Home KIDS LOL Surprise Pets Serie 3 uitpakken! Feestje!!

LOL Surprise Pets Serie 3 uitpakken! Feestje!!

by Cassandra 20 februari 2018 14 comments
LOL Surprise Pets Serie 3 uitpakken! Feestje!!

Ik ben persoonlijk niet zo van de huisdieren, al die verplichtingen enzo haha, maar voor deze LOL Surprise Pets maak ik wel graag een uitzondering! 

VIDEO LOL SURPRISE PETS SERIE | Ballen uitpakken:

De LOL Surprise Pets werden vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in het huishouden. Kinderen zijn helemaal lyrisch over deze verrassingsballen die je met zeven lagen uitpakt. Ook op Youtube is dit fenomeen razend populair dus koos LOL Surprise Pets om een nieuwe serie uit te brengen. Wij kregen twee verrassingsballen opgestuurd van het PR bureau, mega leuk dus dachten he, dat gaan we met z’n tweetjes gezellig uitpakken. In de onderstaande video zie je dan ook wat er in de verrassingsballen zit.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube Kanaal, vinden we super leuk!

Wat zijn LOL Surprise Pets?

Een LOL Surprise Pets -verrassingsbal bestaat uit 7 verrassingslagen. Na het uitpakken van elke laag vind je een accessoire, een verrassing of een hint die je verteld welk huisdiertje in de LOL Surprise Pets bal zit.

De zeven lagen met verrassingen zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) verzamelbaar stickervel, (3) flesje, (4) schoenen, (5) schepje, (6) accessoire, (7) L.O.L. Surprise! je eigen Tots, Sister of popje diertje.

LOL Surprise Pets serie 3

Na de 2 vorige L.O.L. Surprise! series wordt de collectie uitgebreid met de LOL Surprise PETS!™. In deze serie vind je maar liefst 35 verschillende huisdieren. Van hondjes, tot katjes, konijntjes en zelfs zeldzame hamsters. Speciaal aan deze serie is de bijgeleverde kattenbak. Vergeet deze niet uit te scheppen, want hier vind je een accessoire in voor je diertje!

Ook zitten er leuke accessoires in zoals een flesje die je kunt vullen met water aan het diertje kunt geven. Het diertje kan dan traantjes of een plasje produceren. Ook kun je de diertjes onder water dompelen voor een verassing, deze verrassing hadden wij overigens niet.

In elke bal zit een verzamelposter met alle poppetjes en/of diertjes erop, zodat je ze allemaal kunt verzamelen.

LOL SURPRISE PETS REVIEW MOMAMBITION

De LOL Surprise Pets ballen zijn officieel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Waarschijnlijk door het kleine prul wat erbij zit. Maar Leia is enorm fan van de diertjes en ze gaan dan ‘s avonds ook mee naar bed (zonder accessoires natuurlijk haha!). Maar ik denk dat wanneer je toezicht houd, kleine kinderen hier prima mee kunnen spelen. Leia is vooral fan van het diertje en laat de accessoires een beetje links liggen.

De ballen kosten €9,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de bekende speeldgoedwinkels zoals Intertoys en Bol.com. Meer weten over deze huisdiertjes? Bekijk dan de officiële website of de Nederlands Facebook-pagina

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Dit artikel bevat opgestuurde producten.

Dit vind je misschien ook leuk

14 comments

Mariëlle | Me-licious 20 februari 2018 - 08:27

Jeetje 7 verassingslagen! Ik zou gek worden als kind, dat duurt toch allemaal veel te lang! Ik wil weten welke pet erin zit! hahahaha. Leuk hoor dit speelgoed 😀

Reply
Cassandra 21 februari 2018 - 08:32

Hahahahah! Heerlijke reactie dit! Ik herken je gevoel, Leia wilde ook hoppa meteen door 😛

Reply
Krystle Doorn-Schovers 20 februari 2018 - 08:42

Mijn oudste vind het ook erg leuk om ze te unboxen! Al die verschillende zakjes en dan wordt het spannend, want wat zit erin? Geweldig voor de kinderen!

Reply
Nicole 20 februari 2018 - 08:56

Mijn dochter kent het nog niet en stiekem vind ik het wel goed zo haha.. Al lijkt het me wel erg leuk!

Reply
marjolein 20 februari 2018 - 09:35

Superleuke producten en echt een cadeautje in een cadeautje. Ideaal voor een lange reis! Is onthoud het voor de zomer!

Reply
Cassandra 21 februari 2018 - 08:30

Dat vind ik idd wel een hele goede, zijn de kleintjes toch wel ff zoet mee onderweg

Reply
melissa 20 februari 2018 - 12:55

Ik heb geen kinderen, maar ik kijk wel al die filmpjes op Youtube van Lol. Ik vind het echt super leuk gemaakt en zo goed bedacht. Alleen al die plastic vind ik weer zonde. Leuk dat je 2 ballen kreeg.

Reply
Cassandra 21 februari 2018 - 08:29

Ja het is idd wel veel plastic, wellicht kunnen ze daar nog niets op verzinnen

Reply
ekebrouwer 20 februari 2018 - 13:32

Wat iemand hierboven al noemt, ideaal voor lange autoritten of vliegreizen. Dan vermaakt je kleintje zich wel even!

Reply
roryblokzijl 20 februari 2018 - 19:45

Hier een meisje wat alleen maar heel erg geïnteresseerd is in Rainbow Dash, Twilight Sparkle en meer van dat soort namen. Ze overhoort mij (serieus) regelmatig of ik nog weet wie wie is. Ze mag ook helemaal niet vaak televisie kijken, maar al die kwartiertjes per dag hebben erin geresulteerd dat mevrouw gewoon 7 seizoenen van My Little Pony er doorheen gejast heeft. Deze diertjes hebben haar aandacht niet, al ziet het er wel heel vrolijk uit. En Leia vindt het erg leuk zie ik 😀

Reply
Dhini.NL | Dhinivh (@DhiniNL) 21 februari 2018 - 19:04

Wat superleuk video. Schattig dochter heb je

Reply
Lotus Writings 22 februari 2018 - 17:35

Echt, wat een prachtige foto van jullie samen! Leia staat er zo mooi op. Los daarvan: vind het heel leuk bedacht dat je moet puzzelen om bij de verrassing te kunnen komen.

Reply
Nicole Orriëns 23 februari 2018 - 08:56

Ik vind het schattige poppetjes. Waar zet je ze nou neer? Heb je daar een goede oplossing voor?

Reply
Cassandra 23 februari 2018 - 09:52

Nergens? 😂 leia sleept ze overal mee heen, dus opruimen heeft niet echt nut. Maar ze heeft een letterbak in de vorm van een huisje waar ze ze in kan zetten. Misschien een idee?

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.