Home MOMBeauty & Fashion Mijn favoriete beauty producten in de zomer

Mijn favoriete beauty producten in de zomer

by Cassandra 7 juni 2017 19 comments
Mijn favoriete beauty producten in de zomer

In de zomer gebruik ik altijd een stuk minder make-up dan bijvoorbeeld in de winter. Foundation gebruik ik dan vaak alleen als ik een avondje de deur uit ga, want anders krijg ik natuurlijk nooit een natuurlijk kleurtje op die witte kop van me haha! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete beauty producten in de zomer zien. Wat is jouw favoriete beauty product in de zomer?

Mijn favoriete beauty producten in de zomer

Chanel le volume, Inglot Lash Enchanter & de Chanel Travelkit

Ik kan echt NIET zonder mascara. Ik ga de deur niet uit zonder. Mijn meest favoriete is echt die van Chanel en ik baal soms wel dat hij zo aan de prijs is. Tot nu toe kan geen enkele mascara tippen aan deze. Al moet ik zeggen dat de Lash Enchanter van Inglot een hele goede nummer 2 is!  De Chanel travelkit was een cadeautje van mijn schoonouders toen ze uit Amerika terug kwamen, net als het oogpotlood van Marc Jacobs. Echt wat een ontzettend fijne producten! Het oogpotlood gebruik met name voor het bovenste waterlijntje. Net een mooiere oog opslag

favoriete beauty producten in de zomer

Olive Way BB Cream of Rituals Anti Aging dagcreme met spf 20

Zoals ik hierboven al vertelde, gebruik ik in de zomer een stuk minder foundation. Mijn huid is erg licht, maar ik wil voorkomen dat mijn gezicht helemaal niet kleurt, dus smeer ik liever een bb cream. Deze van Olive Way is vegan en ph-neutral. Daarnaast is er een enorme (slechte en chemische) lijst met dingen die er NIET in zitten. Iets waar ik wel erg vrolijk van kan worden.

Als ik geen BB cream draag dan gebruik ik altijd de Rituals dagcreme. Dit is een hydraterende anti aging dagcreme met SPF20 erin. Heel fijne creme.

favoriete beauty producten in de zomer

Christian Faye dipbrow + Mineralissima Bronzing Powder

Dit is echt de creme de la creme onder de dipbrows naar mijn mening. Ik heb zelf blonde wenkbrauwen en verf ze eens in de zoveel tijd. Het verven doe ik altijd met de producten van Beautylash. Om de wenkbrauwen nog strakker en gevulder te krijgen gebruik ik de waterproof dipbrow van Christian Faye in de kleur darkbrown. Echt een top product!

De bronzing powder die ik in de zomer gebruik is van Mineralissima. Ik mocht deze een tijd geleden reviewen (lees hier de review) en sindsdien is het echt mijn favoriet, net als de poeder foundation overigens.

favoriete beauty producten in de zomer

Rimmel London Match Perfection 2-in-1 concealer

Ik kan gewoon NIET zonder concealer. Met de regelmatig gebroken nachten door haar luchtweg problemen heb ik vaak donkere kringen. Deze concealer is heerlijk licht van kleur (kleur nummer 010 ivory), ik ben namelijk nogal een whitey dus deze past perfect!

favoriete beauty producten in de zomer

Garnier Sensitive Expert+ gezichtsspray en Sensitive Expert+ zonneolie

Het is geen geheim dat mijn huid erg gevoelig is. Om mezelf tegen de zon te beschermen gebruik ik voor mijn gezicht een hypoallergene spray met SPF 50. Een handig flesje die prima in mijn handtas past + hij is compatible met mijn make-up, oftewel het loopt niet uit! Voor de rest van mijn lijf gebruik ik de Garnier Sensitive Expert + beschermende en voedende zonneolie met SPF 50. De olie maakt mijn huid wat glanzender en door de glans trekt mijn trekt mijn huid de zon aan en wordt ik ondanks de hoge factor, toch nog bruin.

favoriete beauty producten in de zomer

Garnier Miccelair Reinigingswater + reinigingsgel

Zowel het watertje als de reinigingsgel is echt favoriet, ongeacht welk seizoen. Je gezicht reinigen is heel erg belangrijk en deze producten vind ik het fijnste werken. Vooral de gel is erg fijn omdat je die zelfs in je ogen kunt smeren zonder dat het pijn doet of gaat prikken. Het watertje gebruik ik meestal in de ochtend om even de slaap uit mijn ogen te krijgen.

Geuren: The Body Shop Black Musk + Viktor & Rolf Flowerbomb

Qua geuren draag ik overdag het liefste Flowerbomb van Viktor & Rolf. Voor de avond of feestjes kies ik dan vaak voor een wat zwaardere geur en dan is de black musk perfume oil (review) van The Body Shop mijn favoriet.

favoriete beauty producten in de zomer

Jean Paul Myne Blueberry Mask

Dit masker kocht ik bij mijn favoriete haarsalon, om de geligheid in de blonde lokken van mijn kapsel assig te houden. Ik laat het op advies van mijn kapster altijd 3 minuten werken voor ik het uitspoel. Terwijl je bij de meeste zilver shampoos enorm stug stro haar krijgt, krijg je met dit heerlijke goedje gewoon zijdezacht haar. Het mooie is dat ik dit product ook gewoon met mijn (stuk of 20) extensions in kan blijven gebruiken zonder dat de lokken verpest worden.

favoriete beauty producten in de zomer

Make-up kwasten : Zoeva & Real Techniques

Mijn favorietjes zijn o.a de bamboo collection van Zoeva en uiteraard de kwasten van Real Techiniques. Ik heb die bamboo collectie inmiddels een jaar en die van RT zelfs al een jaar of 5. Door goede verzorging blijven ze echt jaren goed!

Lip Producten : Yves Saint Laurent + Kylie Jenner (fake)

De rode lipstick van Yves Saint Laurent (kleur: 56) en mijn fake Kylie Jenner matte lipstick ( kleur: koko K)zijn absoluut favoriet. De rode voor een feestje, blijft serieus 24 uur zitten, en de matte roze voor allerdaags.

favoriete beauty producten in de zomer

Wat zijn jouw favoriete beauty producten in de zomer?

 

19 comments

Sophie 7 juni 2017 - 08:13

Ben inmiddels op andere blogposts belandt! Ik vind je schrijfstijl erg leuk!

Reply
laviedemama 7 juni 2017 - 08:30

Zonnebrand 🙂 Met stip op een! Anders verbrand ik meteen met die witte huid van mij! Verder deodorant, mascara, eyeliner en een lekker luchtje! Favoriet is La vie est Belle, zooo lekker!

Reply
Cassandra 7 juni 2017 - 08:32

Oh Jaa!!! Dat is echt wen fijne parfum!

Reply
Nicole Orriens 7 juni 2017 - 08:48

Is zonnebrandmelk een beautyproduct? Want dan is dat mijn favoriet. Verder gebruik ik eigenlijk geen beautyproducten ook.

Reply
Cassandra 7 juni 2017 - 09:54

Het is wel een stukje huidverzorging dus wat mij betreft een beauty product haha!

Reply
MommyLovesPink 7 juni 2017 - 08:50

Zonnebrand van Hawaiian Tropic en de micellair water van Garnier, kan echt niet zonder.

Reply
Irma 7 juni 2017 - 08:55

Ook voor mij: zonnebrand! Ik smeer dan toch echt wel dagelijks in de zomer (niet met dit weer natuurlijk 😉 )

Reply
Deisy 7 juni 2017 - 09:13

Oooh Viktor en Rolf vind ik ook zo lekker ruiken. En vooral in de zomer word ik er helemaal blij van. Ik draag in de zomer dus nog steeds teveel make-up haha. Mijn favoriet is toch ook wel mijn mascara van YSL en mijn beauty blender haha. Kan niet meer zonder.

Reply
Manon 7 juni 2017 - 09:51

Mooie favoriete! Helaas zijn veel producten wel op dieren getest!
Tijdens de zomer heb ik echt zonnebrand nodig, want anders gaat het niet goed komen met mijn huidje haha

Reply
Cassandra 7 juni 2017 - 09:53

Helaas wel idd. Ik probeer dit wel te beperken zoals je in mijn stuk over de botanicals lijn van loreal kunt lezen, maar weggooien vind ik zonde.

Reply
mieke | mieksmind 7 juni 2017 - 10:12

Mooie items! ik heb le volume van chanel in de lade liggen als back up omdat ik hoorde dat die super was. Gelukkig heeft ici paris eens in de zoveel tijd grote korting op mascara dan koop ik hem! beauty product in de zomer is toch wel zonnebrand en lippenbalsem met spf en goede after sun of body cream

Reply
Elke 7 juni 2017 - 15:05

Klopt er kan geen enkel mascara tippen aan die van chanel! Inderdaad wel jammer dat ie zo prijzig is… Je hebt echt mooie favorieten. En je hebt me benieuwd gemaakt naar die gezichtsspray daar ga ik binnenkort toch een naar opzoek. Lijkt me zo’n fijne SPF spray vooral omdat deze je make-up niet laat uitlopen! 😉

Reply
Pink it 7 juni 2017 - 16:30

Allemaal prachtige producten, en inderdaad die Chanel mascara is top! x

Reply
sannie73 7 juni 2017 - 16:59

IIk gebruik amper iets aan dit soort producten. Reinigsspullen en eventueel dagcréme gebruik ik beide sporadisch en als wel dan van Kruidvat eigen merk. Prima spul. En mascara gebruik ik altijd van de HEMA. Ook prima spul. 🙂

Reply
Dyonne Bakker 7 juni 2017 - 17:19

Ik hou echt van de producten van Garnier! Ben het ook helemaal met je eens dat ik niet zonder mascara kan haha 🙂

Reply
Tania 7 juni 2017 - 17:20

Mooie producten allemaal. Mijn favoriete kwasten zijn ook die van Zoeva en RT. Ik gebruik ik de zomer vaak een CC cream ipv edn foundation

Reply
lotuswritings84 8 juni 2017 - 06:40

Mooie make-up producten zeg. Zelf heel simpel, beetje eyeliner en mascara, op een goede dag wenkbrauwpoeder en bronzer. Maar vaak heb ik geen tijd of vergeet het dan weer.

Reply
Cassandra 8 juni 2017 - 09:39

In de zomer gebruik ik ook nooit echt veel. De producten die worden gebruikt is meestal met een feestje. Al kan ik echt nie zonder mascara haha!

Reply
Verena 10 juni 2017 - 13:54

Zonnebrand is voor mij ook zoooo belangrijk. Ik denk altijd: ik kan wel even zonder in de zon gaan zitten. Helaas loopt het elke keer verkeerd af….

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.