Home MOMBeauty & Fashion Valentine Beauty Swap | When een ander je make-up look bepaalt, help?! Of leuk?!

Valentine Beauty Swap | When een ander je make-up look bepaalt, help?! Of leuk?!

by Cassandra 4 maart 2018 3 comments

Samen met 3 lieve meiden heb ik een leuk beauty projectje gedaan waarbij de ander je make-up look bepaald. Net als de moederdag swap van twee jaar geleden, maar nu voor Valentijn. We noemen het: de Valentine Beauty Swap. Lekker simpel haha! Benieuwd welke look voor mij is uitgezocht?

Valentine Beauty swap

Dit Valentijn Beauty Swap project heb ik samen met Josan, Geertje en Judith gedaan, 3 heerlijke meiden waar ik inmiddels al zo’n 3, misschien zelfs al 4 jaar contact mee heb. Met elk van deze meiden heb ik weer een andere, maar zeker speciale band.  De opdracht was om na het lootjestrekken, een look voor het getrokken lootje te bedenken en daarbij de bijbehorende make-up producten te kopen en deze te versturen. En ja jongens, ik weet dat Valentijnsdag alweer even geleden is, maar de reden van de vertraging van deze video is omdat de moeder van Geertje vlak voor Valentijn is overleden en dan gaat de thuissituatie altijd voor. Sturen jullie haar allemaal even wat extra liefde?! <3

Benieuwd hoe mijn look van de Valentine Beauty Swap eruit ziet?

Als dat maar goed gaat. Benieuwd welke look voor mij is uitgekozen en of het een beetje is gelukt? Bekijk dan snel de video en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Producten in deze video:

Voor de Valentine Beauty Swap had ik zelf Judith getrokken en voor heb ik een natuurlijke look bedacht met een hele donkere lip kleur. Ik ga dus snel haar blog bekijken, want ik ben zo benieuwd hoe de look bij haar staat!!

Bekijk je ook de  Valentine Beauty Swap looks bij de andere meiden? En hoe vinden jullie de look geworden bij mij? Past het? En lijkt het een beetje op afbeelding? Tot de volgende post! <3

Dit vind je misschien ook leuk

3 comments

Bloggers Valentine Beauty swap | een ander koos mijn make-up 4 maart 2018 - 13:30

[…] met 3 andere leuke meiden Cassandra, Geertje en Judith besloten we weer eens een leuke bloggers swap te doen. De Valentijns Beauty […]

Reply
Judith 4 maart 2018 - 14:23

Ik vind het echt super gaaf geworden!! Die pet moet ik ook!!!

Reply
Cassandra 4 maart 2018 - 14:32

Die was maar een euro bij new yorker haha! ??

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.