Home MOMBeauty & Fashion Mask Monday | Filorga Hydra filler Mask

Mask Monday | Filorga Hydra filler Mask

by Cassandra 5 maart 2018 19 comments
Mask Monday | Filorga Hydra filler Mask

Vorige week deed ik mijn Mask Monday een keertje live met de sheet maskers van Essence, maar jongens wat een vreselijke maskers zijn dat zeg! Veeeeeel te nat. Het drupte mijn ogen in en dat brandde echt enorm! Voor deze week heb ik het  Filorga Hydra filler Mask getest. Ook een sheet masker met Aloe Vera en hyaluronzuur, je weet wel dat stofje die je lichaam zelf ook aanmaakt en huidveroudering helpt tegen gaan!

Wat is Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de de bloedcirculatie verbeterd én de opname van actieve ingrediënten verbetert. Hyaluronzuur is een suiker en valt dus ook onder de glucose bouwstenen. Het zorgt niet alleen voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Hoera! Qua huidverzorging helpt Hyaluronzuur om het verouderingsproces tegen te gaan door het vasthouden van vocht. Hiermee creëer je een soort Plumping effect mee, waardoor je huid er een stuk frisser, jonger maar ook voller uit ziet.

review Filorga Hydra filler Mask Masker Mask Monday Momambition

Filorga Hydra filler Mask

Het Filorga Hydra filler Mask is een hydraterend sheet masker met Hyaluronzuur voor de droge huid. Daarnaast is er aloë vera toegevoegd in de ingrediënten vanwege het kalmerende effect. Het laat  je huid bovendien weer lekker shinen. Het gebruik is heel erg simpel:

  • Open de verpakking
  • Haal het masker uit de verpakking
  • Vouw het masker open
  • Plaats het masker op een gereinigd gezicht
  • Verwijder de beschermlaag
  • Geniet van 15 minuten me-time
  • Masseer het masker met je vingertoppen in de huid
  • Verwijder het masker
  • Hallo frisse huid!

Het masker is hier verkrijgbaar en kost nu €8,98 ipv €11,09

review Filorga Hydra filler Mask Masker Mask Monday Momambition

Welke ingrediënten bevat het Filorga Hydra filler Mask :

Aqua (water), glycerin, pentylene glycol, xanthan gum, polysorbate 20, sodium hyaluronate, sodium pca, sodium lactate, parfum (fragrance), tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, aloe barbadensis leaf juice powder, fructose, glycine, niacinamide, sodium benzoate, urea, sodium hydroxide, inositol

Mijn ervaring met het Filorga Hydra Filler Mask

Het masker is in eerste instantie super nat als je hem uit zijn verpakking haalt, maar eenmaal aangebracht op het gezicht heb je hier geen last van vervelende druipers zoals ik dit bij de sheetmaskers van Essence had. Wel merk ik na het aanbrengen dat mijn huid iets doet. Het tintelt licht en met name bij de wangen en mijn mondhoeken prikkelt het lichtjes. Komt dit door de onzuiverheden die ik al in mijn gezicht had? Of is het één van de bestanddelen waar ik dit jeukerige gevoel van krijg? Ik weet het eerlijk gezegd niet zo goed.

De afgelopen week heb ik namelijk lekker last gehad van hormonen want het was weer rode vlaggetjes tijd. Nou dan weet je het wel. Huid vol onzuiverheden en pukkeltjes en niets maar dan ook niets is dan goed genoeg voor mijn gevoelige huid.

Na een kwartier is het vocht van het Filorga Hydra Filler Mask, bijna helemaal in mijn huid gezogen en masseer ik de laatste beetjes nog even met mijn vingertoppen in. Dan verwijder ik het masker en laat ik het overtollige van het serum in de huid trekken.

Mijn huid reageert er wel op. Hij is lichtjes rood, maar niet vervelend. Het lijken een soort vlekjes. Mijn gezicht voelt na het gebruik van het Filorga Hydra Filler Mask intensief gehydrateerd aan, wat voller, beetje plummig.  Maar hij voelt daarnaast ook iets jeukerig aan. Dit gevoel blijft zeker een half uur tot een uur na het afhalen van het masker. Het is een beetje alsof je gezicht een tweede huidlaag heeft gekregen. Voelt fijn wel. Op het jeukerige na dan. Daarom geef ik het masker 3 sterren.

Ik wil deze nog wel eens proberen als ik niet in mijn hormonale fase zit!

Fijne maandag! <3 Liefs Cassandra

Meer maskers bekijken?

Deze blog bevat opgestuurde producten om een mening te kunnen vormen.
Hierin blijven wij altijd transparant en eerlijk. Voor meer info verwijs ik je naar onze disclaimer. 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Filorga Hydra Filler Masker
Author Rating
31star1star1stargraygray

Dit vind je misschien ook leuk

19 comments

Bianca 5 maart 2018 - 12:26

Ik las net je reactie onder mijn artikel haha! Filorga is een prachtig merk dit masker gebruik ik ook wel eens en ik denk dat je de Scrub & Mask ook wel een fijn product zal vinden x

Reply
hippiemeisje: een persoonlijke blog 5 maart 2018 - 12:30

Bij de ingrediëntenn sprak de inositol me wel aan eigenlijk….
Ik moet het nemen omdat ik hormonale problemen heb…. bijzonder, het is een voedingssuplement.
en ik gebruik af en toe toch ook eens een maskertje….

Reply
Nicole Orriëns 5 maart 2018 - 14:11

Hmm, dat jeukerige schrikt mij een beetje af moet ik zeggen. Verder klinkt het masker wel goed vind ik.

Reply
Amy 5 maart 2018 - 14:45

Ik had hetzelfde probleem met dit masker! Qua hydratatie allemaal goed en wel maar het heeft mijn huid wel flink geïrriteerd.

Reply
Cassandra 5 maart 2018 - 15:37

Oke fijn dat ik dus niet de enige ben, weet jij zo waar het aan zou kunnen liggen?

Reply
Marion Stam 5 maart 2018 - 14:58

Dapper dat je met zo’n masker op je gezicht op de foto durft.

Reply
Cassandra 5 maart 2018 - 15:38

Haha, waarom is dat dapper? Dan moet je mijn andere mask mondays maar eens zien.. Zitten nog wel raardere bij 😛

Reply
Eva 5 maart 2018 - 15:09

Zo’n masker dat je er in één keer af kunt halen lijkt me wel fijn! Jammer dat het jeukerig aanvoelt.

Reply
Cassandra 5 maart 2018 - 16:24

Ja ik ben nu aan het informeren of dit normaal is of niet. Kom ik op terug!

Reply
Inge 5 maart 2018 - 19:00

Ik ben niet echt helemaal overtuigd, dat jeukerige is me er wat ge veel aan, als je dan weet dat er gelijkaardige maskertjes zijn die dat niet hebben. Maatje inderdaad… die hormonen kunnen daar ook wel wat mee te maken hebben gehad! T heeft alleszins wel goeie bestanddelen!

Reply
Marushi 5 maart 2018 - 19:21

Klinkt goed! Ik ben zelf altijd voorzichtig met maskers omdat ik snel huiduitslag ervan krijg.

Reply
Dhini.NL | Dhinivh (@DhiniNL) 5 maart 2018 - 23:26

Dit merk ken ik niet. Lijkt mij fijne mask maar jammer dat het jeukerig aanvoelt

Reply
MeerMetMama 6 maart 2018 - 09:00

Ik heb deze ook gebruikt. Vind dat het inderdaad jeukt. Bij mij iets meer dan bij jou want ik heb het er vrij snel afgehaald. Ik zou dit masker ook niet weer proberen. Blijf ik toch fan van een dr. van der Hoog masker 🙂

Reply
Cassandra 6 maart 2018 - 10:35

Jammer wel hè?

Reply
mamasliefste 6 maart 2018 - 09:15

Moet altijd erg lachen om die sheet maskers. Jammer dat hij je een jeukend gevoel gaf

Reply
luxelifelovercom 7 maart 2018 - 08:36

Die goede sheetmasks zijn altijd best prijzig, jammer dat je dan zo’n gevoel erbij hebt, maar wel fijn dat hij daarna wel lekker aanvoelde.

Reply
Natalie (@latanie) 7 maart 2018 - 20:39

Lijkt me een fijn hydraterend masker! De pasvorm lijkt ook wel redelijk goed te zetten he? Dat is hier vaak een probleem! 😀

Reply
Mask Monday | FLOXIA exfoliating detox masker | Momambition.nl 12 maart 2018 - 13:47

[…] Beauty & Fashion […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.