Home MOMBeauty & Fashion Shopvlog ILOVEBEAUTY Event Utrecht + oproep!

Shopvlog ILOVEBEAUTY Event Utrecht + oproep!

by Cassandra 28 maart 2017 5 comments
Shopvlog ILOVEBEAUTY Event Utrecht + oproep!

Twee weken geleden ben ik samen met Josan naar het ILOVEBEAUTY event in Utrecht geweest. De vlog hiervan hebben jullie vast al wel voorbij zien komen, maar het leek mij ook wel tof om even mijn shoplog met jullie te delen. Dus ben je benieuwd wat ik allemaal heb geshopt op het ILOVEBEAUTY event, lees dan vooral even verder;

Shopvlog ILOVEBEAUTY Event 2017 met kletspraat

Het is een beetje een lange video geworden. In elk geval langer dan voor mij de planning was haha! Ik vind het soms echt nog een beetje vreemd om te doen en dat zie je dan ook terug in deze shopvlog van het ILOVEBEAUTY event haha. We hebben in elk geval genoeg geshopt en gezien dus kijk lekker mee:

Weekendvlog?

Op dit moment ben ik druk bezig met ideeën voor een weekendvlog. Een weekvlog is voor mij nog even iets te veel van het goede. Ik ben namelijk nog maar sinds kort bezig met het maken van video’s en vlogs en vind het soms echt wel awkward op buiten tegen een camera aan te lullen haha.

Oproepje aan mijn lieve lezers

Wel ben ik benieuwd of jullie het hele video gebeuren eigenlijk wel leuk vinden en in welke regelmaat jullie dit zouden willen terug zien? Bijvoorbeeld eens per week? Of eens per maand? Noem het gerust. En mocht je leuke ideeën hebben voor video’s dan wil ik mij daar ook zeker voor inzetten. Laat dus gerust weten wat je graag zou willen zien en dan doe ik mijn best!

Bedankt in elk geval voor het kijken en een fijne en zonnige dag! Liefs, Cassandra

Dit vind je misschien ook leuk

5 comments

maddy 29 maart 2017 - 14:47

Ik zelf blog nooit, vind het wel erg leuk om te bekijken! En hoor ook vaak dat anderen dit erg leuk vinden! Ik zou zeggen ga door als je het zelf leuk vindt!

Reply
lauramariskadegraaf 29 maart 2017 - 15:11

Leuke shopvlog

Reply
Simone 30 maart 2017 - 13:09

Gewoon lekker doen wat je zelf leuk vinst! Ik vlog nooit en kijk ze niet snel, omdat ik meestal onderweg of als ik ergens moet wachten blogs lees.

Reply
Pauline Grossen 31 maart 2017 - 11:26

Ik vind dat je het heel goed doet. Ik ben ook pas bezig op YouTube en het is idd even zoeken wat je met je kanaal wil bereiken. maar ik doe het enkel voor de lol 🙂 Als je interesse hebt : pauline96 op YouTube, mss kunnen we elkaar volgen!

Reply
Cassandra 1 april 2017 - 01:08

Ahh lief, dankjewel!! Jaa ik ben al geabonneerd bij jou.. Sinds.. uhh begin van deze week dacht ik haha! Maar hier idd ook voor de lol hoor. Weet niet zeker of wekelijks gaat lukken.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.