Home MOMBeauty & Fashion Personal | Een nieuwe haar look!

Personal | Een nieuwe haar look!

by Cassandra 27 december 2016 9 comments
Personal | Een nieuwe haar look!

Ik had al een tijdje een idee om wat nieuws met mijn haar te doen en vorige maand had ik er ook al een kleurtje ingegooid, maar dat bleek niet zo succesvol. Op de valreep kon ik afgelopen vrijdag toch nog terecht bij mijn favoriete salon en onderging ik een make-over. Kijk je mee naar mijn nieuwe haar look?

Chaotische dag

Wat een dag was het vrijdag. Eerst moest ik ‘s ochtends naar de kaakchirurg om mijn verstandskies te laten verwijderen die horizontaal groeide. Daarna kreeg ik thuis nog een mannetje over de vloer in verband met een verstopping waar we last van hadden en daarna moest ik door racen naar de kapper om een nieuwe haar look aan te meten.

Een nieuwe haar look, maar wat?

Om 16.00 uur nam ik plaats in de stoel van mijn favoriete salon. De enige salon die ik mijn haar toevertrouw. Ik kom er inmiddels al een jaar of 3 en het is echt de enige salon die gewoon precies weet wat er in mijn kop omgaat als het om mijn haar gaat. De nieuwe haar look die ik graag wilde was in elk geval een donkere aanzet met een lichte onderkant. Een Bayalage wordt dit in de haar wereld genoemd. Ik heb zelfs nog getwijfeld om gewoon weer helemaal terug te gaan naar blond met een assige aanzet omdat dat ook mijn eigen haar kleur is, maar eerlijk is eerlijk. Ik ben bezig met solliciteren en merk dat ik met donkerder haar vaak serieuzer wordt genomen dan wanneer ik blond ben. Ik weet het, het klinkt belachelijk, maar toch is het in werkelijkheid echt zo.

Maar we hadden het over haar, een nieuwe haar look om precies te zijn.. De schuine bob is hier nu al een dikke jaar favoriet en zo wilde ik hem nu ook weer schuin, alleen aan de voorkant en beduidend langer. De meesten van jullie weten wel dat ik enorm dun en vlassig haar heb en daarom wel eens een paar extensions erin pleur zodat het in elk geval nog iets lijkt. Zo voel ik mij wat zekerder over mezelf en ook dit keer zijn er weer een aantal bij ingezet. Niet veel hoor, een stuk of 25, puur voor de verdikking en oke oke, ook de verlenging dan aan de voorkant.

Tadaaaaa

Door op de foto te klikken wordt hij vergroot, maar ik ben in elk geval heel erg tevreden met mijn nieuwe haar look, laat dat sollicitatieproces maar komen!

Heb jij vlak voor de feestdagen nog een nieuwe haar look aangemeten? En wat vinden jullie van het resultaat?

9 comments

Joyce 27 december 2016 - 08:35

Stoer kapsel Cas! Staat je goed 😀

Reply
Josan 27 december 2016 - 11:02

Leuk Cassandra, ik wist helemaal niet dat jij extensions gebruikte 🙂 Leuk ga ik in 2016 misschien ook wel weer doen.

Reply
Cassandra 28 december 2016 - 14:40

Ik vind ze heerlijk! Lijkt het allemaal net even ietsje meer en wat voller. Doet veel voor je zelfvertrouwen vind ik. Maar 2016 is bijna voorbij hoor lieve schat haha!

Reply
Linda | travellersoftheworld 27 december 2016 - 11:51

Staat je goed, vooral met krullen!

Reply
Cassandra 27 december 2016 - 23:04

Dankjewel ??

Reply
Anneke 27 december 2016 - 20:50

Wow! Staat je mega! Ik vind het meer dan geslaagd! Echt wel. En je staat zo mooi met de krulletjes! Past heel goed bij je 😉

Reply
Cassandra 27 december 2016 - 23:05

Ahhh je bent een lieverd! ❤ maar ben ook wel echt heeeeeeeel blij met hoe het is geworden. Het geeft toch een boost

Reply
Charlotte 28 december 2016 - 10:55

Mooi! Vooral met krullen vind ik je erg mooi staan!

Reply
Rory 29 december 2016 - 14:42

Leuk! Mooi met de krullen. Toevallig zijn dochterlief en ik gisteren naar onze kapper gegaan. Ik ontzettend niet lekker en verkouden, maar ik ga maar eens per jaar. De vorige afspraak was afgezegd doordat hij een ongeluk in het verkeer had gehad. En bij ons dochtertje zijn haar haren nog nooit (!) geknipt. In februari wordt ze 5…
Afijn. Mijn haar is van heel lang naar behoorlijk kort gegaan (wel iets over de schouders hoor). Bij Mila is er behoorlijk wat af. Heerlijk. Nu ga ik met Oud en Nieuw helaas niets bijzonders doen (met weemoed denk ik terug aan de grote feesten). Aan de andere kant gaan we er met zijn drietjes een feestje van maken. En dat is nog veel meer waard 🙂

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.