Oké, aangezien ik mezelf vorig jaar totaal niet kon bedwingen met eten heb ik destijds hulp ingeschakeld. Ik was al een tijdje op zoek naar eetlustremmers en die van XLS Medical  vind ik gewoon net wat te prijzig. Ik stuitte in de Kruidvat op een doosje Kruidvat Eetlustremmers. Het eigen merk variantje van de XLS Medical. Aangezien ik al vaker producten van het Kruidvat huismerk gebruik en daar 9 van de 10 x hele goede ervaringen mee heb, heb ik besloten om het te kopen.

Kruidvat Eetlustremmers review


Verpakking, inhoud en ingrediënten

In het doosje zitten 60 capsules voor €9,99. Op de verpakking lees je: Eetlustremmers voor de behandeling van overgewicht of obesitas. Nou goed, obesitas is voor mij wellicht een tikkeltje overdreven, maar ik had momenteel absoluut overgewicht! Alleen gezond eten werkte op de één of andere manier niet en ik merkte dat ik op een dag dat ik bijvoorbeeld stage liep enorm veel energie verbruikte en dus ook heel veel meer eet. In de bijsluiter las ik dat ik drie maal daags 2 capsules in zijn geheel, één uur vóór het eten moest innemen met 2 glazen water, zo’n 500 ml. Dat is sowieso wel goed voor mij aangezien ik een persoon ben die echt super slecht drinkt. Op deze manier verplichtte ik mezelf dus al om in elk geval 1,5 liter water te verorberen, iets waar ik normaliter noooooooit niet aan kom op een dag.

De Kruidvat eetlustremmers mochten niet langer dan 30 dagen achtereen gebruikt worden. Wil je langer door? Dan zul je een pauze van minimaal 4 dagen moeten inlassen. Is te overzien toch?  Verder benadrukt de verpakking ook dat tijdens het gebruik van de eetlustremmer en het afvallen je je dagelijkse voeding moet aanvullen met vitamine- en mineralensupplementen van A t/m Z. Daarnaast wordt aanbevolen om de dagelijkse dosering niet te overschrijden. Nee dat lijkt me ook niet echt bepaald handig om te doen haha.

Gebruik dit middel vooral NIET tijdens de zwangerschap en/of borstvoedingsperiode. Afvallen wordt tijdens deze periode überhaupt afgeraden!

Het product is samengesteld op basis van plantaardige ingrediënten: plantaardig vezel complex, Amylum Solani, Hypromellose (E464), Oleum Helianthus, Titaniumdioxide (E171). Daarnaast is het product ook geschikt voor vegetariërs. Verder is het belangrijk om te weten dat de Kruidvat eetlustremmers de glucosespiegel van het bloed verlaagt. Daarom wordt het gebruik in combinatie met andere dieet supplementen/geneesmiddelen, die een vergelijkbaar effect hebben, afgeraden. Orale medicijnen moeten 1 uur voor of 4 uur na gebruik van de Kruidvat eetlustremmers worden ingenomen.

Gebruik:

Om mezelf te beschermen heb ik expres geen weegschaal in huis. Wegen doe ik altijd op de sportschool of bij de huisarts. Waarom? Omdat ik anders heel erg obsessief met de getallen bezig ga en mezelf compleet gestoord maak. Dat ik prettig gestoord ben is één, maar om nou ook nog echt gestoord te worden, nee laten we dat maar niet doen. Dit is voor mij ook een reden waarom ik wat langer heb gewacht met het schrijven van een review. Ik moet eerlijk bekennen dat ik tijdens het testen van dit product totaal niet heb gesport, wel heb ik goed op mijn voeding gelet en de capsules netjes driemaal daags ingenomen. De verpakking telt 60 capsules, wanneer je dus ervoor kiest om fulltime aan de bak te gaan met deze capsules, slik je er 6 per dag en doe je 10 dagen met je verpakking. Je kan er ook voor kiezen om dit tweemaal daags te doen, dan kun je er een maand mee vooruit.

Het grootste voordeel vind ik dat ik nu in elk geval aan mijn vocht kom. Ik ben een ontzettend slechte drinker en omdat je bij het innemen van de capsules in elk geval een halve liter water moet drinken kom je dus meteen al aan 1,5 liter op een dag. Hierdoor zijn de donkere kringen rondom mijn ogen een stuk verminderd en ziet mijn huid er ook stukken beter uit. Daarnaast dronk ik in elk geval 3 koppen groene thee, dit is goed om je lichaam schoon te houden van “giftige” stoffen en het zet je metabolisme opgang. De capsules hebben absoluut hun werk gedaan. Normaal kan ik makkelijk 6 tot 8 plakken brood op een dag wegvreten + nog fruit en eventueel andere snacks, anders viel ik gewoon om. Nu heb ik werkelijk zonder hongergevoel gezeten en ik had absoluut minder trek. Vooral de avond is een grote vooruitgang bij mij. Qua avondeten kon ik vaak wel een tweede bord opscheppen en rond 20.00 uur had ik dan weer trek en snuffelde ik weer rond in de kasten. Nu at ik iedere keer netjes 1 bord avondeten en at ik daarna niets meer. Dit is toch wel iets waar ik erg blij mee ben.

Kruidvat eetlustremmer Bron: www.kruidvat.nl
Kruidvat eetlustremmer
Bron: www.kruidvat.nl

En wat zijn de resultaten?

Als klap op de vuurpijl kan ik jullie meedelen dat door het gebruik van deze capsules en het letten op mijn voeding ik in totaal 5 kg ben afgevallen! Ik weet zeker dat als ik netjes regelmatig had gesport dit wel meer had kunnen zijn, maar ik ben nu al super blij! De Kruidvat eetlustremmers zijn in mijn ogen absolute toppers en maken waar wat ze beloven, ze verminderen echt de eetlust waardoor je inderdaad afvalt. Het is natuurlijk belangrijk dat je op je voeding let en bewegen zal het afval proces vast en zeker nog meer verbeteren. Voor nu ben ik ontzettend tevreden, het is een prima product voor een goede prijs. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik dit product zou aanbevelen, al is het natuurlijk beter om helemaal geen supplementen in te nemen. Het heeft mij in elk geval een boost gegeven om weer lekker gezond aan de slag te gaan en te gaan bewegen. Te koop dus bij Kruidvat voor €9,99

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme