Home LifestyleWinacties Wat draagt jouw man met kerst?

Wat draagt jouw man met kerst?

by Cassandra 7 december 2016 39 comments
Wat draagt jouw man met kerst?

Voor onze toffe #12daysofchristmasgiveaway ben ik ook op zoek gegaan naar een mooi cadeau voor hem, want wij willen niet alleen onze dames laten stralen, ook de heren mogen er zijn. Vertel eens, wat draagt jouw man met kerst? Ben je daar al over uit? Of laat je hem zelf kiezen?

Wat draagt jouw man met kerst?

Met de kerstdagen voor de deur is het hoogtijd om een mooie outfit samen te stellen. Ik vind het zelf altijd erg leuk om lekker uit te pakken met de kerst. Een mooie jurk, big hair en een mooie make-up look. Ik vind dat de man met kerst ook mag uitpakken met zijn outfit. Vind je niet? Lekker chique gekleed in een mooi pak. Rawr…

Ik hou ervan om met de feestdagen onszelf enig zins matching te kleden dus voor manlief zijn we op zoek naar een mooi overhemd. We zijn er zelf nog niet helemaal over uit. Gaan we voor fancy pantsy chique en dus een smoking overhemd of gewoon een mooi simpel overhemd met een pantalon en een trui..Wat draagt jouw man met kerst?

wat draagt jouw man met kerst

HemdvoorHem

Ik kwam uit bij HemdvoorHem, een prachtige webshop vol met overhemden, truien en polo’s voor heren. Prachtige merken zoals Calvin Klein en meer. Maar gaan we dan voor de simpele overhemden of voor de smoking overhemden? Het is natuurlijk wel feest… Zodanig feest dat jij een overhemd naar keuze kunt winnen zodat jouw man met kerst ook een mooie outfit heeft in plaats van die vreselijke kerst trui.

#12daysofchristmasgiveaway

Win een overhemd naar keuze ter waarde van €60,-

Wil jij jezelf of je partner verrassen met een prachtig overhemd? Zo maak je kans:

  • Kies een overhemd naar keuze uit de webshop uit met een maximale waarde van €60,- uit en laat de naam of link van je keuze achter in een reactie met daarbij de gewenste maat.
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel het actiebericht.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met donderdag 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even de andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een gepersonaliseerde Stokke Tripp Trappweg die je kan laten personaliseren (niet meedoen, wat ik willummmm haha!) en Josan geeft Flexa Play Kinderbedweg! Oh ja en ik heb natuurlijk dit lieve babydraakje van BABYBorn nog voor jullie klaar staan

39 comments

12 Days of Christmas Winactie #1 Flexa Play bed - GoodGirlsCompany 7 december 2016 - 19:29

[…] Check ook even de andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp weg die je kan laten personaliseren en Cassandra geeft maar liefst twee prijzen weg: een Baby Born Babydraakje en overhemd. […]

Reply
Mandy schartz 7 december 2016 - 20:42

https://www.hemdvoorhem.nl/michaelis-slim-fit-overhemd-blauw-witte-bies-PMNH300031 deze vind ik echt geweldig en dan in maat 38 voor mijn man. Niet een kleur die hij snel zelf zou kiezen, maar ik denk dat het geweldig zal staan

Reply
Alice Leenman 7 december 2016 - 20:47

https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-comfort-fit-overhemd-blauw-contrast-1038-64-17

Manlief is er niet met de feestdagen, maar we vieren het in januari alsnog in stijl ^^

Reply
Marian Zw. 7 december 2016 - 20:58

Maat M 39/40 https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-body-fit-overhemd-wit-stretch-8585-00-f182 echt prachtig zo’n wit hemd! Ik loot heel graag mee voor mijn man. Volg je via facebook, twitter, instagram

Reply
haia 7 december 2016 - 21:57

De marville comfort fit zwart (contrast) vind ik super voor mijn man. Maat 40.

Reply
Anja 7 december 2016 - 22:49

Misschien zou een leuk overhemd mijn man kunnen overtuigen om eens iets fatsoenlijks te dragen voor kerst 🙂 Ik zou voor het volgende hemd gaan: https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-modern-fit-overhemd-korte-mouw-zwart. Ik volg je via Fb, Twitter (bakra1979) en Bloglovin (anja2846)

Reply
Mariska giulianojazzlyna 7 december 2016 - 23:12

Ooo wat leuk.zeg. moeilijke.keus. zoveel overhemden
Ik vind deze erg mooi.
https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-mouwlengte-7-paars-contrast-1238-69-98

Reply
Anita te Gussinklo 8 december 2016 - 00:01

Ja, goede keus Hemdvoorhem.
Ik zie mijn man wel graag in het rood met Kerst.
Mocht ik winnen dan wil ik em wel verrassen met deze: MARVELIS Body Fit overhemd, rood

Reply
Volgmama 8 december 2016 - 08:09

Ik vind de manchetknopen zo prachtig! Een overhemd ga ik niet uitzoeken dat laat ik aan de man over.

Reply
Linda 8 december 2016 - 08:39

Oehh super tof voor die man van mij! 🙂
Ik doe graag mee! Ik denk dat deze hem mooi zal staan: https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-comfort-fit-overhemd-blauw-contrast-8220-19-e767

Reply
Evi G Huys 8 december 2016 - 11:44

Deze lijkt me ideaal voor mijn man om van saai hemd over te gaan naar hip, zonder dat het voor hem als een grote sprong in het diepe aanvoelt:
https://www.hemdvoorhem.nl/venti-modern-fit-overhemd-blauw-contrast-162543700-100

Reply
Maaike 8 december 2016 - 12:41

Ik denk dat mijn man dit overhemd mooi zal staan: https://www.hemdvoorhem.nl/seidensticker-uno-super-slim-overhemd-lichtblauw-contrast-674986-49 Ik gok ook dat hij het erg mooi zal vinden dus ik ding er graag voor mee!

Reply
Astrid 8 december 2016 - 15:40

Deze voor manlief:
https://www.hemdvoorhem.nl/michaelis-slim-fit-overhemd-blauw-witte-bies-PMNH300031
Hoef ik ook niet meer te zoeken naar een perfect kerstcadeau 😉

Reply
Review en winactie Gillette Venus Snap - GoodGirlsCompany 8 december 2016 - 16:00

[…] Win een overhemd […]

Reply
Marian 8 december 2016 - 19:33

Ik zie mijn mannetje wel graag in een overhemd, maar hij is soms nogal kieskeurig… Ik vind de https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-body-fit-overhemd-wit-blauw-contrast-2122-64-00h
wel mooi,, maar mocht ik de gelukkige zijn dan laat ik hem zelf kiezen om ‘gezeur’ te voorkomen 😉

Reply
Lynn 8 december 2016 - 21:08

Voor mijn ventje graag deze : https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-overhemd-nacht-blauw in maat 39

Reply
Winactie #3 Warme winterset - GoodGirlsCompany 8 december 2016 - 21:33

[…] Win een overhemd […]

Reply
The Body Shop British Rose - GoodGirlsCompany 9 december 2016 - 16:00

[…] Win een overhemd […]

Reply
365 dingen om te doen met LEGO steentjes - GoodGirlsCompany 10 december 2016 - 07:23

[…] Win een overhemd […]

Reply
Grete Karina 10 december 2016 - 14:36

Mijn man mag het hele jaar zelf weten wat hij aantrekt, maar niet met kerst, dan kies ik!
Dit Calvin Klein Slim Fit overhemd (Bari), Paris blue (jeansblauw) is perfect voor hem, boordmaat 38 graag:
https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-paris-blue-blauw-K30K300028-977
Nu maar duimen…..
Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

Reply
Jennifer Lee 11 december 2016 - 15:00

Ik zou super graag de OLYMP Level 5 overhemd, rood, maat M, voor m’n vriend winnen! Heeft hij ook wat moois aan met kerst! Leuk vlinderstrikje erbij en het zou geweldig staan!

Reply
m.edwards 11 december 2016 - 22:04

https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-wit-contrast-6883 Maat xl superrrr mooi voor de kerst en feestdagen en daarna. ga heeeeel hard voor manlief duimen????????????

Reply
Esmeralda Groenland 12 december 2016 - 19:44

Mijn lief draagt veel overhemden (vooral wit) voor zijn werk, dan is het juist wel leuk om een mooie kleur voor de feestdagen uit te zoeken. Hij heeft maat 42. https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-antraciet

Reply
Tingue van der plas 13 december 2016 - 07:13

Er staan teveel mooie op! Maar ik zou gaan voor zwart of grijs maat 42, getailleerd (welke maakt niet zoveel uit! )

Reply
Mieke Stam 13 december 2016 - 12:25

Jeetje wat een mooie overhemden hebben ze! Mijn man draagt altijd overhemden naar zijn werk. Hij is net met een nieuwe baan begonnen dus hij wil er graag netjes uitzien, met een nieuw overhemd gaat dat zeker lukken! ik heb er eentje uitgezocht die ik mooi vind, ik kies vaker uit https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-body-fit-overhemd-licht-blauw-motief-0470-64-11

Reply
Odile 13 december 2016 - 19:14

Ik ken hemdvoorhem en het is echt een fijne shop! Mijn vriend is elektromonteur en privé draagt hij casual kleren dus een overhemd voor bijvoorbeeld kerst en oud&nieuw of nette gelegenheden ontbreekt op het moment een beetje! Ik zou hem heel graag deze https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-comfort-fit-overhemd-wit-antraciet-contrast geven op kerstavond en wat bijbetalen of deze: https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-level-5-body-fit-overhemd-wit-zwart-contrast-2186-64-00

Reply
Anneliese de Waal 13 december 2016 - 19:48

Ik vind de volgende overhemd erg mooi voor mijn man = https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-comfort-fit-overhemd-blauw-groen-geruit-contrast-1084-64-88 , maat 47.
Erg mooie kleur, erg leuk een ruit met de kerstdagen !! 🙂

Groetjes Anneliese

Reply
Marcia Kan 13 december 2016 - 22:53

Wat een leuke actie! Ik heb een gruwelijke hekel aan strijken, maar ontkom er helaas niet aan. Mijn man moet bijna dagelijks voor zijn werk in kostuum en hij heeft vooralsnog geen enkel strijkvrij overhemd (grrrr). Ben zo benieuwd of strijkvrij ook echt strijkvrij is, heb namelijk een man die pietje precies is wat betreft kreukels en vouwen in zijn overhemd. Mocht ik winnen en dus gaan ondervinden hoe het bevalt (yes please!!!?) Dan zou ik voor het Casa Moda Comfort Fit overhemd in het wit gaan. Deze is altijd handig om te hebben, ook met de feestdagen! Duimen draaien!

Reply
Fleur 14 december 2016 - 12:04

Ik kies voor de ETERNA Comfort Fit overhemd, zwart gestreept in maat 46. Mooi voor de aankomende kerst en ik hoef niet te strijken! Ik zeg win-win

Reply
Leitz WOW Mini Bluetooth Speaker - GoodGirlsCompany 14 december 2016 - 16:00

[…] Win een overhemd […]

Reply
Review Aussie Frizz Miracle met kroeshaar - GoodGirlsCompany 15 december 2016 - 16:00

[…] Win een overhemd […]

Reply
Karen Postma 16 december 2016 - 07:46

Wat een leuke actie en wat een handige webshop. Ik zou dit overhemd: Seidensticker Splendesto Regular Fit, blauw (button down) in maat 43 graag willen voor mijn man. Dat niet strijken spreekt mij heel erg aan, terwijl het dan toch er heel goed uitziet.

Reply
Nicoline Lopez 19 december 2016 - 12:33

Seidensticker Schwarze Rose, dubbele manchet, blauw https://www.hemdvoorhem.nl/seidensticker-schwarze-rose-dubbele-manchet-blauw in maat 42 Man houdt van dubble manchet dit blauwe hemd is gewoon mooi!

Reply
Marijke 19 december 2016 - 20:44

https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-modern-fit-overhemd-roze-motief-contrast-0424-64-30 Met boordmaat 39. Of we dan matchen weet ik nog niet, maar roze staat hem altijd heel goed!

Reply
Lotte 19 december 2016 - 23:03

Graag Eterna modern fit, marine blauw gestipt in maat 41. Zeker weten dat dit hemd mijn man prachtig zal staan. Fijne bijkomstigheid, strijkvrij ?!

Reply
Linda Smeets 21 december 2016 - 20:43

Mijn man draagt eigenlijk dagelijks een overhemd, vanwege het werk maar ook wel eens in het weekend als wij uit eten gaan op op visite. En strijken doe ik wel maar eerlijk gezegd niet van harte want er zijn natuurlijk leukere bezigheden.
Ik doe daarom dan ook graag mee en verras hem graag met een strijlvrij (jeuhjjj) overhemd. Het overhemd https://www.hemdvoorhem.nl/eterna-comfort-fit-overhemd-zwart-gestreept in maat M is prima voor de feestdagen! ?

Volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter en op Facebook heb ik het bericht openbaar gedeeld.

Reply
Femke Dekker 22 december 2016 - 10:10 Reply
Win een Nynstyle muurvlag voor in huis - GoodGirlsCompany 14 juli 2017 - 07:31

[…] Win een overhemd […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.