Home Winacties 8 days of christmas giveaway Overlevingskit

8 days of christmas giveaway Overlevingskit

by Cassandra 3 december 2017 17 comments
8 days of christmas giveaway Groupon waardebon #12daysofchristmasgiveaway

Het is weer bijna de Most Wonderfull Time of the Year en het #ambitiousadvent loopt nu inmiddels 3 dagen.. Vinden we het allemaal leuk? Omdat de 12 days of Christmas giveaway van vorig jaar zoooooooo’n mega succes was. Komt er uiteraard een vervolg. Maak je gereed voor de 8 days of christmas giveaway en bereid je vast goed voor met de speciale overlevingskit met hoe jij een winactie kunt winnen! 

Nachtelijke bezoekjes aan de Noordpool

Want ‘s nachts als jullie liggen te snurken op één oor.. Verdwijnen wij, Tamara, Josan en ik, gehuld in ons kerstjurkje, naar dikkie dik op de Noordpool. Geloof me, zware en vooral erg koude klus hoor! Want elke keer als we weer op visite kwamen, moesten we weer een kilo aan koekjes meenemen en een sceptictank aan melk. Sta je dan op trillende pootjes in je panty en mini kerstjurk. Maar de sfeer zit er in elk geval goed in.

Waarom we dit doen? Omdat we jullie natuurlijk willen bedanken omdat jullie wéér een jaar met ons hebben volgehouden en onze hersenspinsels lezen. Omdat jullie zo meeleven wanneer het ff niet goed gaat en mee juichen wanneer het wel goed gaat.

De start van de 8 Days of Christmas giveaway

We starten met de 8 Days of Christmas Giveaway op 7 december en we eindigen op 14 december. Vanaf 7 december zal er dagelijks op alledrie de blogs een (of twee) winactie(s) online staan. Elke actie komt standaard om 13.00 uur online, een tweede actie zal om 19.00 uur online komen. Net zoals vorig jaar zal ik ook de acties van Tamara en Josan op mijn Facebookpagina delen zodat je weet wat wij weggeven. Alle acties lopen uiteindelijk tot en met 17 december. In de avond zal ik alle winnaars in één artikel bekend maken.

8 days of Christmas giveaway overlevingskit:

Om jullie goed te kunnen voorbereiden op de 8 days of Christmas giveaway help ik jullie klein beetje op weg om de ultieme 8 days of christmas overlevingskit samen te stellen. Wat hebben we de aankomende dagen allemaal nodig?

  • Een computer, smartphone of tablet met een Facebookaccount. Log in, ga snel naar onze Facebookpagina’s en zorg dat je hem liked. Dat is al de eerste stap van je deelname en zo mis je ook geen enkele actie.
  • Een warm huispak zoals een vrolijke onesie of een lekker warm fleecedekentje, wat kaarsjes voor de sfeer en gezellig kerst muziekje. Hint: Destiny’s Child met 8 days of Christmas, duhuhhh. Ohja en woezelige pantoffels. Zo kun je lekker relaxed, languit op de bank, genieten en meedoen.
  • Een goed en zonnig humeur om leuke en vrolijke reacties achter te laten. Zielige verhalen en gedichten (die zijn voor Sinterklaas) zijn namelijk een NO-GO en doen niet mee met deelname. 
  • Kilo’s aan lekkers. Ik raad Milka-oreo of Tony’s aan en natuurlijk kerstkransjes en thee-tanks
  • Betaal je internet rekening op tijd! We willen natuurlijk geen risico lopen om afgesloten te worden en dat je dan de acties mist. Zone!
  • Een geldig e-mailadres hebben is een pré. Zonder geldig mailadres kan ik namelijk geen contact met je opnemen wanneer je op 17 december een prijs hebt gewonnen.
  • Lees per actie ook goed de voorwaarden door die ik onderaan de actie vermeld. Meestal is het een gevalletje van de Facebookpagina liken + de actie delen en/of vriendinnen taggen in de facebookpost. Je vraagt je vast af waarom ik deze “eisen” stel? Nou des te meer gezellige volgers ik heb, des te leukere acties ik voor jullie kan opzetten. Word ik heel gelukkig van, maar ik hoop jij ook!
  • In elk post van de 8 days of Christmas giveaway  vind je de volgende tekst om je win kansen te vergroten:” Extra kans maken? Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 17 december 2017. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.”
  • Reacties zijn altijd respectvol. Wordt er gescholden of respectloos gereageerd, dan wordt je gediskwalificeerd en wordt je reactie verwijderd. Wij doen namelijk niet mee met internet pesterijen.

Win je tijdens de 8 days of Christmas giveaway sneller door een opvallende reactie?

Voor een reactie hoef je niet mega creatief te zijn. Zoals eerder genoemd hoef ik geen zielige verhalen en ook geen gedichtjes. Bewaar die ajb voor Sinterklaas. Een winnaar kies ik heel simpel met een lootjestrekmachine. Heb jij alle stappen doorgelopen dan komt je naam in die online machine, heb je meegedaan voor de extra kansen, dan verdubbelen we je naam in de lootjespot. Als alle namen zijn ingevoerd dan hoef ik alleen maar op 1 knop te drukken en tadaaaaaa er rolt een winnaar uit.

Wees dus gewoon oprecht in je reacties en doe gezellig mee.Verder werkt het in je voordeel als je niet het type bent die dagelijks aan tientallen winacties mee doet. Fabrikanten houden namelijk steeds vaker lijsten bij en het gaat echt opvallen als jouw naam steeds op die lijst voorbij komt. Ik heb het wel eens meegemaakt dat een Fabrikant dan gerust zegt dat ik een andere winnaar moet trekken.

Je allergrootste kans om te winnen is dus door gewoon gezellig mee te doen, spontaan te reageren en ook na deze actie eens bij ons langs te komen en gezellig met ons te kletsen als er niets te halen valt.

We hebben er in elk geval ontzettend veel zin in de 8 days of Christmas giveaway en kijken uit naar alle leuke reacties

Liefs, Cassandra

 

Dit vind je misschien ook leuk

17 comments

Sandy van der Kolk 3 december 2017 at 13:19

Klinkt gezellig!! Ben er klaar voor!!

Reply
Cassandra 3 december 2017 at 14:54

Gezellig!!!

Reply
sappie25 3 december 2017 at 13:54

IIk moet nog veel checken maar ik ben van de partij!! 🙂

Reply
Marian 3 december 2017 at 14:35

Wat leuk weer!

Reply
Marian Zw 3 december 2017 at 15:02

Leuk, ik zit op dit moment al in mn huispak met tablet en thee op de bank 🙂

Reply
Anita te Gussinklo 3 december 2017 at 15:08

Super leuk Cassandra, ik ga gezellig mee doen.

Reply
Aankondiging 8 Days of Christmas - GoodGirlsCompany 3 december 2017 at 17:30

[…] Lees aankondiging Cassandra hier: […]

Reply
Claudia Diependaal 3 december 2017 at 18:37

Superleuk weer!

Reply
lifestylemommys 3 december 2017 at 20:00

Wat is dat toch altijd weer leuk, ik ga zeker mee doen hoor (Linda Raaijmakers)

Reply
Dhini.NL | Dhinivh (@DhiniNL) 3 december 2017 at 21:16

Superleuk! Ik ben benieuwd naar de giveaway 😀

Reply
Cassandra 4 december 2017 at 12:29

Gezellig dat je erbij bent!

Reply
Marcia Kan 3 december 2017 at 23:18

Klinkt goed, I’m in! 😉

Reply
Iris 4 december 2017 at 09:28

*snik* ik heb geen Facebook, mag ik nu niet meedoen?

Reply
Cassandra 4 december 2017 at 12:28

Facebook is helaas wel een eis om mee te kunnen doen. Waarom heb je geen Facebook als ik mag vragen?

Reply
Iris 4 december 2017 at 12:37

Ik ben door schade en schande wijd geworden dat ik niet om kan gaan met de sociale prikkels van Facebook

Reply
Moniek 5 december 2017 at 15:05

Ik ga mee doen!!! Maar “Deze winactie loopt tot en met 17 december 2016” is vast een foutje 😉
Ik ga jullie op Twitter en FAcebook volgen!

Reply
Cassandra 5 december 2017 at 15:20

Bedankt voor je oplettendheid, ik zal het gelijk even aanpassen. Leuk dat je erbij bent!

Reply

Geef een reactie