Home LifestyleHuis, Tuin & Interieur Hoe ziet mijn ideale badkamer eruit?

Hoe ziet mijn ideale badkamer eruit?

by Cassandra 12 juli 2017 11 comments
Hoe ziet mijn ideale badkamer eruit?

Je zult maar wonen in een jaren 30 huis waarbij de badkamer op de beneden verdieping zit, achter de keuken. Logisch? Neeee, totaal niet! Is ie mooi? Nehhh ook niet! Nu we de tuin inmiddels af hebben, wordt het tijd om te kijken wat ons volgende project gaat worden. Wordt dat de keuken of wordt dat de badkamer. En hoe ziet dan mijn ideale badkamer eruit? 

De situatie van de huidige badkamer

Onze badkamer in op zich wel slim ingedeeld met een hangend toilet, een wastafel, een douche ruimte en een bad. Ja jongens ik heb een bad. Maar gebruik ik hem? Nooit! Oke, niet liegen.. Zelden. Laten we zeggen 1 of 2 x per jaar. Waarom zo weinig? De hele badkamer straalt niets anders uit dan kou en kilte. Niet een plek waar ik graag een uurtje ga liggen met wat kaarsjes op de rand en een lekker boek. Hoe de vorige bewoners het ook hebben afgewerkt, is niet om over naar huis te schrijven. En wat dacht van een kunststof schrootjes plafon met tussen door spiegel schrootjes. VRE-SE-LIJK! En dan zeg ik nog maar niets over de vreselijke tegels. Nee dit is absoluut niet mijn ideale badkamer. Maar goed, we willen het best aanpakken, maar daar gaat natuurlijk veel geld en tijd inzitten. Dat is dus een kwestie van hard werken en flink sparen, na onze vakantie uiteraard.

Ideale badkamer

Mijn ideale badkamer

Tijd voor wat badkamer inspiratie. Dus hoppa, Pinterest aan, bord aanmaken en gaan met die banaan. In 2 minuten tijd heb ik al 22 beelden gevonden die ik prachtig vind. Kijkend naar wat ik echt mooi vind, zie ik een mix tussen beton look, hout en de Scandinavische trends. Veel licht, gebruik van diverse stoere maar toch zachte materialen. Niet te veel tegels, ook wat gladde wanden.

Mijn ideale badkamer heeft in elk geval twee wastafels. Geen gezeur meer in de ochtend wie er voor de spiegel mag of een wedstrijdje houden wie het eerste in de badkamer is. Gewoon samen, naast elkaar tandenpoetsen, haren doen, make-upje op brengen etc. etc. Oke geen make-up voor de man… of toch wel?

We zitten er zelfs over na te denken om het bad gewoon volledig te verwijderen aangezien we er toch geen gebruik van maken. Ook Leia gebruikt hem niet en wil ze wel in bad dan kan ik altijd nog zo’n opvouwbaar badje van Stokke aanschaffen. Door geen bad te plaatsen, maken we wel meteen ruimte voor twee wastafels plus bergruimte daaronder. En wat dacht je van de wasmachine verplaatsen (staat nu in het washok) naar de badkamer. Dan kunnen we zelfs in de toekomst het washok gaan betrekken bij de keuken om die zo groter te maken. Of het washok omtoveren tot een garderobe/schoenen kast. Hee, een vrouw mag dromen toch?!

De komende tijd zal er sowieso meer op het pinterest bord bijkomen, mocht jij nou nog mooie inspiratie beelden hebben, of gewoon toffe ideeën. Laat hij mij dan weten, ik kan jullie hulp absoluut gebruiken en ik vind het ook gewoon gezellig om met jullie over dit soort onderwerpen te kletsen.

Bron afbeeldingen

Dit vind je misschien ook leuk

11 comments

Mastello 12 juli 2017 - 14:30

Je kunt tegenwoordig uit veel stylen kiezen!

Reply
Nicole Orriëns 25 juli 2017 - 09:29

Twee wastafels hoeft van mij niet, maar een sfeervolle badkamer vind ik zeker leuk. En dan graag met zo’n losstaand bad op leeuwenpootjes!

Reply
Jamey Herben 25 juli 2017 - 09:32

Twee wastafels zou ik ook wel willen, hoewel het wel weer meer poetswerk mee brengt…hmmm twijfel!

Reply
mamasliefste 25 juli 2017 - 09:37

Heerlijk om te fantaseren over een nieuwe badkamer. Wij hebben ook een bad, maar alleen de kinderen gebruiken hem. Als die er ook niet meer in gaan, wil ik ook een nieuwe badkamer

Reply
sofiehoen 25 juli 2017 - 09:47

Wij hebben zelf ook twee wastafels en ik vind het echt ontzettend handig!

Reply
Lonneke Rempt 25 juli 2017 - 10:01

De eerste badkamer is ook helemaal mijn smaak. Helaas huren wij en hebben wij niet de mogelijkheid om de badkamer te verbouwen. Gelukkig hebben we wel van de verhuurder een nieuwe badkamer gekregen die er netjes en strak uitziet.

Reply
Manon 25 juli 2017 - 20:21

Ik vind heel veel stijlen leuk haha dus allebei de foto’s zijn echt prachtig

Reply
Alexa (@junetwonl) 26 juli 2017 - 12:37

ik kan hier zo gelukkig van worden als ik hiernaar kijken #furtureinspiration

Reply
Sherry 26 juli 2017 - 12:37

Mooie badkamer. Als ik er zo een had zou ik de badkamer niet meer uit willen. Ik heb inspiratie voor mijn toekomstige badkamer gevonden

Reply
volgmama 28 juli 2017 - 11:44

Toevallig kun je vandaag bij mij op de blog een kleine sneakpeak van onze badkamer zien. Twee wastafels hebben wij niet maar lijkt me wel heel erg fijn.

Reply
Melissa Klaase 16 april 2018 - 11:43

Leuke inspiratie Cassandra, prachtige badkamers een combinatie hiervan zouden prachtig zijn

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.