Home Lifestyle Hotspot in Twente | Kinderboerderij Dondertman in Holten

Hotspot in Twente | Kinderboerderij Dondertman in Holten

by Cassandra 9 juni 2017 11 comments
Hotspot in Twente | Kinderboerderij Dondertman in Holten

Op tweede Pinksterdag wilden we graag een dagje weg met z’n drietjes. We hadden al veel goede verhalen uit de omgeving gehoord over Kinderboerderij Dondertman in Holten en omdat dochter nou eenmaal dol is op diertjes, leek ons dit een perfect dagje uit. Gaan jullie vaak naar een kinderboerderij?

Kinderboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman is niet een typische kinderboerderij. Naast een heeeeeleeeboel diertjes zoals kippen, biggetjes, pauwen, maar ook geiten en vogeltjes, vind je hier ook een enorme speeltuin met o.a. luchtkussens, glijbanen en een rodelbaan. Ook kun je er met skelters en kinderfietsjes rondrijden en is een draaimolen. Genoeg leuks om de kinderen de hele dag mee te vermaken.

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

Het knuffelveldje

Voor het knuffelveldje is geweldig! Vol met schaapjes, geitjes en zelf een koe. Onze dochter vond het fantastisch en holde met plezier op alle diertjes af. Het is prachtig om te zien hoe ze zo geniet van alle dieren. Iets waar ik als moeder echt gelukkig van kan worden. Daarnaast vind ik het gewoon belangrijk om mijn dochter bij te brengen dat zij respect moet hebben voor dieren. Je kunt een zakje voer kopen voor 0,50.

In het knuffelhuis hebben we het ook ontzettend leuk aangepakt. Je kunt dan een cavia of een konijntje knuffeltje. Je krijgt je eigen mandje met daarin een diertje en kunt dan rustig op één van de bankjes gaan zitten om lekker te knuffelen.

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

Tarieven van Kinderboerderij Dondertman

De prijzen zijn lekker laag, voor een los bezoek betaal je vanaf 2 jaar en ouder maar €2,50 per bezoek. Kinderen tot 2 jaar zijn gewoon gratis. Ga je in een grote groep? Bij groepen vanaf 15 personen betaal €2,- per persoon/kind. Woon je in de buurt? Dan is een donateurskaart welicht een goed idee. Op vertoon van deze kaart kunnen 5 personen per bezoek “gratis” naar binnen. Zo’n kaart kost je €32,50 en is dan geldig tot april 2018. Parkeren is overigens gratis. Dit kan tegenover de hoofdingang en biedt plek voor ongeveer 150 auto’s. Ook de horeca prijzen zijn prima te doen.

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

lees ook: Hotspot in Twente : klimkuil Wierden

Openingstijden van Kinderboerderij Dondertman

Van maart tot en met november + alle vakanties is Kinderboerderij Dondertman van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van november tot en met Februari zijn ze op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en het gehele jaar is de kinderboerderij op zaterdag en zondag ook geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  Meer informatie over de kinderboerderij vind je op hun website: www.

Al met al is dit een prima dagje uit in Twente. Dus woon je in de buurt of ben je eens in de buurt, geef Kinderboerderij Dondertman in Holten dan absoluut een bezoekje.

Gaan jullie vaak naar de kinderboerderij? Welke diertjes vind jouw kind het leukst?

dit is geen samenwerking

11 comments

madeloneugelink 10 juni 2017 - 00:51

Super leuke kinderboerderij! Hier kun je je zeker een paar uur vermaken. Merel en Bram gaan hier ook het liefst heen qua kinerboerderij. Lekker knuffelen met de konijntjes, geitjes voeren en lekker spelen in de speeltuin met toestellen in overvloed. Leuk dat je hier over hebt geschreven. Een leuke tip voor mensen die het nog niet kennen!

Reply
Nicole Orriens 10 juni 2017 - 09:09

Wij gingen eigenlijk zelden. Ik snap achteraf niet waarom. Want kinderboerderijen zijn prima vermaak voor kinderen. Deze ziet er ook heel leuk uit. Zeker met dat springkussen erbij.

Reply
Cassandra 10 juni 2017 - 14:06

Het is echt een hele leuke plek, ze vraagt er nu bijna elke dag na haha!

Reply
Annemarel 10 juni 2017 - 09:30

Dondertman is altijd leuk, heerlijk spelen én knuffelen. Hoog tijd om daar weer eens naar toe te gaan.

Reply
Karen Liesens 10 juni 2017 - 10:40

Ik ging als kind altijd graag naar de kinderboerderij!

Reply
mamasliefste 10 juni 2017 - 11:22

Hier zijn kinderboerderijen ook favoriet. Op zondag kunnen ze er ook knutselen en is er een leuk café voor de papa’s en mama’s. Win Win dus

Reply
Cassandra 10 juni 2017 - 14:05

Oh dat is idd een mega win win! Super leuk!

Reply
sannie73 10 juni 2017 - 13:55

Huh, wat bijzonder dat je entree moet betalen…. dat heb ik hier in Amsterdam nog nooit gezien.
En ik moest ineens aan vroeger denken. Bij ons in de buurt liepen de konijnen los en dan aan het einde van de dag mochten we ze helpen vangen. Zoooo leuk!

Reply
Cassandra 10 juni 2017 - 14:05

T is niet alleen een kinderboerderij maar er is ook een mega speeltuin met attracties. Alles is op vrijwillige basis dus ik denk vandaar die 2,50. Vind het wel oké haha

Reply
Firmamama.nl 10 juni 2017 - 22:36

Heerlijk zo’n kinderboerderij, deze is alleen niet om de hoek voor mij;). Ik ga weleens met de meiden, mijn oudste vindt het leuk om te helpen.

Reply
Joandi Loes Tholen 26 juni 2017 - 12:57

De kinderboerderij is zo ontzettend leuk voor kinderen! Heerlijk en educatief tegelijk.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.