Home MOMBeauty & Fashion Bee Honest huidverzorging

Bee Honest huidverzorging

by Cassandra 10 december 2016 34 comments
Bee Honest huidverzorging

En hoe vinden we de #12daysofchristmasgiveaway tot nu toe? Ik doe hard mijn best om mooie items voor jullie te krijgen en ik heb hier ook weer een pareltje van een pakket voor jullie. Bee Naturel is gewijzigd naar Bee Honest, een prachtig merk van De Traay die inspeelt op huidverzorging van zowel vrouw als kind. Ik heb 3 prachtige producten ontvangen die ik voor jullie review en daarnaast kun je dit pakket dus winnen:

Bee Honest Huidverzorging

Ik heb ontvangen; een body oil, een reinigingslotion en een scrub. Alle drie heb ik uitvoerig getest en ondanks dat ik de producten heb gekregen, wordt mijn mening daar niet door beïnvloed. Transparantie vind ik namelijk erg belangrijk. Daarnaast kan het ook zijn dat een product voor jou wel werk terwijl het voor mij niks is. Dat is een stukje persoonlijke mening. Kijk je mee naar de review?

Bee Honest

Bee Honest Body oil zoete amandel

“Onze body oil voedt en verzorgt de huid met natuurlijke, plantaardige oliën, extracten en bijenwas. De natuurlijke geur van amandel, rozen en vanille omhult je met een gevoel van comfort en tederheid. ” 

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes

Dit is mijn favoriet uit de producten die ik van Bee Honest mocht ontvangen. Normaliter ben ik helemaal geen fan van olien, maar deze ruikt zoooooo lekker en het verrassende is dat je deze het beste kunt inmasseren wanneer je huid nog een beetje vochtig is na het douchen. 

IngrediëntenPrunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cera Alba, Parfum**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene.

Bee Honest reinigingsolie de traay

Bee Honest Gelee royale reinigingslotion

‘”Deze milde reinigingslotion zuivert en verfrist de huid, en brengt haar weer in balans. Biologische gelee royale en aloë vera extract verzorgen de huid. Gebruik voor een verzorgde huid eerst de reinigingsmelk, dan deze lotion en tot slot een dag- of nachtcrème” .

Huidtype: geschikt voor een normale tot droge huid.  

Voor mij persoonlijk is het grootste nadeel van dit product dat er alcohol in is verwerkt. Dit vind ik geen “milde” reiniging zoals wordt beloofd. Mijn huid reageert helaas heel erg sterk op alcohol en dit uit zich in een rood en vlekkerig gezicht. Voor mij een bekend fenomeen, dus mocht ik raad dit product niet aan als je een gevoelige huid hebt. Blijf dan gewoon miccelair water gebruiken. Voor de rest voelt je gezicht wel super fris aan na gebruik en heb ik wel echt het idee dat mijn huid schoon is.

Ingrediënten: Aqua, Alcohol, Glycerin, Royal Jelly Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polyglyceryl-10 Laurate, Betain, Parfum**, Citric Acid, Lactic Acid, Citronellol.

Bee Honest rozen scrub de traay

Bee Honest Rozen gezichtsscrub

“In deze scrub verwijderen gemalen biologische abrikozenpitjes dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl biologische plantaardige oliën de huid verzorgen.”

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes.  

De scrub is echt heerlijk! Hij geurt goed en ziet er een beetje aards uit. De korrels zijn duidelijk zichtbaar en best groot. Ik breng de scrub altijd aan op een gereinigd gezicht en decolleté. Mijn huid is dan altijd nog licht vochtig. De scrub masseer je vervolgens met zachte cirkelvormige bewegingen in de huid en daarna spoel je het af met lauw water. Mijn tip: doe dit voor je de douche in stapt. Het afspoelen kun je dan onder de douche doen. Gebruik de scrub maximaal 2x per week en verzorg je huid nadien met een dacht of nacht creme. 

Ingrediënten: Aqua, Centaurea Cyanus Water*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Prunus Armeniaca Seed Powder*, Glycerin, Oenothera Biennis Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Parfum**, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citral.

Bee Honest reinigingsolie de traay

#12daysofchristmasgiveaway

Win een pakket van Bee Honest

Wil jij lekker aan de slag met deze prachtige producten? Zo kun je het pakket winnen:

  • Laat in een reactie achter voor wie je dit pakket wilt winnen
  • Like de facebookpagina van Momambition en tag 2 dames in het actiebericht die dit pakket ook graag willen winnen.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met donderdag 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even de andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een pakket van Oral-B weg en bij Josan kun je een babydraakje van Babyborn winnen

34 comments

Marange Krouwel 10 december 2016 - 16:27

Heerlijk! Ik doe graag mee voor mezelf..ik heb echt een droge huid…and let’s bee honest, deze mama mag ook een keer wat lekkers

Reply
Grete Karina 10 december 2016 - 16:40

Dat mooie pakket van Bee Honest zou ik graag voor puberdochter winnen!
Zij kiest soms voor goedkope agressieve huidverzorging en daar reageert haar huid juist helemaal niet goed op.
Volgen doe ik op twitter, FB en Bloglovin.

Reply
Floor 10 december 2016 - 16:49

Voor mijn moeder, om haar te bedanken dat ze vaak op wilt passen op mijn zoontje

Reply
Marian Zw. 10 december 2016 - 17:03

Ik zou heel graag willen kennis maken met deze producten. Ik weet wel dat mijn oma al zei dat honing overal goed voor was! Ben benieuwd of de witte droog uitgeslagen huid nu eindelijk eens krijgt wat het nodig heeft.

Reply
rewana 10 december 2016 - 17:52

olala, dat word mama tijd;) haha
(met op de achtergrond een 3,5jarige,
mama ik wil oooooook ;))))

Reply
Marian 10 december 2016 - 18:16

De #12daysofchristmasgiveaway bevalt me prima 😉 Een mooie eerlijke review. Ik hou erg van scrubs, deze lijkt me ook erg lekker, net als de rest van het verwenpakket!

Reply
Danielle 10 december 2016 - 18:47

Voor mijn mama! Ze doet zoveel voor ons en ook voor ons meisje.. verdiend ze

Reply
Linda Raaijmakers 10 december 2016 - 20:33

wat een heerlijk pakket 😀 ik volg je via alle 7 social media kanalen 😀

Reply
Claudia 10 december 2016 - 21:25

Klinkt erg goed mmmmm.

Reply
Tamara v Bodegom 10 december 2016 - 21:58

ik ben gewoon fan van m’n moeder. Ik hoop dat ik het allemaal net zo goed doe als haar (al twijfel ik daar wel eens aan 😉 ), maar ik gun mijn lieve moesje gewoon een lekker pakketje. Na ‘t lezen van bovenstaande lijkt me dit echt heerlijk voor haar huid!

Reply
Dorien Heller 10 december 2016 - 22:03

O leuk! Mag ik heel egoïstisch zeggen dat ik hem graag voor mezelf wil winnen? Na anderhalf jaar elke nacht (ja écht elke nacht) 1 tot 3 uur op te zitten met dochter 2, zijn de wallen inmiddels zó dik dat de wallen wallen krijgen haha! En dochter nr 2 hangt zó erg aan mama dat alleen douchen slechts op de sportschool kan. Laat staan dat er tijd is om mijn huidje lekkee te verzorgen..
Een beetje verwennerij zou mijn huidje (en dus ik en dus ook manlief) dan ook heel erg waarderen. Ik doe dan ook graag mee voor mezelf.

Reply
haia 10 december 2016 - 23:13

Lekkere verwennerij voor mezelf.

Reply
Claudia 11 december 2016 - 01:20

Ben er erg benieuwd naar.

Reply
Claudia Diependaal 11 december 2016 - 01:23

Ben er erg benieuwd naar.

Reply
Nousha (ourlittlewonderworld) 11 december 2016 - 07:15

O wat een fijne win actie. Deze zou ik stiekem gewoon heel graag voor mezelf willen winnen ❤️ Maar ik doe mee voor mijn oudste meisje wie vaak een droge huis heeft en al van alles geprobeerd ??

Reply
Joanne Schutte 11 december 2016 - 07:43

Wiehh ben heel benieuwd naar deze producten:)

Reply
Lisette van Dijk 11 december 2016 - 10:08

Is het heel erg als ik dit voor mezelf wil winnen? Hihi, deze mama is dol op verwennerij !

Reply
Patty Vossestein 11 december 2016 - 14:58

Ik doe graag mee !!

Reply
m.edwards 11 december 2016 - 21:47

Whoop whoop!! Heerlijke verwennerij die ik ga deken met dochter lief ???????????wat een heerlijke verwennerij ben erg benieuwd???

Reply
Bianca 12 december 2016 - 12:10

Heb pas paar maanden geleden de shampoo ontdekt en die bevalt super goed! Nu benieuwd of de huidverzorging ook geschikt is voor mijn moeilijke huid 🙂

Reply
melissa 12 december 2016 - 15:28

Voor mezelf, heerlijk, na alle drukte afgelopen jaar ga ik mezelf in de badkamer opsluiten! ik heb via fb 2 dames getagd. liefs melissa

Reply
WIN: The Body Shop verwenpakket | Momambition.nl 12 december 2016 - 20:46

[…] Bee Honest huidverzorging […]

Reply
Jolein koolske 13 december 2016 - 15:19

Oeh wat een heerlijk pakket, ik zeg JA hoor hahahah

Reply
Anneliese de Waal 13 december 2016 - 19:39

Ohhh…dat is een prachtige set, ik doe graag mee, zou super zijn om te winnen 🙂

Groetjes Anneliese

Reply
Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker - GoodGirlsCompany 14 december 2016 - 16:00

[…] Win een Bee Honest verzorgingspakket […]

Reply
Fleur 14 december 2016 - 16:51

Heerlijk! Ik doe graag mee

Reply
Review Aussie Frizz Miracle met kroeshaar - GoodGirlsCompany 15 december 2016 - 16:01

[…] Win een Bee Honest verzorgingspakket […]

Reply
Anna 17 december 2016 - 10:55

Heerlijk zo eem verzorgingsset
Facebook: An Na

Reply
Linda Smeets 19 december 2016 - 01:50

Ohhh heerlijke verwennerij en extra me-time! ?
Ik doe graag mee voor mijzelf omdat ik deze producten graag zelf eens zou willen proberen.
Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

Reply
kempenaers 20 december 2016 - 14:07

wat een heerlijk pakketje doe zeer graag mee

Reply
brants 20 december 2016 - 14:08

doe graag mee voor mijn vrouwtje voor deze heerlijke producten

Reply
Win een Baby Born babydraakje - GoodGirlsCompany 9 maart 2017 - 22:23

[…] geeft op haar blog een Oral- B tandenborstel weg.  Cassandra geeft twee prijzen weg een heerlijke verzorgingsset van Bee Honest en een Burkley luiertas ter waarde van € […]

Reply
Treets Traditions healing in harmony - GoodGirlsCompany 9 maart 2017 - 22:26

[…] Win een Bee Honest verzorgingspakket […]

Reply
Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany 14 juli 2017 - 07:33

[…] Win een Bee Honest verzorgingspakket […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.