Home MOMBeauty & Fashion W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette + EDM Festival look

W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette + EDM Festival look

by Cassandra 30 augustus 2016 7 comments
W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette +  EDM Festival look

Met dit W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette stap je uit je comfort zone en creëer je de meest opvallende festival looks. Het palette ligt al een behoorlijke poos in de schappen, maar ik durfde het eigenlijk nooit echt te kopen. Too much out of my comfort zone, al die felle neon kleuren. Maar met het festival seizoen wat bijna weer tot zijn einde komt vond ik dit wel een leuk palette om te uit proberen. Welke look maak jij met dit palette?

Je moet ervan houden, neon kleuren. En even heel eerlijk tussen jou en mij. Neon kleuren zijn bij mij geen favoriet. Het is mij een beetje fel, vooral in kleding.. Maar in Make-up kan dit natuurlijk heel erg anders zijn en wie ben ik om niet eens wat nieuws uit te proberen toch?!

W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

Het palette heeft een doorzichtige verpakking, iets wat ik zelf niet echt gewend ben van W7. Normaliter vind je hun oogschaduwpalettes in blik, net als Urban Decay. Aangezien dit palette ook geïnspireerd is op Urban Decay vind ik dit gewoon een beetje jammer. De doorzichtige verpakking zorgt ervoor dat ik het palette er een beetje cheap uit vind zien. Daarentegen knallen de kleuren er wel meteen heel goed uit waardoor je meteen ziet wat je krijgt.

Het W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette bevat 12 neon kleurige oogschaduws. De meeste van deze kleurtjes bevatten een glittertje of zijn volledig shimmery, maar er zitten ook een aantal matte kleurtjes tussen. De zilveren kleur vind ik er persoonlijk niet echt tussen passen, maar is wel een fijne afwisseling tussen al die schreeuwerige kleurtjes.

W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

Swatches

Foto 1 heb ik helaas een beetje wazig gemaakt. Maar ik kreeg het niet voor elkaar om hem nog beter te maken haha. De kleur zijn in elk geval super fel!

W7 Neon Nights Electric Eye Colour PaletteW7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

Neon EDM Festival Look

Voor mijn EDM festival look begin ik met het opbrengen van een oogschaduw primer. Je make-up blijft langer zitten en de kleur komen vaak beter tot hun recht. De primer die ik gebruik is de Catrice Prime and Fine Illuminating Base. Daarna begin ik met de gele kleur uit het palette, deze breng ik aan in de binnenkant mijn ogen. De lichtste groene tint gebruik ik op mijn bewegend ooglid en de knal roze kleur breng ik in een lijntje aan onder mijn waterlijn. In de crease meng donkerrode en oranje kleur.

Daarnaast gebruik ik een felle lipstick om de look af te maken. Ik gebruik hiervoor de Catrice Ultimate Colour Lipstick in de kleur 140 Pinker-Bell. Ik vind deze lipstick goed passen bij de fel roze kleur die ik onder mijn ogen heb aangebracht en zo maak je de look compleet.

W7 Neon Nights Electric Eye Colour PaletteW7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

Conclusie

Ik moet bekennen dat ik echt nog nooit zo’n felle look heb gemaakt. Ik heb dus maar wat gedaan en volgens mij heeft het redelijk goed uitgepakt haha! Het palette is prima in gebruik en heeft weinig fall out, ik ben eigenlijk heel erg tevreden. Het is wel een palette wat ik niet zo snel gebruik door de felle kleuren, maar het maken van deze look vond ik wel heel erg tof, dus wie weet dat ik hem een keer echt ga maken als ik naar een festival ga.

Welke look maak jij met dit kleurrijke W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette?

7 comments

Tamara 30 augustus 2016 - 08:41

Woooohooooo kijk die hottie dan!!!! Jij kan het hebben die kleuren! Ik lijk dan echt op een clown die van ellende de prostitutie in gegaan is! Zo, ik ga eerst even al die hotheid verwerken ! Pff hahs

Reply
Bianca 30 augustus 2016 - 09:17

Beauty! Ik had de look dan al wel gezien, maar hij blijft gaaf. Dit soort kleuren draag ik zelf nooit, maar W7 is een goed betaalbaar merk x

Reply
cynthia 30 augustus 2016 - 09:40

ik vind het je heel goed staan wel jammer dat je maar 1 optie hebt geprobeerd en niet even lekker los bent gegaan met meer voorbeelden voor ons om te zien … maar wie weet misschien komt dat nog es … je hebt er in elk geval het koppie voor !!

Reply
Birgit 30 augustus 2016 - 11:15

Wow, dat is wel heel neon! Ondanks de festivals, weet ik niet of ik hiervoor zou kiezen.

Reply
Cassandra 30 augustus 2016 - 20:29

Kan ik me enigszins voorstellen haha. Het is ook niet een make-upje wat ik naar buiten zou dragen, maar wel leuk om mee te experimenteren, thuis in mijn comfort zone haha!

Reply
Astrid 30 augustus 2016 - 19:19

Ziet er supertof uit. Leuk om zo nu en dan eens lekker te experimenteren met kleuren toch?

Reply
Josan 30 augustus 2016 - 20:19

Mooie look Cassandra, staat je goed!

Reply

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.