Home MOMBeauty & Fashion Vlog | ILOVEBEAUTY 2017

Vlog | ILOVEBEAUTY 2017

by Cassandra 19 maart 2017 12 comments
Vlog | ILOVEBEAUTY 2017

Gisteren ben ik samen met Josan van GoodGirlsCompany naar het ILOVEBEAUTY event geweest in de jaarbeurs in Utrecht. Naast het shoppen van prachtige make-up merken zoals W7, Sleek en NYX, was er ook een meet & greet met Cynthia Schultz, een masterclass van KimterStege, waren er diverse workshops en nog meer leuks. Kijk je mee?

ILOVEBEAUTY event 2017

Ik had al eerder beloofd om wat meer video’s te gaan doen, dus het ILOVEBEAUTY event was het uitgesproken moment om hiermee aan de slag te gaan. Mocht je dus willen weten hoe het ILOVEBEAUTY event eruit ziet en wil je vast een beetje sfeer proeven voor volgend jaar? Kijk dan snel de video waarin ik je meeneem op een tour over het ILOVEBEAUTY event.

Man, man, man. Die foto met Cynthia, wat sta ik er toch vreselijk op hahah! Maar wat is ze leuk en prachtig! Ik lees haar blogs echt al jaren met veel plezier en haar overstap van MissLipgloss naar Cynthia.nl vind ik echt ontzettend stoer van d’r.

Er werden diverse workshops gegeven, maar jammer genoeg ben ik hier niet aan toe gekomen. Dat is dus mooi een dingetje voor volgend jaar want de workshops die werden gegeven waren wel echt tof! Denk bijvoorbeeld aan leren shapen als een pro door Sleek of Brows on Fleek met Anastasia Beverly Hills. Workshop tickets kosten maar €3,- per stuk, echt een koopje!

Shopperdershop

Uiteraard heb ik een heleboel geshopt, waaronder de beurstassen van BLUXBOX en W7. Ook bij de Boozyshop stand heb ik de nodige items gescoord. Ik moest er alleen wel een dik uur voor in de rij staan. Tijdens de beurs kreeg je bij inlevering van een ticket, een goodiebag van Treets Traditions en bij BeautyLash kreeg ik echt een super tof cadeautje, maar daar wil ik nog niet te veel over verklappen. Verder ben ik even benieuwd naar jullie mening:

Willen jullie graag een geschreven shoplog, of toch liever een unboxing video met de nodige uitleg?

 

Dit vind je misschien ook leuk

12 comments

Jamey 19 maart 2017 - 18:48

Ik ben benieuwd naar je “shoppings”!!

Reply
Cassandra 19 maart 2017 - 19:13

Maar wil je die dan zien in de vorm van een geschreven shoplog of een video?

Reply
Judith 19 maart 2017 - 20:16

Ik wil allebei! Een leuke video en een blog. Of ben ik nu hebberig? Ik vind unboxing sowieso een beetje saai, maar ben benieuwd wat jij er van maakt!

Reply
Maikel - Maikelsword.com 20 maart 2017 - 07:44

Wat leuk om je video te zien! Ik hoorde dat het heel leuk was

Reply
Marieke Klein | Pure-Happiness 20 maart 2017 - 09:21

Super leuke video Cassandra! Dat ziet eruit als een gezellig dagje! Heel benieuwd wat je gekocht hebt 🙂 Mag ik je 1 kleine tip geven? Iets rustiger filmen en je camera iets stiller houden.. kijkt iets rustiger! Wel een hele leuke video!

Reply
Cassandra 20 maart 2017 - 09:25

Thnx. Dit is pas m’n tweede vlog, dus wees niet te meteen te kritisch haha. Op camera leek het goed te gaan, maar eenmaal op pc valt het toch anders uit en moest ik het doen met wat ik had.

Reply
SofarsoSabine 20 maart 2017 - 09:31

Leuk om te zien dat je het zo leuk had op het event!

Reply
Anouk 20 maart 2017 - 09:46

Ik ben meer van de blogs en niet zo van de vlogs, maar dat is heel persoonlijk. Vlogs moet je echt tijd voor nemen en ik lees graag tussendoor blogs. Je kan niet overal je geluid aanzetten namelijk :p Eventueel subtitles is wel een optie.

Aan de andere kant geeft een video wel goed de sfeer mee, en dat kun je wat minder goed in woorden beschrijven. Vond hem leuk om te kijken hoor!

Reply
jolienvs 20 maart 2017 - 10:14

Altijd leuk dit soort events!

Reply
Sophia 20 maart 2017 - 10:15

Wauw leuk event seg! En wat een toffe video!

Reply
VLOG I Love Beauty event 2017 - GoodGirlsCompany 21 maart 2017 - 22:31

[…] zaterdag ging ik samen met Cassandra van Momambition naar het I Love Beauty 2017 event in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event waarop je je kan laten […]

Reply
Shopvlog ILOVEBEAUTY Event Utrecht + oproep! | Momambition.nl 28 maart 2017 - 19:01

[…] Beauty & Fashion […]

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.