Home MOM Op vakantie met opa en oma naar landal!

Op vakantie met opa en oma naar landal!

by Madelon Eugelink 18 juni 2017 5 comments
Op vakantie met opa en oma naar landal!

Op vakantie met opa en oma hoe leuk is dat? Merel en Bram zijn vorig jaar voor het eerst met opa en oma een lang weekend weg geweest naar Landal de Miggelenberg. Helemaal te gek natuurlijk!

Waarom op vakantie met opa en oma?

Vorig jaar zijn Merel en Bram voor het eerst op vakantie met opa en oma geweest (lang weekend). Wij hadden een weekendje weg gepland met vrienden naar Concert at Sea. Merel en Bram mochten bij opa en oma logeren. Die besloten ook een weekendje weg te boeken met de kinderen. En ze vonden het geweldig. En wij genoten op Concert at Seavakantie met opa en oma

Een traditie op komst?

Ook nu zijn opa en oma zo lief geweest om de kinderen weer een lang weekend mee te nemen. Niet omdat wij wat gepland hadden, maar gewoon omdat de kinderen er zo van hebben genoten vorig jaar en ze het zelf ook erg leuk vinden. Nu zijn ze dus 2x een lang weekend weg geweest, wat voor de kinderen gelijk staat als vakantie. Dus op vakantie met opa en oma! Wie weet volgend  jaar weer.

lees ook: voor het eerst op vakantie met kind, waar moet je om denken?

Landal de Miggelenberg.

Bij Landal de Miggelenberg ben je omringd door heuvels en bossen, je bent eigenlijk een beetje van de bewoonde wereld afgezonderd. Vanuit de bungalow kun je zo de natuur in. Klaar om een nieuw avontuur te beginnen.

vakantie met opa en oma

Bij Landal heb je Bollo, Bollo is een beer. Landal is voor kinderen erg leuk, die van ons zijn ook helemaal gek van Bollo. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen te doen. Een echt familiepark. Ga je in de zomervakantie in eigen land op vakantie en je hebt kinderen en nog niet geboekt? Neem dan even een kijkje op de website van Landal. Wij zijn nu 2 zomers achter elkaar naar Landal geweest. Vorig jaar naar Brabant, het jaar ervoor naar Texel. Voor de kinderen was het fantastisch!! En ja wij hebben ons ook prima vermaakt. De huisjes zijn netjes en schoon, lekker ruim en er zijn zelfs speciaal huisjes die zijn ingericht voor kinderen.vakantie met opa en oma

Zo ‘lang’ zonder je kind?

Ja onze lieve dotjes van kinderen zijn van vrijdag tot maandag op vakantie geweest met opa en oma. En ik moet zeggen ik vond het heerlijk. Tuurlijk het weerzien is super en je mist ze wel om je heen. Maar toch je weet ook dat wanneer ze met opa en oma op vakantie zijn ze de tijd van hun leven hebben. Ze zijn in goede handen en ze zijn dol op opa en oma. Dus ik zou beter kunnen stellen; Waarom niet? Nou daar kan ik je geen antwoord op geven. Waarom zou ik zeggen nee? Opa en oma vinden het leuk. De kinderen fantastisch en eerlijk is eerlijk even wat tijd met je partner is nooit verkeerd toch?

lees ook: heb ik vakantie van mijn gezin nodig?

1 ding weet ik zeker.

En dat is dat wij ontzettend boffen met de opa’s en oma’s. Ze doen alles voor ons en de kleinkinderen. Ze passen op als wij werken. De kinderen mogen vaak komen logeren. Worden verwend van hier tot Tokio, oke soms iets te.. Maar daar zijn opa’s en oma’s ook wel voor toch?! En de kinderen houden zoveel van ze. Ze genieten bij de opa’s en oma’s en hebben keer op keer weer ontzettend veel plezier.

Zou jij je kind(eren) met opa en oma een paar dagen weg laten gaan?

 

Liefs Madelon

5 comments

mamakletst 18 juni 2017 - 08:14

Wat leuk van opa en oma! Wij zouden dat ook wel doen ja, de kinderen met opa en oma weg laten gaan. Al zal dat niet zo snel gebeuren denk ik 😉

Reply
madeloneugelink 18 juni 2017 - 11:21

Ja echt heel leuk van ze! Jammer dat het niet zo snel zou gebeuren, het is zo leuk!

Reply
Nicole Orriëns 19 juni 2017 - 12:09

Wat leuk zeg zo’n uitje met opa en oma! Zo krijg je denk ik als grootouders toch een ander contact met je kleinkinderen dan als je alleen op bezoek gaat.

Reply
Mieke van der Sande 20 juni 2017 - 08:59

Ah wat gezellig met opa en oma op pad, dat kan ik later hopelijk ook

Reply
mamasliefste 20 juni 2017 - 11:20

we hebben alleen nog maar opa’s en beide zouden het niet aan kunnen om een heel weekend alleen te zijn met de meiden. Mijn vader komt wel vaak een paar uur oppassen en dat is natuurlijk al heel fijn.

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.