Nu ben ik altijd al wel een smeerder geweest op het gebied van dagcremes, ik vind het gewoon fijn. Maar sinds mijn 24ste/25ste ben ik overgegaan naar het smeren van anti-aging producten. Olaz is toch wel een merk wat ik het meeste koop, daarom vandaag de OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème onder de loep, mét een leuke winactie voor onze Valentijnminigiveaway. Wanneer ben jij begonnen met het smeren van een anti-verouderingscreme?

OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème

Snel absorberend en gewichtloos

Snel absorberend gewichtloos gevoel, dit zijn de kernwoorden die Olaz gebruikt om het vederlichte te versterken in de naam. Volgens de verpakking is de OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème licht van textuur maar sterk qua resultaten. Je krijgt dus de 7 voordelen voor een jonger, gezonder uitziende huid in maar één eenvoudige stap. Ik gebruikte hiervoor de Regenerist, een hele rijke crème en daarvoor de Luminious lijn die weer heel licht van textuur is. Tot nu toe zijn mijn ervaringen met Olaz altijd zeer prettig geweest, ik ben dus erg benieuwd.

OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème review

De 7 tekenen van ouder worden..

Een kop vol rimpels wil niemand, maar wat zijn eigenlijk die 7 tekenen van ouder worden waar Olaz het over heeft? Hoe herkennen we ze? Ik zet ze even op een rijtje:

  1. fijne lijntjes en rimpels
  2. onregelmatige huidstructuur
  3. niet-egale huidtint
  4. doffe huid
  5. zichtbare poriën
  6. verlies van stevigheid
  7. droge huid

Oké, ik moet op alles nu al bijna “check” gaan zeggen.. Ik begin dus ouder te worden.. Heeft iemand een verjongingsdrankje voor me? Nee? Oké, dan blijf ik braaf smeren. Ik word dit jaar 28 en ga nu met een behoorlijke snelheid richting de 30, gelukkig smeer ik al sinds mijn 24ste a 25ste, maar goed je houdt alsnog dat je fijne lijntjes begint te krijgen. Ik sla namelijk heus wel eens een dagje over omdat ik moe ben en bijvoorbeeld in slaap ben gevallen op de bank.

Ik heb zeker wel een doffe huid, maar met alleen smeren kom je er niet. Zorg voor voldoende hydratatie, dus veel water drinken en het liefste dranken met cafeïne vermijden. Dit droogt je namelijk uit. Maar laten we overgaan tot de orde van de dag. De OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème:

Ideaal, ook voor op reis!

De flacon misstaat niet op mijn plankje in de badkamer Een stijlvolle, plastic flacon van 50 ml met een handig doseer pompje. Erg hygiënisch vind ik zelf, met je vingers in een pot crème graaien vind ik ook nooit helemaal fris. En plastic is erg handig in verband met gevaar op kapot breken wanneer hij valt. Één pompje is trouwens voldoende om mijn hele gezicht mee in te smeren. Fijn, weinig product nodig. Verder vind ik een pompje altijd wel handig in verband met reizen. Een pot neemt toch irritante ruimte in beslag en de crème gaat vervolgens in de deksel zitten. Niet handig! Een pomp flacon heeft een handiger formaat en lekt geen product in de deksel.

OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème review

OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème review

Conclusie

Ik vind de OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème een fijn product. Het enige wat ik echt jammer vind is het gebruik van parfum omdat mijn ogen daar meteen op reageren en waterig worden. Voor de rest voelt de creme fijn aan op de huid, trekt niet en ondanks dat ik liever ga voor parfumrvij, ruikt hij wel echt super fris en fijn!

De OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrème vind je o.a. bij drogisterijen of Bol.com voor een adviesprijs van €19,99 voor 50ml. Op dit moment heeft Bol.com de crème overigens in de aanbieding voor €13,99!


Valentijnminigiveaway

Win de OLAZ Total Effects Vederlichte Dagcrèmee en test het zelf!

In de inleiding verklapte in al dat ik ook een leuke winactie voor jullie heb. Ben jij benieuwd naar deze crème en hem zelf uittesten? Of is dit juist jouw favoriet en gebruik je hem al járen? Het maakt in elk geval niet uit, want jij kunt hem winnen. Gewoon omdat het kan, vind ik leuk, mijn Valentijnscadeautje aan jou. Bij Josan maak je vandaag kans op een Elektrische reinigingsborstel voor je gezicht

Hoe jullie kans maken:

Het enige wat je hiervoor moet doen is

  • onze Facebookpagina liken
  • En in een reactie even laten weten wanneer  en waarom jij bent begonnen met het smeren van anti-verouderingsproducten. Tag je ook een vriendinnetje die wel van dit soort producten houdt? Vindt ze vast lief!

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 21 februari 2017. Om 23:59 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens, voor meer informatie verwijs ik je naar mijn disclaimer

Alle acties van de #valentijnminigiveaway

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme