Home MOMBeauty & Fashion Action shoplog | Interieur & Beauty

Action shoplog | Interieur & Beauty

by Cassandra 24 mei 2016 10 comments
Action shoplog | Interieur & Beauty

Vorige week konden jullie lezen hoe ik van een overgebleven rommel ruimte, een werkkamer heb gecreëerd, alleen had ik nog geen leuke lamp om neer te hangen. Ik heb daarom afgelopen week weer even een rondje gemaakt door mijn lieftallige budgetwinkel en naast een lamp kwam ik ook thuis met wat andere items. Hoogtijd voor een Action Shoplog dan maar…

Een lamp voor mijn werkkamer

Ik hou van de Scandinavische trend. Ik hou van strak en speels tegelijk en dit zie ik ook graag terug in mijn interieur en accessoires. Een cactus of een ananas op tafel? Absoluut! De draad trend is ook iets waar ik helemaal verliefd op ben en tijdens mijn bezoekje bij de Action stuitte ik op een super leuk draad mandje voor maar €4,99! Die kon ik dus absoluut niet laten liggen! Hij is verkrijgbaar in de kleur wit (deze heb ik gekozen) en in het zwart/roest. Daarnaast kun je kiezen voor een soort ronde versie of de hoekige. Ik vind de hoekige versie persoonlijk het mooist.

Action shoplog

Tandpasta

Ik had nieuwe tandpasta nodig en deze haal ik eigenlijk altijd bij de Action. Dit keer zag ik een wel heel erg low budget tandpasta liggen namelijk €0,59 per tube. Ik kocht de whitening en de kindertandpasta hiervan en ben er wel heel erg benieuwd naar. Vooral of de smaak ook wel een beetje te pruimen is. Ik heb ze nog niet gebruikt in elk geval, dus daar kom ik nog op terug.

Action shoplog

Concealer Stick

Dit had ik niet nodig, maar stuitte er tegenaan en was eigenlijk wel benieuwd. Soms zijn de producten van Max & More echt top, maar soms ook mega flop. Gelukkig is de prijs er zo naar dat je het nog wel eens kunt uitproberen. Vind je het niks, pleur het dan gewoon lekker in de prullenbak. Ze hebben meer soorten dan ik heb meegenomen (Deep Beige en Medium Beige), dus mocht je benieuwd zijn dan kun je zelf even gaan kijken. Ik zal deze sticks in elk geval gaan testen en er een review over plaatsen binnenkort.

Action shoplog

Dit was mijn Action shoplog voor deze keer. Wat koop jij meestal bij de Action?

10 comments

Birgit 24 mei 2016 - 08:36

Oh die lamp is geweldig! Ik hou ook absoluut van die stijl!

Reply
Charlotte 24 mei 2016 - 08:57

Mooie lamp! Ik hou ook zo van de Action. Toen we er gisteren voorbij reden riep Aukje heel hard “nee mama niet hier” haha oeps… Iets teveel geweest de laatste tijd…

Reply
Cassandra 24 mei 2016 - 11:16

Hahahaha oops!!

Reply
Angelique 24 mei 2016 - 09:11

Nu moet ik dus naar de action voor die lamp he haha

Reply
Cassandra 24 mei 2016 - 11:17

Hahaha hij is echt gaaf he?! Ik ga vanmiddag denk ik weer ff neuzen hahaha!

Reply
Vlijtig Liesje 24 mei 2016 - 09:26

Ik koop er graag van die organische afvalzakjes.

Het lampje vind ik bijzonder leuk. Geweldig dat je die bij de Action kocht zeg.

Reply
Mariska 24 mei 2016 - 09:53

Die lamp staat echt goed! Action heeft ook leuke cosmetica tegenwoordig 😀

Reply
Marguerita 24 mei 2016 - 11:08

Wat een leukerd! En geen geld idd.

Reply
Cynthia jepma 24 mei 2016 - 11:12

ik hou van de action haal er al mijn schildersspullen weg en natuurlijk interieur spullen <3

Reply
marion 25 mei 2016 - 12:31

Enig die lamp. En dát voor die prijs!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.