Home MOMBeauty & Fashion Bijzondere geuren van Kölnisch Wasser 4711

Bijzondere geuren van Kölnisch Wasser 4711

by Cassandra 9 december 2017 8 comments
Bijzondere geuren van Kölnisch Wasser 4711

Iedere vrouw wil altijd wel lekker ruiken toch? Maar met de feestdagen kies ik persoonlijk altijd net even voor die luxere geur. Kölnisch Wasser 4711 is zo’n merk met hele bijzondere geuren. Onlangs werd ik benaderd om twee geuren van dit merk uit te proberen en ik eerlijk gezegd dacht ik altijd dat het alleen voor oudere mensen was. Dat is ook wel een beetje het imago van 4711 wat eigenlijk best jammer is want ze hebben echt goede geur combinaties met bijzondere ingrediënten. Totdat ik de Lime & Nutmeg body spray rook en de White peach & Coriander parfum in handen had. Oke, zijn wat mij betreft niet echt voor jonge (16-jarige) meiden, maar wanneer de 25 gepasseerd bent en wel van kruidig houdt, is dit wel een goed merk voor jou. Eerlijk. Het is zó jammer dat er er geen geur tv of tablet bestaat want ik zou jullie deze geuren zo graag willen laten ruiken. Ik heb vanLaten we beginnen met de White Peach & Coriander van Kölnisch Wasser 4711:

Kölnisch Wasser 4711 ACQUA COLONIA White Peach & Coriander LIME & NUtmeg review parfum

Kölnisch Wasser 4711: White Peach & Coriander

Wat Kölnisch Wasser 4711 zegt over de geur: “Acqua Colonia White Peach & Coriander werd in 2017 geïntroduceerd door 4711. Het frisse en fruitige aroma van witte perziken wordt in dit parfum gecombineerd met accenten van koriander die een levendig en citroenachtig contrast toevoegen. Het geheel wordt aangevuld met noten van citrusvruchten en kruidige nuances. White Peach & Coriander zorgt voor een verrassende geurbeleving die de zintuigen prikkelt.”

Geur

En dié is dus buitengewoon verrassend. Alleen de combinatie van Perzik en Coriander al. Dat is toch apart? Het is een friszoete geur, met een subtiel maar kruidig randje. Dit is een geur die ik best allerdaags zou kunnen gebruiken, mits je niet uitschiet met de fles.

Verpakking

De flacon is werkelijk prachtig en perfect om cadeau te doen. Wel denk ik meteen aan oma’s als ik de verpakking zie. De flacon van de body spray is wat meer jeugdig. De flacon is van glas met een mooie subtiele gouden dop. Nadeel is het doseren, want er zit geen spray op. Het is echt een eau de cologne idee en daarmee kun je nog wel eens uitschieten.

Kölnisch Wasser 4711 White peach & coriander bevat 170 ml en is verkrijgbaar voor €33,95

Kölnisch Wasser 4711 ACQUA COLONIA White Peach & Coriander LIME & NUtmeg review parfum

Kölnisch Wasser 4711: Lime & nutmeg refreshing bodyspray

Dit zegt Kölnisch Wasser 4711 over de parfum:  “Acqua Colonia Lime & Nutmeg heeft een verfrissende en stimulerende werking. De geur van frisse, zoetzure limoen wordt in deze eau de cologne gecombineerd met het warme, lustopwekkende aroma van nootmuskaat. De toevoeging van tonkabonen, kruidige Peruaanse peper en een vleugje muskus zorgt ervoor dat Acqua Colonia Lime & Nutmeg een uitgesproken sexy geur is.”

Geur:

Ik vind de geur erg bijzonder en Classy.  Hij doet me denken aan een gin tonic. Hij is fris en tegelijkertijd ook erf warm. Heel sterk van geur, maar toch ook wel sexy. Ik zou deze body spray zeker niet voor alledaags gebruiken, daar is hij te zwaar voor. Maar voor een kerstdiner is deze geur van Kölnisch Wasser 4711 erg prettig. Wel moet ik ook zeggen dat dit geen geur is voor jonge meiden, tenzij ze van kruidige geuren houden. Hij is wat meer voor de wat oudere dame, laten we zeggen 30+?

Wat ik zelf overigens meestal doe met deze geur is hem op een kussen sprayen, geef je interieur een lekker vleugje van deze geur!

Verpakking:

De verpakking vind ik wel jeugdig. Het is een mooie spray flacon van mat glas met een plastic dop. De Kölnisch Wasser 4711 Lime & Nutmeg bodyspray bevat 75 ml en verkrijgbaar voor €12,15 en daarmee dus best wel betaalbaar.

#8daysofchristmasgiveaway

Voor onze toffe giveaway mag ik een flacon van de Kölnisch Wasser 4711 Lime & Nutmeg cadeau doen aan één van jullie. Ben jij nu getriggert en denk je JA! Die moet ik hebben, voor mezelf, voor mama, voor oma of je vriendin?

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Deze wordt ook gedeeld op onze Facebookpagina.

Kölnisch Wasser 4711 ACQUA COLONIA White Peach & Coriander LIME & NUtmeg review parfum

Gerelateerd:

Ken jij deze mooie kruidige geur van The Body Shop al?

Wat voor parfum type ben jij? Houdt je van zoet of juist kruidig? Heb jij geuren van Kölnisch Wasser 4711?

En nu door naar de knappe kerstelf Josan, zij heeft iets leuks van Canvas Company voor jullie klaarstaan

deze review met winactie bevat opgestuurde producten. 

Dit vind je misschien ook leuk

8 comments

elisabeth maria martina 10 december 2017 - 07:10

daar word ons mam vast helemaal happy van

Reply
Marina 10 december 2017 - 07:51

Aan het verhaal te horen moet dit een bijzonder parfum zijn! Ik ben nu nieuwsgierig geworden naar de geur! Heel leuk voor mijn dochter ?

Reply
Yessica leidner 10 december 2017 - 09:43

Goedemorgen hihi ja ik ben over de 30 13 december ben ik jarig word ik 37 jaar????
Ik ben erg benieuwd hoe deze ruikt ik doe heel graag mee met deze geweldige actie uiteraard volgde ik je al een poosje op Facebook als Jessica Jill John
En Instagram yessicaleidner

Ik zal al mijn vriendinnnen uitnodigen om je page leuk te vinden

Groetjes en een fijne dag????

Liefs yessica

Reply
Hennie 10 december 2017 - 10:10

Hé girlie. deze is inderdaad erg lekker en ik moet zeggen dat ik de nieuwe geuren minder stijf vind dan vroegah. Ik sla de winactie over omdat ik mijn kast vol heb staan, maar de winnares krijgt er echt een lekker luchie bij!

Reply
Grete Karina 10 december 2017 - 10:44

Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!
Mijn oma had vroeger altijd 4711 bij zich in haar tasje….
Ben benieuwd naar deze nieuwe varianten….

Reply
Marian Zw 13 december 2017 - 15:16

Ik doe mee 🙂 behoor tot de wat oudere categorie, 30 + hahaha

Reply
Marian B 15 december 2017 - 21:45

Help ik behoor tot de oudere categorie …. Weet nu nog steeds niet of ik het durf te gebruiken, anders kan ik mijn moeder er altijd mee verrassen 😉

Reply
Tromgeroffel : Winnaars 8 days of christmas giveaway | Momambition.nl 18 december 2017 - 21:45

[…] Beauty & Fashion […]

Reply

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.