Home MOMBeauty & Fashion Sneakermom Alert! Hummel lanceert Athletic Heritage lijn

Sneakermom Alert! Hummel lanceert Athletic Heritage lijn

by Cassandra 25 september 2017 16 comments
Sneakermom Alert! Hummel lanceert Athletic Heritage lijn

Sunika lanceert Athletic Heritage lijn van Hummel

Eerder lieten we jullie al kennismaken met de toffe kinderschoenen van Hummel toen Nancy met haar zoon een paar mocht testen.. Schoenen met een fijne prijs waarbij kwaliteit absoluut niet ontbreekt. Vorige week mocht ik bij de lancering van de nieuwe Athletic Heritage lijn van Hummel zijn. Als echte sneakeraddict kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen.  Dit zijn toch wel echt een van de tofste dingen die ik mag doen voor mijn werk hoor!

Het was behoorlijk druk trouwens toen we rond een uur of 19.00 a 19.30 uur aankwamen. Gezellig druk. De zaak stond vol met sneaker fanatics zoals ik en ik heb weer een hoop toffe mensen leren kennen. Je kon ook je sneakers laten costumizen, wanneer je een paar kocht. Echt mega vet! Onder het genot van een drankje zat ik mezelf te verlekkeren aan al die mooie sneakers… Als ik mezelf maar kan inhouden. Want schoenen. Dat is echt mijn guilty pleasure.

Hummel Hummelsport Athletic heritage

Mijn liefde voor sneakers.

Ik heb ze, in allerlei kleuren en vormen. Sneakers. Ik hou er gewoon van. Van de spierwitte Nike airforce, tot zachtroze canvas sneakers van Tommy Hilfiger, maar ook de rosherun of de air max van Nike ontbreken niet in mijn garderobe. En wat dacht je van All Stars?! Ik kan niet zonder! Ideaal om achter je drukke peuter aan te rennen. Op mijn wishlist staan momenteel de roze Gazelle’s van Adidas, maar daarboven, met stipt op nummer 1 de zwarte Platform sneakers uit de nieuwe Athletic Heritage collectie van Hummel. Ik paste ze tijdens de lancering en baal dat ik ze niet heb meegenomen. Naast het feit dat ze deze kleine dame van 1.63 langer maken, zijn ze gewoon uber vet! Goed te combineren onder zowel een zakelijke outfit, een jurkje of gewoon een urban mom outfit met bijv een jeans. I Love it!

Hummel | Athletic Heritage

Het Deense merk Hummel legt met de nieuwe Athletic Heritage collectie de focus vooral op fashion. In de campagne zie je veel kleuren en zijn de foto’s geschoten in samenwerking met hipsters van VICE. De Sneakers zijn o.a. te krijgen bij Sunika Amsterdam. De platform exemplaren (Diamond High Rise) kosten je zo’n 89,95. Een prima prijs voor een goede sneaker.

Ben jij ook een sneakermom? of meer van de hakjes?

16 comments

sofiehoen 25 september 2017 - 20:58

Wauw, wat een gave schoenen! En inderdaad een prima prijsje voor sneakers.

Reply
Marijke 25 september 2017 - 21:39

Oh die zijn zeker leuk! Meer dan leuk eigenlijk

Reply
Minke | mamaminke.nl 25 september 2017 - 22:10

In de zomer draag ik vaak sneakers of slippers. In de winter gewoon een laars met kleine hak meestal. Doet me denken dat ik nog nieuwe schoenen niet haha.

Reply
KaatKrabbelt 25 september 2017 - 22:42

IIk denk dat ik verliefd ben!!
Was al fan van Hummel maar deze sneakers zijn gaaf!

Reply
Cassandra 27 september 2017 - 15:29

Ja ze zijn gaaf he!!! Welke kleur vind je het leukste?

Reply
KaatKrabbelt 3 oktober 2017 - 14:57

Denk toch de zwarte! Vind ze allemaal mooi maar heb liefde voor zwart

Reply
Maargy | M 26 september 2017 - 06:27

Zo die zijn leuk van Hummel! Ik ben onwijs fan van sneakers toch al, maar deze hebben ook nog eens een redelijke prijs

Reply
MamaPlaneet 26 september 2017 - 06:49

Ik zal al wat voorbij komen op je Instagram. Ik hou ervan! Ik ben geen sneakeraddict als jij maar ik hou er wel van. Ik kan alleen niet kiezen.

Reply
silkeblogs 26 september 2017 - 09:05

Oh waaauw, die sneakers zijn supermooi! Ik draag zelf echt bijna altijd sneakers, ze zijn gewoon zo comfy en gemakkelijk!

Reply
Cassandra 27 september 2017 - 15:29

Jaaa sneakers zijn baaaaaaas!!!!

Reply
mamaisthuise 26 september 2017 - 09:47

Leuk Cassandra! Ik zag het event al voorbij komen op Insta waar je deze toffe sneakers ook droeg. Ik houd van deze stijl, doet me denken aan Vans…love!

Reply
Nicole Orriëns 26 september 2017 - 10:51

Ik ben een Birkenstocks moeder. In Jezusmodel : )

Reply
Cassandra 27 september 2017 - 15:26

In de winter toch niet hoop ik?

Reply
MommyLovesPink 26 september 2017 - 11:39

Wat een gave gympen zeg, maar goed dat ik niet naar event ben gegaan want dan was ik weer met een lege portemonnee thuis gekomen

Reply
mckleuver 26 september 2017 - 12:17

Ik heb eigenlijk echt niks met schoenen. Ik heb dan ook een nieuw paar nodig, vooral wandelschoenen. Maar het moment dat je ze past en ze zitten goed, dat is een fijn gevoel!

Reply
Cassandra 27 september 2017 - 15:27

Nee is meer een vrouwendingetje denk ik hahaha

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.