Home MOMBeauty & Fashion 10 dingen die je niet moet doen op Black Friday

10 dingen die je niet moet doen op Black Friday

by Cassandra 23 november 2017 11 comments
10 dingen die je niet moet doen op Black Friday

Yes, nog maar een paar uurtjes en dan gaan we van start met Black Friday. Shoppen, shoppen en nog eens shoppen want we willen de beste deals natuurlijk niet missen. Maak je zelf op voor een volledige dag shoppen en doe deze 10 dingen in elk geval niet op Black Friday

Deze 10 dingen moet je echt niet doen op Black Friday

  1. Last minute voorbereiden. Jezelf voorbereiden: De voorbereidingen hebben wij al voor je gedaan door deze waslijst met black friday shops voor je te publiceren. Die pak je er vanaf 12 uur vannacht bij.
  2. Uitslapen: duh, vannacht beginnen de deals al, dus de early bird heeft de meeste kans op toffe deals. Dan gaan we toch zeker niet uitslapen? Ik zou zeggen, een six-pack red bull en een nachtje en dagje doorhalen.
  3. Inefficiënt zijn: oftewel klaarleggen : pinpas, opgeladen laptop of tablet. Snoeren en stekkers bij de hand. Koelkast verplaatsen naar de woonkamer en go!
  4. Optutten: Doe dat zaterdag maar weer. Tijdens Black Friday gaan we voor de au naturel look: trainingsbroek, oversized sweater, haar in de knot en no make-up.
  5. Netflix: Netflixen doen we ná Black Friday wel weer.
  6. Een diner voorbereiden: op Black Friday kiezen we uiteraard voor Thuisbezorgd.nl zodat we geen tijd hoeven te verliezen ( zie daarvoor punt3)
  7. E-mails en appjes checken: iets met prioriteiten stellen enzo…
  8. Lunchen of een vrijmibo: borrelen en kletsen doen we zaterdag wel weer. Eerst allemaal leuke items scoren.
  9. Een shop-pauze nemen: No way dat je pauze neemt, zo mis je straks de nieuwe deals!
  10. Werken: Natuurlijk nemen we gewoon vet vrij tijdens black friday, duhuhhhh! a

Wat je wel moet doen op Black Friday?

SHOPPUHHHHHH! Gelukkig hebben wij een flinke lijst met deelnemende shops voor je gemaakt zodat alles snel en gemakkelijk bij de hand hebt. Daarnaast heb ik online veilingsite Hellospecial ontdekt. Pas op hoor, is erg verslavend! Je kunt namelijk meebieden op allerlei leuke veilingen. Het tempo op deze veilingsite ligt behoorlijk hoog, dus je moet er snel bij zijn om je deal te verzilveren. Hiermee kun je ook ná Black Friday de leukste deals op de kop tikken.

Ben jij een webshopeigenaar en heb je door black friday nog een kleine restvoorraad overgehouden? Dan kun je je hier aanmelden en de rest alsnog voor een leuke deal verkopen.

Happy Black Friday Shopping!

Black Friday afbeelding via shutterstock

Dit vind je misschien ook leuk

11 comments

Lodi 24 november 2017 - 11:31

Super leuk geschreven en je hebt helemaal gelijk! Goed dat ej alles alvast op een rijtje hebt gezet. Ik hou me vandaag maar een beetje afzijdig van de laptop!

Reply
Rory 24 november 2017 - 11:36

Je gelooft het niet. Mijn hele A5-reactie is weg! Had ik juist een heel verhaal getypt over het vest wat ik bij H&M heb gescoord (van 24,00 voor 10,75) maar dat dat het ook is. Ik heb niet zo heel veel met Black Friday. Al wordt het steeds bekender. Ik ben trouwens erg benieuwd wat jij hebt gescoord vandaag (en wat je gaat scoren). Schrijf je daar ook een blogpost over?

Reply
Cassandra 24 november 2017 - 11:45

Ahhhh neee wat zonde!!! Maar goede deal met dat vest! En wat een leuk idee, ga ik doen!

Reply
Lisa 24 november 2017 - 11:38

Wat super tof, ook ik heb wishlist gemaakt voor mijn lezers. Dit keer ook voor mannen, hoe handig is het om nu dus al kadi’s in te slaan voor de mannen in je leven. Super bedankt voor de tip en je waslijst natuurlijk 🙂

Reply
Cindy 24 november 2017 - 11:42

Ik zou de koelkast dan laten staan tot cyber Monday… :p

Reply
Patricia 24 november 2017 - 11:48

Hoewel het heeeeeel verleidelijk is om op deze dag allemaal leuke dingen te kopen heb ik mezelf moeten beloven dat niet te doen. Ik ben aan het sparen voor een ticket naar Australie om mijn familie te bezoeken, dus het is verstandig om vandaag alle verleidelijke koopjes te mijden 😉

Reply
Melissa krijns 24 november 2017 - 14:15

Haha!!! Geen netflix word wel lastig hoor. Zo spannende serie

Reply
Claudia Diependaal 25 november 2017 - 02:11

Nou ik was best boos vannacht. Bij Leenbakker ging het niet om 00.00 in grrrrr. Dus steeds gekeken. Maar heb wel wat ik hebben wilde!

Reply
Nicole Orriëns 25 november 2017 - 10:45

Grappige lijst zeg. Zelf heb ik eigenlijk niets gedaan op Black Friday.

Reply
Fashionstatements By Q 27 november 2017 - 09:02

hahaha wat een garppige lijst ik heb denk ik het tegenover gestelde gedaan ik heb juist helemaal niets geshipt ik was druk aan het werk!

Reply
Hanneke de Haas 29 november 2017 - 11:48

Haha, wat een leuke lijst heb je gemaakt. Ik ontwijk de drukte liever, bevalt me veeeel beter 😉

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.