Wil jij ook een leuk nieuw hoesje of een andere gadget? Win shoptegoed bij telefoonhoesjestore en shop voor een bedrag van €25,-. Telefoonhoesjestore is een webshop met telefoonhoesjes en diverse leuke gadgets voor je telefoon zoals bijvoorbeeld bluetooth speakers, oordopjes of camera kits.

Nieuwe telefoon, nieuw hoesje

Ik heb sinds afgelopen donderdag een nieuwe telefoon, de iPhone 6S in rosé en ik ben helemaal verliefd! Maar om mijn telefoon een beetje mooi te houden moet er ook een leuk iPhone 6 hoesje omheen. Iedereen die mij een beetje volgt weet dat ik gek ben op monochrome dus de keuze voor zwart met wit gestreepte wallet telefoonhoesje was snel gemaakt. Waarom een wallethoesje? Omdat ik op die manier mijn pinpas en ov-kaart altijd makkelijk bij me heb en daarom niet perse een extra tas mee hoef te nemen. Clean & Simple, daar hou ik wel van.

win shoptegoed bij telefoonhoesjestore

Lights, Camera, Cameralens, Action!

Verder koos ik voor een Universal Camera Clip Lens om zo nog meer uit de camera van mijn iPhone te halen. De kit bevat 3 camera lenzen met een Fish Eye lens, een Macro lens en een Wide Angle Lens. Je bevestigt ze heel makkelijk doormiddel van de clip en er wordt een zakje bij geleverd zodat je de lenzen makkelijk in je tas kunt meenemen. Natuurlijk zitten er ook lensdopjes bij om de lenzen te beschermen. Voor mij is dit echt een super handige gadget omdat, nu mijn camera kapot is, ik alle foto’s voor mijn blog met mijn telefoon maak. Door mijn nieuwe werk, wat slecht nieuws berichten en puur tijdgebrek ben ik er nog niet aan toe gekomen om de kit echt uitvoerig te testen, daar kom ik binnenkort dus echt nog even op terug!

win shoptegoed bij telefoonhoesjestore

win shoptegoed bij telefoonhoesjestore

Win shoptegoed bij telefoonhoesjestore t.w.v. €25,-

Tijd om één van je telefoonhoesjes te vervangen? Of wil je gewoon een leuke gadget shoppen? Win shoptegoed bij Telefoonhoesjestore t.w.v. €25,-. Dit kan door heel simpel een reactie hieronder achter te laten met een geldig e-mailadres en de facebookpagina van Momambition te liken. Deel je de post op je tijdlijn, dan maak je extra kans. De winnaar wordt bekend gemaakt via een verzamel artikel van het win weekend hier op Momambition.nl én ontvangt van mij een mailtje. De winactie loopt tot en met vrijdag 15 april 19.00 uur

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 27 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme