Home MOMPersoonlijk Help?! Ik Ben verslaafd aan Red Bull

Help?! Ik Ben verslaafd aan Red Bull

by Cassandra 17 mei 2016 9 comments
Help?! Ik Ben verslaafd aan Red Bull

Ik ben verslaafd aan Red Bull, ja ik heb iets met die rode stieren en vleugels krijgen. Ik ben totaal niet verslaafd aan drugs, alcohol of dat soort gekke ongein. Oké I confess, Chocolade kan ik ook niet zonder maar dat vind ik meer een eerste levensbehoefte, vooral wanneer ik in mijn “Pissige Maand Syndroom” zit, dan een echte verslaving. verslaafd aan Red Bull

Help! Ik ben verslaafd aan Red Bull

Juist, ik ben verslaafd aan Red Bull. En hoe?! Die prachtige blauw met zilveren blikjes met daarop een afbeelding met twee rode stieren, ja daar heb ik een enorme haat-liefde verhouding mee. Red Bull is slecht voor je, yup, I know, maar des ondanks drink ik er echt liters van weg en kan ik niet zonder mijn dagelijkse shot vleugels. Dus je drinkt die zooi iedere dag? Yup, Guilty again. Mijn liefde voor Red Bull begon toen ik een jaar of 14 was denk ik, maar dan natuurlijk met goedkopere versie van de Aldi, Golden Power. Groen met zilveren blikjes die toen zo’n 0,29 cent kostten. één slok en ik was verkocht aan deze mier zoete guilty pleasure, steeds vaker dronk ik dit drankje en steeds minder pakte ik ander drinken zoals water, thee, cola of sapjes. Als een stuiterbal ging ik door het leven en om die stuiter dosis te voelen moest ik iedere dag steeds meer gaan drinken. Nu lust ik de goedkope varianten zoals de eerder genoemde Golden Power, Slammers of Bullit niet meer. Nee ik wil alleen nog maar de ekte ekte!

Red Bull Junkie Rehab Centre

Inmiddels zijn we zo’n 12,5 jaar verder, mijn god ik mag wel een jubileum feestje gaan vieren met Red Bull! Anyway, 12,5 jaar drink ik deze troep al met momenten ertussen dat ik “sterk” ben en een aantal maanden van deze troep af blijf. Tot dat daar weer een hectische periode is en ik het idee heb dat ik niet meer wakker kan blijven. In plaats van op peppende drugs, kies ik dan voor een dosis Red Bull en eenmaal weer een slok genomen, ben ik weer verkocht alsof ik één of andere drugsjunkie ben. In het begin voel ik me inderdaad wakker, tot dat de sugar rush weer begint uit te werken en ik dus eigenlijk weer een nieuw blikje moet nemen. Hoe meer ik het drink, hoe vaker ik die futloze dipjes voel en hoe dikker mijn pens wordt. Want ja, iedereen weet dat Red Bull een mega calorie bom is toch?! Weet je wat nog wel het ergste is? Terwijl ik dit type, sip ik rustig aan mijn geliefde blikje… Maaaaaar.. Ja er komt een maar..

Ik wil al een tijdje weer van deze troep af, want ik weet dat wanneer ik er weer een week of twee vanaf ben, ik weer een stuk meer energie heb. Iets wat bij mij de laatste tijd nogal ver te zoeken is. Oorzaak? Red Bull natuurlijk, die mij overdag wakker houdt en ‘s nachts veranderd in een zombie met plafonddienst.  Tijd om te kappen met deze rommel, maar makkelijk is het niet. De aankomende weken, hoe cliché het ook is, ga ik in Red Bull Rehab, omdat ik weet dat het slecht voor me is en ik daarom amper tot niet af val.  Ik geniet daarom ook extra van het blikje waar ik op dit moment aan sip. Dit wordt serieus af zien voor mij, want mijn lichaam moet volledig ontsuikeren en “afkicken” van dit goedje en dat gaat gepaard met heftige migraine aanvallen en chagrijnige buien. Arme Marco, ik heb nu al medelijden met hem. Maar hij krijgt er wel een energiekere vrouw voor terug, dat is het hem dan hopelijk maar waard!

Heb jij ook een verslaving?

9 comments

Bianca 17 mei 2016 - 07:46

Sterkte! Dat gaat niet meevallen.. Helaas

Reply
Birgit 17 mei 2016 - 08:26

Ik ga met je mee doen!! Ik ben nog van de golden PowerPoint variant, lus de ekte niet :p. Maar ook ik drink het het dagelijks. Drink ik het niet, dan krijg ik hoofdpijn…

Reply
Cassandra 17 mei 2016 - 09:41

Ja erg is dat he? Zijn gewoon afkickverschijnselen, we zijn ware junkies hahaha!

Reply
Claudia 17 mei 2016 - 20:50

Als je Migraine hebt raden ze het ook aan. Het opent de vaten ? dus daarom zal je hoofdpijn hebben als je t niet drinkt. Mss dat als je langer stopt de hoofdpijn wel weg blijft. P.S ik meen t goed ?

Reply
Cindy 17 mei 2016 - 09:32

Hier nog een verslaafde hoor, maar dan AH Basic suikervrije energydrank variant.. Zodra ik gestopt was met borstvoeding ging het weer van voor de zwangerschap. Altijd blikjes overal. Tijd om drastisch te minderen.

Reply
Cassandra 17 mei 2016 - 09:45

Ah suikervrij vind ik echt niet te zuipoen joh haha, wat een junkies zijn we he?! haha

Reply
Ilse van Kreanimo 17 mei 2016 - 09:49

Chocolade 🙁

Maar RedBull echt niet – ik vind dat echt niet lekker ruiken!

Reply
beautypraatjes 18 mei 2016 - 14:18

Hier hetzelfde probleem 🙂 Ik kan niet zonder het bekende drankje,als ze dan op zijn in de winkel en ik een dag of twee moet wachten heb ik hoofdpijn en is mijn goede humeur heeeel ver te zoeken!Daar komt dan nog bij dat ik enkele kilo’s kwijt wil raken en red bull helpt me daar niet echt bij.Ik doe gewoon met je mee,samen staan we sterk toch?Nog even een paar slokken mmmm en dan weg ermee

Reply
Cassandra 18 mei 2016 - 21:22

Ik zeg deal! Erg zijn we toch?! Stelletje junkies hahahah!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.