Home MOM Draag Mama Musthave Alert met WIN: Vier alle mijlpalen met Draagkaart

Draag Mama Musthave Alert met WIN: Vier alle mijlpalen met Draagkaart

by Cassandra 27 mei 2017 9 comments
Draag Mama Musthave Alert met WIN: Vier alle mijlpalen met Draagkaart

Het dragen van je kindje is iets prachtigs en ontzettend intiem, dus waarom zou je die mooie draag mijlpalen niet vieren? Dat dacht een lief vriendinnetje van mij dus ook en zo ontstond daar Draagkaart. Absoluut prachtige foto, -en mijlpaalkaarten met prachtige illustraties en grappige referenties naar het dragen om alle draag successen, maar ook flaters (“de Ruck is ruk”) te vieren. 

Hier helaas geen draag successen

Zelf heb ik het dragen ook geprobeerd maar mijn dochter werd er jammer genoeg heel erg onrustig van. Waarom? Ik heb werkelijk geen idee! Jammer vind ik het wel, want het buidelen vond ze dan weer wel heel erg fijn. Misschien omdat dit daadwerkelijk huid op huid contact was en er met dragen toch kleding tussen zit? Ik weet het niet hoor, probeer er een verklaring voor te krijgen

draagkaart dragen draagmoeder

Draagkaart

Draagkaart is dus het nieuwe kindje van vriendinnetje Mary-Lou. Ik zit inmiddels, samen met nog wat meiden, al meer dan een jaar met deze meid in een groepsapp en die stiekemerd heeft ons helemaal niets verteld over haar plannen met Draagkaart. Pas op het einde toen ze bijna werden gelanceerd kregen we af en toe een sneakpeak van de illustraties en ondanks dat dit niet mijn persoonlijke stijl is, vind ik ze wel prachtig. Ik wil niet alle illustraties blootgeven, maar ik mag wel een setje aan één van jullie weggeven zodat iemand van jullie zelf haar successen flaters kan vieren en delen met draagkaart.

draagkaart dragen draagmoeder

Win een setje mijlpaalkaarten van Draagkaart!

Om een setje mijlpaalkaarten van Draagkaart te winnen moet je het volgende doen

  • Laat in een reactie op dit artikel weten dat je meedoet (met een geldig e-mailadres);
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn;

Extra kans maken? Voor elk Social Media kanaal waarop je Momambition extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met vrijdag 2 juni 2017. Om 23.59uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van ons. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gaan uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer informatie wil ik je verwijzen naar onze disclaimer.

Niet wachten maar kopen? Bestel hier de allereerste draagkaart op de markt voor maar €19,95. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door lief vriendinnetje Mary-Lou

9 comments

Marian B 28 mei 2017 - 20:34

Wat leuk deze kaarten! Ik doe graag mee voor een goede vriendin.

Reply
Vanessa Raffaela Sibma 28 mei 2017 - 21:07

Leuk! Ik draag graag:)

Reply
Liset - Beautydagboek 29 mei 2017 - 09:15

Het zijn echt prachtige kaarten, ik vind de tekeningen heel mooi gemaakt. Mijn kinderen hebben draagzakken nooit leuk gevonden, dus ik had hem voor niks gekocht destijds, haha. De kaarten zijn niet meer relevant voor mij, dus succes aan de andere deelnemers!

Reply
Lonneke Rempt 29 mei 2017 - 09:53

ik heb nooit een draagzak gebruikt, misschien was het wel iets geweest voor mijn dochtertje toen de tijd.

Reply
Bianca 29 mei 2017 - 10:11

Ik ken dit soort kaarten helemaal niet, vroeger (9 jaar geleden wat klinkt dit oud haha) heb ik nooit een draagzak gebruikt. Zelf sla ik deze win actie over maar wens iedereen veel succes x

Reply
Alexa (@junetwonl) 29 mei 2017 - 11:53

ik vind dat dus echt heel leuk alleen ik heb geen kindje op komst of iemand die in verwachting is dus met die kaartjes kan ik niets

Reply
mieke | mieksmind 29 mei 2017 - 12:15

Ik ken dit soort kaarten helemaal niet. Ik heb nog geen kinderen dus ik ben daar ook niet me

Reply
Maaike 29 mei 2017 - 15:31

Oh die zijn leuk! Ik ben zo’n fan van dragen! Ik doe graag mee!

Reply
Kreanimo (@IlseVerhoeven81) 29 mei 2017 - 20:07

Ik vind het zo jammer dat ze nog niet bestonden toen ik mijn kindjes in de doek deed….

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.