Home LifestyleWinacties Het regent liefde tijdens de Valentijnminigiveaway!

Het regent liefde tijdens de Valentijnminigiveaway!

by Cassandra 12 februari 2017 6 comments
Het regent liefde tijdens de Valentijnminigiveaway!

Oké eerlijk is eerlijk. Hier thuis doen we niet aan Valentijnsdag. Dat is aan het begin van onze relatie meteen al vastgesteld. Ik ben namelijk het type die liever zo tussendoor iets liefs doet voor haar liefde en niet specifiek op die ene dag in Februari. Maar eerlijk is eerlijk, het blijft leuk om jullie in het zonnetje te zetten en leuke winacties op te zetten, dus dit keer regent het liefde tijdens de Valentijnminigiveaway, ben je benieuwd?

Valentijnminigiveaway.

Samen met mijn chocolaatje, mijn lieve (blog)vriendinnnetje Josan hebben we weer een aantal leuke dingen weten te ritselen voor jullie, maar omdat het toch een beetje kortdag gepland werd is het niet zo groot geworden als we van te voren hadden gewild. Soms komen er gewoon even andere dingen tussendoor die prioriteit hebben, zoals de kids, of werk.

Nu heb ik mijn lieve vaste gastbloggers, het Momambition team al een kleine waardering toegestuurd. Een leuke Valentijnskaart met een lekkere chocolaatjes erbij. Gewoon als blijk van waardering en alle inzet die ze tonen. Ditzelfde wilden Josan en ik dus ook graag voor jullie doen. Want als wij het niet doen, dan doet die man van je het vast ook niet. Tenminste, niet als je zulke afspraken hebt gemaakt zoals wij hier thuis haha.

Wat staat je te wachten?

Gewoon een boel gezelligheid en vooral veel liefde. De acties lopen vanaf vandaag.. 12 februari 2017. Dus houdt de site eventjes in de gaten want de eerste gaat straks dus al komen.. De rest komt iedere avond om 19.00 uur online. De rest? Ja in totaal nog 2 acties. Dus morgen en op Valentijnsdag zelf. De acties lopen vervolgens tot 21 februari 2017 23:59 en de winnaars ontvangen op 23 februari een persoonlijke mail.

Voorwaarden?

Zijn er voorwaarden? Nou net zoals met de #12daysofchristmasgiveaway houden Josan en ik van leuke reacties. Geen zielige verhalen over dooie hamsters. Gewoon spontane en leuke reacties. Ook hoef je niet te vermelden op welke social media kanalen je ons volgt, dat kunnen we namelijk achter de schermen gewoon zien. Dit zien we regelmatig namelijk terug en dit lijkt gewoon op een “Kopiëren en plakken” reactie.. Niets spontaans en gezelligs aan dus. Ben ik nu een ouwe zeurkous? Vast haha!

Uiteraard wordt er in elk artikel aangegeven wat je precies moet doen om kans te maken. Bij mij is het meestal het liken van de Facebookpagina, maar volg je op meerdere kanalen, dan maak je automatisch meer kans. Waarom? Je naam gaat dan een keer extra (voor elk kanaal) in de pot met namen. Daaruit wordt een naam getrokken.

Oproep aan onze lezers: Q&A

Volgende week gaan Josan en ik samen als rondslenteren op de huishuidbeurs. Ja, ook wij zijn best wel burgerlijk haha! Maar onze oproep aan jullie: wij willen graag samen gaan vloggen, dus willen we ook graag een Q&A gaan organiseren. Heb jij dus nog specifieke vragen? Barst los! Stuur wat vragen aan ons in en dan gaan wij er volgende week mee aan de slag en zetten wij onze antwoorden dus op film!

En wat betreft de Valentijnminigiveaway: Laten we er gewoon weer wat leuks van maken. Zonder al te veel poespas, maar mét heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel liefde. Want dat is toch waar Valentijn om draait. Alvast heel veel plezier tijdens onze Valentijnminigiveaway

6 comments

Marian Zw 12 februari 2017 - 22:08

Super leuk, alvast een fijne Valentijn!

Reply
Anja 12 februari 2017 - 23:47

Wat lief van jullie

Reply
Claudia Diependaal 13 februari 2017 - 01:14

Super lief van jullie beiden.

Reply
Marian B 13 februari 2017 - 12:10

Leuk! Alvast veel plezier op de beurs en een fijne Valentijnsdag!

Reply
Tamara TS 17 februari 2017 - 03:57

Ah nee, ik ben al klaar met mijn reacties en ik zie nu pas dat ik helemaal niet had hoeven melden op welke social media ik volger ben. 😉 Dat komt omdat ik dat bij mijn eigen winacties meestal als voorwaarde stel, omdat ik het niet overal kan zien op de een of andere manier. Sorry!!!
Hoop dat je een heel fijne Valentijn hebt gehad!

Reply
Cassandra 17 februari 2017 - 10:12

Hahaha geeft toch niet lieve schat, wordt er niet boos van hoor! Leuk dat je juist meedoet aan de acties <3

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.