Ongedierte bestrijden: dit zijn de beste tips!

Eindelijk is de zomer weer in aantocht! De afgelopen weken hebben we al mogen genieten van een zonnetje en dat blijft de komende weken aanhouden, erg fijn. Wat minder fijn is aan de zomer, is het ongedierte wat ook weer om de hoek komt kijken. Dat kan een avondje buiten barbecueën soms flink verpesten. Gelukkig zijn er altijd oplossingen om ongedierte te bestrijden, in dit artikel lees je de beste tips die je kunt doen om van de nare beestjes af te komen. Lees je mee?

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn vervelende beesten die zich snel verspreiden. Daarnaast dragen ze ook veel bacteriën en schimmels met zich mee waardoor ze schadelijk zijn voor je gezondheid, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Je kunt kakkerlakken zelf proberen te bestrijden, maar je kunt dit ook laten doen door een specialist. Met het gebruik van een specialist weet je wel zeker dat het kakkerlakken bestrijden goed gebeurd en dat de kans groot is dat de plaag voorbij gaat. Laat je goed informeren over de verschillende mogelijkheden, zodat je de goede methode kiest voor het bestrijden van de kakkerlakken.

Muggen bestrijden

Muggen, je kunt er eigenlijk niet om heen in de zomer. Lig je net lekker in bed genesteld, vliegt er een mug voorbij, heel irritant! Er zijn gelukkig tal van dingen die je zelf kunt proberen om muggen te bestrijden. Hang bijvoorbeeld een klamboe om je bed heen, breng horren aan bij de ramen en deuren in je woning, brandt citronella kaarsen of smeer je goed in met een anti muggen stift. Het zijn kleine manieren, maar vaak wel de meest effectieve!

Wespen bestrijden

De meeste mensen hebben een gruwelijke hekel aan wespen, of zijn er zelfs bang voor. Leia is zelfs al een keer gestoken, al gaf ze geen kik. We hebben meteen snel gehandeld en de wond uitgezogen. Wanneer er een wespennest in je tuin zit, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Zeker omdat wespen agressief kunnen reageren wanneer je hen verstoord. De beste manier om van wespen af te komen, is toch wel het raadplegen van een specialist. Die kan het complete wespennest verwijderen . Zo ben je snel van de vervelende beestjes af en kun je weer met een gerust gevoel ontspannen in je tuin!

Heb jij wel eens last gehad van ongedierte? Wat heb je toen gedaan als ongedierte bestrijding?

Afbeelding wespennest via shutterstock

Cassandra

Foundingmom & Hoofdredacteur van Momambition.nl & InteriorQueen.nl | 31 | Mama van Leia | Vrouw van Marco | Managementassistente | Wannabe Fitmom | Workaholic | Beauty & Fashion Addict | Social Media Verslaafd | Zelfspot & Sarcasme