Home MOMBeauty & Fashion Budget | Kiabi de nieuwe Primark? (ZARA + Kiabi Shoplog)

Budget | Kiabi de nieuwe Primark? (ZARA + Kiabi Shoplog)

by Cassandra 27 juli 2017 33 comments
Budget | Kiabi de nieuwe Primark? (ZARA + Kiabi Shoplog)

Ik kende Kiabi sinds kort alleen maar als webshop, en dan vooral met mega leuke items voor kinderen. Maar bestellen durfde ik nooit, tot ik dus in Frankrijk tegen een stenen winkel stuitte van Kiabi… Daar MOEST ik kijken, want ik wilde zo graag de materialen voelen.. Zo ben ik.. voelen.. Uiteindelijk ben ik de deur uitgestapt met een flinke lading voor…. tromgeroffel.. iets van 35 euro….!!!! Wordt Kiabi de nieuwe Primark?!

Kiabi de nieuwe Primark?

We (man en ik) zijn een dagje met z’n tweetjes erop uit in Frankrijk. We rijden richting Brest en ineens zie ik mega groot KIABI staan.. Huh… die ken ik.. Dat is toch zo’n webshop met mega leuke kinderkleding (en dames-en herenkleding)?! Ik toch even op mijn telefoon kijken en ja hoor. Kiabi is blijkbaar een Frans concept en heeft in Frankrijk mega grote winkels. Mijn hartje sloeg even over omdat ik thuis nooit durfde te bestellen bij deze shop. Te onbekend nog naar mijn gevoel en dan vind ik het altijd een beetje tricky. Want wat voor materialen kun je verwachten voor die lage (Primark) prijzen?

Shoppen bij Kiabi

Een week later toen we terug kwamen van een dagje strand gingen we ervoor en stapten we de Kiabi winkel naar binnen. Voor mezelf zag ik niet heel veel leuks en voor man ook niet.. Maar eenmaal op de kinderafdeling maakte mijn hart een sprongetje en werd ik hebberig. Voor in totaal 37,60 had ik een tas vol nieuwe kleding voor Leia gescoord. Deels nieuwe collectie en deels sale. En uiteraard laat ik jullie zien wat ik heb gekocht!

De leggings zijn van heerlijke stof, super zacht en ook erg goedkoop. Die met print betaal je 5 euro voor en de effen 3 euro. De groene was in de sale dus ik geloof dat ie 1,50 was..

De prijzen van de t-shirts met super leuke printjes variëren bij Kiabi van 2 tot 5 euro. Echt geen geld. Leuke en gezellige printjes zoals met eenhoorns, poesjes en zeemeerminnen. Leia is echt dol op poesjes en het shirt met het zeepaardje kon ook niet uitblijven. (die met dat konijntje was in de sale maar 1 euro!!!). Het okergele tuniekje vind ik echt ge-wel-dig voor de herfst! En de shirts met roezel dingetjes hou ik sowieso wel van. Al met al een mooi pakket van in totaal 12 items voor die 37,60.. Dat is omgerekend gewoon 3,13 per item!!

Bij de Zara in Frankrijk scoren wat je in Nederland niet meer kon halen..

Nog iets waar ik heel erg vrolijk van werd was toen ik eerder die week de Zara in Lorient binnenstapte en daar dé jurkjes zag liggen die ik in Nederland niet meer kon krijgen in de sale. Ik ben dol op de ZARA, vooral voor Leia moet ik echt oppassen dat ik er niet te vaak en te veel koop. Verder kocht ik nog het schattige eenhoorn shirt (die erg tof staat op de legging van Kiabi met oogjes print) en een badpak van Mini. Ik vind hem vreselijk, maar dochter was in de wolken.. Nou vooruit dan maar!

Van opa en oma kreeg ze nog 2 shirts en een paar sandalen (die ook op mijn lijstje stonden om te kopen, maar ze waren me dus voor haha!).

Kiabi nieuwe primark

Al met al zijn de prima geslaagd bij zowel de Zara als bij Kiabi. Vooral Kiabi is echt een toffe winkel en ik ben zeker van plan om in de toekomst gewoon te bestellen bij deze webshop. De materialen voelen beter en sterker aan dan bijvoorbeeld de Primark, dus ik denk wel dat deze shop een goede concurrent is van deze keten. Kende jij Kiabi eigenlijk al? Heb je er weel eens geshopt?

 

33 comments

Lynn Mahieu 27 juli 2017 - 16:12

Ik heb al enkele keren besteld bij kiabi. Ik vind ze inderdaad vaak hele leuke kinderkleertjes hebben en voor een klein prijsje, zalig! 😀 Het enige nadeel is dat je bij het retourneren niet het volledige bedrag van je aankoop terugkrijgt, jammer!

Reply
Cassandra 27 juli 2017 - 16:26

Oh meen je dat nou? Hoezo is dat dan? Wat krijg je dan wel terug?

Reply
Kimberly 27 juli 2017 - 16:21

Kiabi is heel fijn! Via de buuf aan gekomen en sindsdien meerdere keren besteld. Wij hebben ook die legging met oogjes ? het valt allemaal lang en slank. Just what we need!

Reply
Cassandra 27 juli 2017 - 16:25

Jaaaa heerlijk gewoon! Zachte prijsjes, valt idd lekker slank, perfect voor leia! Ik ben helemaal fan! Hoe zijn de verzend tijden?

Reply
Charlotte 27 juli 2017 - 16:27

Oh die leggings zijn leuk!

Reply
Kirsten 27 juli 2017 - 17:12

Wow wat een leuke dingen!! Ik geloof dat ik ook even ga kijken ?

Reply
sarahhanssens 27 juli 2017 - 19:41

Al die leuke items! Hier word ik ook hebberig van. ?

Reply
Mathilde 27 juli 2017 - 22:58

Hihi ik hafd ongeveer dezelfde eyeopener / whoopwhoop moment als jij maar dan 1,5jr geleden. was net zo enthousiast als jij en moest het toen ook gewoon delen. Nu weer in France en dan sla ik de kiabi niet meer over hoor ;). Leuke aankopen heb je gedaan!

Reply
Bianca 28 juli 2017 - 07:48

Ahh wat een leuke schattige items! Kiabi ken ik wel qua naam, maar heb er nog nooit wat gekocht x

Reply
Stephanie 28 juli 2017 - 08:06

Super leuke dingen!!?

Reply
alexa 28 juli 2017 - 08:07

Ik ken deeze winkel geen eens, wat erg. Ik moet hoog nodig langs haha!

Reply
Cassandra 28 juli 2017 - 11:00

Echt een mega aanrader!!

Reply
Nicole Orriëns 28 juli 2017 - 08:41

Ik had nog nooit van Kiabi gehoord. En wordt de kleding daar wel op mensvriendelijke manier gemaakt denk je? Primark wordt ook altijd verdacht van mensonvriendelijke praktijken, hoewel zij een goed verhaal hebben waarom ze zo goedkoop zijn dat ik graag geloof.

Leuk dat je zoveel spullen kon vinden voor weinig geld!

Reply
Cassandra 28 juli 2017 - 11:00

Ik heb even het een en ander opgezocht maar het blijkt dat deze keten al sinds 1978 bestaat… Serieus nooit geweten. Bij Primark vind ik het soms ook lastig inschatten, ik ben destijds eens in contact geweest met een dame van hen die mij het verhaal erachter vertelde. Ik wil aan die goede dingen blijven vasthouden..

Reply
Marieke 28 juli 2017 - 09:43

Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben ook fan! Zowel van Kiabi als de Zara!

Reply
mckleuver 28 juli 2017 - 10:56

Oh, kijk eens aan. Jij hebt je goed kunnen uitleven in Frankrijk. Mooie kleren geshopt! 🙂

Reply
Sherry 28 juli 2017 - 11:56

Leuke en schattige shoplog. Je hebt veel gekocht. Ik krijg nou ook zin om te shoppen. Ik kan alleen niet.

Reply
MommyLovesPink 28 juli 2017 - 12:07

oooh wat super schattig allemaal!! Ik ken Kiabi helemaal niet, dat wordt shoppen

Reply
Liset 28 juli 2017 - 12:10

Nou, die Kiabi lijkt mij ook wel wat! Wat een leuke kinderkleding hebben ze daar. Helemaal mijn smaak. Nu ga ik gauw die webshop eens bezoeken :).

Reply
Jessica 28 juli 2017 - 12:20

Wat een leuke spullen, vooral die leggings!

Reply
mamasliefste 28 juli 2017 - 14:12

Nog nooit van gehoord, maar je bent leuk geslaagd! Ik ga zeker eens kijken in de webshop

Reply
Tania 28 juli 2017 - 20:24

Onlangs heb ik ook Kiabi leren kennen en vond er eindelijk broeken die mij goed passen. Heb een maatje meer. En voor een klein prijsje ook

Reply
Priscilla ? (@PrisjeNL) 28 juli 2017 - 20:32

IIk ken deze winkel helemaal niet maar zo te zien ben je hartstikke goed geslaagd. Je hebt echt hele leuke dingen gekocht voor je kids.

Reply
Merel 29 juli 2017 - 10:28

Kende Kiabi nog niet maar ga het onthouden. Superleuke spulletjes voor heel weinig geld! Vind die leggings ook zo leuk, mooie kleuren.

Reply
mamaishblog 29 juli 2017 - 11:14

Ik heb ook weleens van Kiabi besteld. Was wel tevreden over de prijs/kwaliteit. Maar Zara blijft altijd mijn favo!

Reply
Daphne 29 juli 2017 - 13:05

Wauw, wat een leuke kleren! Voor mijn nichtje ga ik ook altijd naar de zara! Maar. Nu maar eens daar kijken

Reply
Mieke van der Sande 29 juli 2017 - 22:13

Ik kende kiabi helemaal niet, leuke items heb je gekocht! goede tip voor de mama’s met kids

Reply
Cassandra 29 juli 2017 - 22:51

Niet alleen voor mama’s met kinderen hoor… Ze hebben ook leuke en betaalbare
dames-en herenkleding

Reply
Janneke 1 augustus 2017 - 13:49

Hoi, leuke items heb je daar gescoord! Ik kende Kiabi tot nu nog niet. Heb het even opgezocht, maar wat een leuke spulletjes en kleding zeg! Ik ga daar zeker even shoppen (online) Hoe valt de kleding daar eigenlijk? Gewoon op maat? Of moet je juist groter/kleiner halen?

Reply
SofarsoSabine 1 augustus 2017 - 15:48

wat een heerlijke producten zeg, ik ben jaloers! 🙂 De zomer is helemaal van jou!

Reply
Janna 2 augustus 2017 - 22:43

Heb getwijfeld voor mezelf een rok en shirts te gestellen ivm wisselende verhalen over verzenden en retourneren en twijfel over welke maat te bestellen… Maar dit zijn wel erg leuke leggings!! Hoe valt de kinderkleding qua maat? Dames zou 1 maat kleiner vallen begreep ik uit de maattabel.

Reply
Cassandra 3 augustus 2017 - 12:25

Oh lastig, ik heb daar wel 1 jurkje gepast en ik zit meestal tussen een 38 en 40.. Ik heb het jurkje in 38 gepast en hij paste wel.. Ik hoor idd wel van veel mensen dat het wat kleiner zou vallen.

Reply
Shoplog: najaarskleding voor de peuter van Kiabi - Breg Blogt 23 augustus 2017 - 06:01

[…] eat croissantjes and drink du vin. En je gaat shoppen bij Kiabi! Dit is een beetje de schuld van Cassandra, die laatst helemaal lyrisch terugkeerde van haar vakantie, met een uitgebreide collectie kleding […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.