenny from the block.

plastische chirurgie

Lange stelten en een frisse blik!

Een paar lange stelten maak je me ook erg blij mee. Ik ben een kleine opdonder van 1.63 waardoor elke kilo die erbij komt, mij meteen een Michelin mannetje maakt. Moet je nagaan als ik straks nog ouder word en dus ga krimpen… Mini oma achter de rollator. Een paar langere benen zou ik geweldig vinden! Maar ik ga ze dus echt niet laten breken om ze te laten oprekken, toedeloe!

Nu ik ouder word merk ik ook dat mijn ogen wat “zwaarder” worden, mijn oogleden beginnen wat meer te hangen. Niet overdreven nog, maar toch… het begin is zichtbaar, vooral bij het opmaken, dus wat gaat dit voor de toekomst betekenen? Zal ik dan ook een ooglidcorrectie uitvoeren? Lijkt me persoonlijk namelijk best eng, maar de resultaten zijn vaak zo gaaf! Kijk bijvoorbeeld eens bij Joyce van Mamsatwork, zij heeft dit ook laten doen en het resultaat is echt geweldig! Aan de andere kant, moet je ook gewoon ouder kunnen worden. Ik vind namelijk wel, dat hoe ouder ik word, ik er wel steeds beter uit ga zien ofzo.

Jouw lijf, jouw keuze!

Ik denk dat het vooral belangrijk is dat als je plastische chirurgie of een kleine ingreep wilt laten uitvoeren, je hier volledig achter moet staan en dat je het ook doet omdat jij dat wilt. Niet omdat iemand anders tegen je zegt van hey, die dikke pens is nu te erg, laat ff wat wegzuigen. Jij moet je goed voelen in jouw lijf. Dat is het belangrijkste en of je dan kiest voor her en der een filler of een ingreep, jouw lijf, jouw keuze.

Is het eigenlijk debiel dat ik me op 28 jarige leeftijd druk maak om dit soort dingen? Of denkt elke moeder / vrouw wel na over deze aspecten? Ik vroeg het in 2 groepen na, en merendeel wil het best wel graag, maar is net als ik te bang om het te doen. Hoe kijk jij aan tegen plastische chirurgie, zou jij iets aan jezelf willen veranderen?

Bron afbeelding

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf/merk

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 27 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme