Home LifestyleWinacties WINWEEKEND APRIL #2 : win shoptegoed bij telefoonhoesjestore t.w.v. €25,-

WINWEEKEND APRIL #2 : win shoptegoed bij telefoonhoesjestore t.w.v. €25,-

by Cassandra 2 april 2016 17 comments
WINWEEKEND APRIL #2 : win shoptegoed bij telefoonhoesjestore t.w.v. €25,-

Wil jij ook een leuk nieuw hoesje of een andere gadget? Win shoptegoed bij telefoonhoesjestore en shop voor een bedrag van €25,-. Telefoonhoesjestore is een webshop met telefoonhoesjes en diverse leuke gadgets voor je telefoon zoals bijvoorbeeld bluetooth speakers, oordopjes of camera kits.

Nieuwe telefoon, nieuw hoesje

Ik heb sinds afgelopen donderdag een nieuwe telefoon, de iPhone 6S in rosé en ik ben helemaal verliefd! Maar om mijn telefoon een beetje mooi te houden moet er ook een leuk iPhone 6 hoesje omheen. Iedereen die mij een beetje volgt weet dat ik gek ben op monochrome dus de keuze voor zwart met wit gestreepte wallet telefoonhoesje was snel gemaakt. Waarom een wallethoesje? Omdat ik op die manier mijn pinpas en ov-kaart altijd makkelijk bij me heb en daarom niet perse een extra tas mee hoef te nemen. Clean & Simple, daar hou ik wel van.

win shoptegoed bij telefoonhoesjestore

Lights, Camera, Cameralens, Action!

Verder koos ik voor een Universal Camera Clip Lens om zo nog meer uit de camera van mijn iPhone te halen. De kit bevat 3 camera lenzen met een Fish Eye lens, een Macro lens en een Wide Angle Lens. Je bevestigt ze heel makkelijk doormiddel van de clip en er wordt een zakje bij geleverd zodat je de lenzen makkelijk in je tas kunt meenemen. Natuurlijk zitten er ook lensdopjes bij om de lenzen te beschermen. Voor mij is dit echt een super handige gadget omdat, nu mijn camera kapot is, ik alle foto’s voor mijn blog met mijn telefoon maak. Door mijn nieuwe werk, wat slecht nieuws berichten en puur tijdgebrek ben ik er nog niet aan toe gekomen om de kit echt uitvoerig te testen, daar kom ik binnenkort dus echt nog even op terug!

win shoptegoed bij telefoonhoesjestore

win shoptegoed bij telefoonhoesjestore

Win shoptegoed bij telefoonhoesjestore t.w.v. €25,-

Tijd om één van je telefoonhoesjes te vervangen? Of wil je gewoon een leuke gadget shoppen? Win shoptegoed bij Telefoonhoesjestore t.w.v. €25,-. Dit kan door heel simpel een reactie hieronder achter te laten met een geldig e-mailadres en de facebookpagina van Momambition te liken. Deel je de post op je tijdlijn, dan maak je extra kans. De winnaar wordt bekend gemaakt via een verzamel artikel van het win weekend hier op Momambition.nl én ontvangt van mij een mailtje. De winactie loopt tot en met vrijdag 15 april 19.00 uur

17 comments

Lieke blondeel 2 april 2016 - 16:08

Leuke actie ! Doe graag mee : kan wel een nieuw hoesje gebruiken voor m’n telefoon ! Zit nu niks rond dus zou helemaal tof zijn

Reply
Margreet 2 april 2016 - 16:36

Heel erg graag, m’n hoesje valt van ellende uit elkaar en is nog maar 1 maand oud ?

Reply
Margreet 2 april 2016 - 16:36

Heel erg graag, m’n hoesje valt van ellende uit elkaar en is nog maar een maand oud ?

Reply
Jolijt 2 april 2016 - 19:41

Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn vriend. Die heeft vaak de nieuwste gadgets en dingen dus dit zou hij vast leuk vinden!

Reply
Kelly Aarts 3 april 2016 - 07:16

Leuk! Ik heb dezelfde telefoon als jij, echt super die kleur haha. Mijn opplak bescherm voorkantje is al helemaal gebroken, weet dus al waar ik als eerste voor zou kijken ?

Reply
Nina 3 april 2016 - 10:47

zou super zijn! Mijn telefoon kan wel een hoesje gebruiken! Heb de actie ook gedeeld op fb!

Reply
Anita H. 3 april 2016 - 10:54

Mijn hoesje kan nog wel even mee, maar een nieuw is zeker welkom. Ik doe mee.

Reply
Marian Zw. 3 april 2016 - 16:00

Gedeeld via twitter. Ik zou een lensje ook wel heel erg leuk vinden….maar heb ook al zoveel nieuwe leuke hoesjes gezien. Ik moet er nog een nachtje over slapen

Reply
Dorien 3 april 2016 - 20:04

Leuk! Ik ga je volgen op Facebook ambitieuze mama :-)! En shoptegoed voor telefoonhoesjes is welkom. Die van mijn man en mij zijn allebei kapot, dus tijd voor iets nieuws…

Reply
Amber Koenders 3 april 2016 - 23:00

Oh heeeel tof hoesje! Eentje die ik ook zo zou kopen voor mijn iPhone 6s Rose ?
Dus doe graag mee met de winactie! ?

Reply
Miranda de Jong 4 april 2016 - 11:42

Ik heb zojuist een leuk telefoonhoesje gekocht maar mijn vriend heeft een nieuwe GSM gekocht maar nog niet stilgestaan bij een hoesje dus dat shoptegoed gaat zeker van pas komen 🙂

Reply
k v kammen 4 april 2016 - 15:24

ik zou graag kans maken op dit shoptegoed want mijn hoesje heeft na 4 jaar intenstief gebruik nogal last van slijtage

Reply
Tess 5 april 2016 - 11:14

Super! Wel toe aan een nieuw hoesje waar mijn pasjes bij in kunnen 🙂

Reply
Lin van de Werf 5 april 2016 - 19:14

Leuke winactie! Mijn iPad heeft al veel te lang een nieuwe hoes nodig en mijn in-ear headset van mijn telefoon werkt ook niet goed meer, dus ik maak heel graag kans op shoptegoed bij Telefoonhoesjesstore! Wat hebben ze er toch een leuke spulletjes!
Ik volg je op Facebook en heb het bericht geliket en gedeeld.
Groetjes Lin

Reply
Zoë 7 april 2016 - 15:59

Ik doe graag mee!
Ik heb op facebook geliked en gedeeld; zoe louwerse

liefs, Zoë

Reply
Nadia A. 14 april 2016 - 15:44

Onze carkit houder is stuk. Tijd voor een nieuwe houder. Dus, ik doe graag mee. Ik volg je al op Facebook en heb deze leuke actie geliked en gedeeld.

Reply
Vivian 15 april 2016 - 17:15

Ohhhhh wat goed dat ik deze op de valreep nog tegenkom…deadline 😉

Deze actie komt echt op het juiste momen! Mijn huidige telefoonhoesje is nagenoeg niks meer en ik krijg ook nog eens een nieuwe telefoon van het werk waar natuurlijk een fatsoenlijk hoesje omheen moet. Kortom twee vliegen in één klap en zoveel leuks te vinden op de site!

Mijn duimen gaan ontzettend hard draaien de komende uren, zo welkom!

FB *check*, twitter *check*

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.