Home MOMBeauty & Fashion Mask Monday | Oliveway Hydrating face mask

Mask Monday | Oliveway Hydrating face mask

by Cassandra 5 februari 2018 10 comments
Mask Monday | Oliveway Hydrating face mask

Zoals ik vorige week in mijn Sheetmaskers van Action artikel had beloofd, ga ik proberen iedere maandag een masker uit te lichten. Deze week heb ik een vegan masker voor jullie namelijk de : Oliveway Hydrating face mask. Een intensief hydraterend en glans masker met o.a. olijfolie, komkommer, jojoba, vitamine E, maar ook mijn favo ingrediënt : Aloe vera. 

De kracht van Aloe Vera

Aloe vera staat er al tijden om bekend dat het plantje helende en geneeskrachtige werking heeft. In totaal zijn er meer dan 400 soorten, maar er zijn slecht een paar die daadwerkelijk genezende kwaliteiten bezitten. Zo wordt de Aloe Barbadensis Miller beschouwd als de meest werkzame soort, deze wordt dan ook in cosmetica veel gebruikt.

  • helpt bij huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis;
  • heeft anti-veroudering eigenschappen;
  • helpt insectenbeten, kleine brandwonden en zonbeschadiging te genezen;
  • helpt  huidirritaties te verminderen en kalmeert;
  • heeft antischimmel, antivirale en antibacteriële eigenschappen.

Oliveway Hydrating face mask review momambition

Ingrediënten Oliveway Hydrating face mask

Het Oliveway hydrating facemask bevat onder andere komkommer-extract wat de huid een fris en koel gevoel geeft. Dankzij de natuurlijke jojoba en biologische avocado-olie, geef je de huid de nodige lipiden die je helpen de vochtbalans op peil te houden.

Met name de unieke combinatie van biologische olijfolie, provitamine B5, vitamine E, shea boter ( i love shea boter) en de biologische aloë helpen je huid te revitaliseren en gladder te maken, waardoor er een frisse en glanzende huid achter blijft.

Bevat geen: Minerale olie, petrolatum/paraffine, parabenen, propyleenglycol, ethanol, aminen, siliconen, SLES, ALES, synthetische kleurstof, ftalaten, alcohol, retinol, dierlijke bijproducten, dierproeven, tarwe/noten (toegevoegd of sporen).

Bevat wel: Natuurlijke parfum, het masker is PH neutraal en geschikt voor veganisten.

Natuurlijke inhoud: 95.00 %

Oliveway Hydrating face mask review momambition

Swatches en gebruik van het Oliveway Hydrating face mask

Het is een lekker dikke creme, die ik aanbreng met een synthetische kwast op een gereinigde huid. Mag lekker royaal aangebracht worden. Daarna pak ik meestal een bakkie thee en ga gewoon Netflixen of pak een boek. Afwassen doe je na een minuut of 10/15 met lauw warm water. Als laatste breng ik dan nog de Oliveway Oogcreme aan en een dagcreme van dit zelfde merk (behandel ik hier binnenkort).

Conclusie over de Oliveway Hydrating face mask

Ik vind het een heerlijk masker. Neemt weinig tijd in beslag en laat een heerlijk gevoede, stralende huid achter. Ik ben überhaupt fan van Oliveway, niet omdat ik de producten heb gekregen. Daar ben ik uiteraard wel heel erg dankbaar voor, maar het zijn ook daadwerkelijk producten die ik zelf zou kopen. Het is namelijk heel erg betaalbaar. Zo is deze tube van 40 ml €10,95, bevat het geen troep en is het ook nog eens vegan.

Het Oliveway Hydrating Facemask is verkrijgbaar in de webshop van Oliveway voor €10,95, je krijgt een tube van 40 ml, waarmee je flink vooruit kunt. Ik heb het masker nu zelf 3x gebruikt en ik heb nog ongeveer een halve tube over.

Oliveway Hydrating face mask review momambition

Ik ben bijvoorbeeld nu ook bezig met een dagcreme van Oliveway, waarvan ik nu al weet dat als hij op is, ik weer een nieuwe pot wil halen. Die is zooooo fijn! Maar daar lezen jullie binnenkort meer over. Nog een leuk nieuwtje: binnenkort mag ik een mooi setje aan producten van Oliveway verloten onder mijn lieve lezeressen. Dus houdt onze facebookpagina goed in de gaten!

Deze blog bevat opgestuurde producten om zo een eerlijke mening te kunnen vormen. Dat wij deze producten ontvangen wil niet zeggen dat wij niet kritisch durven kijken naar het product. Voor meer info, zie onze disclaimer.

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Olive Way Hydrating Face Mask
Author Rating
51star1star1star1star1star

Dit vind je misschien ook leuk

10 comments

Marjolein (@goedhardt) 6 februari 2018 - 12:50

Als herboren! Die witte teint maakt je net een geisha, nice 😀 Het lijkt me een heel fijn product. Ik neem vaak maskertjes voor in de sauna op een stoeltje En dit is ideaal 😀

Reply
Cassandra 6 februari 2018 - 13:33

Hahha een Geisha ja? Cool! :p Heb je een eigen sauna??? Ik ben jaloerssss! Ik kom bij je hoor! haha!

Reply
Tamara 6 februari 2018 - 13:13

Klinkt als een goed maskertje fijn dat het vegan is. Ik hou wel van tubes of potjes werkt wat fijner

Reply
Nicole Orriëns 6 februari 2018 - 14:22

Jeetje dat er nu ook al vegan maskers zijn! Ik wist het van voedsel maar dat het ook een aandachtspunt kan zijn voor huidverzorging wist ik niet.

Reply
mvds0906 6 februari 2018 - 15:20

hé wat leuk deze heb ik net binnen gekregen en ga ik testen en reviewen! ben benieuwd

Reply
Manon 6 februari 2018 - 16:38

Ik ken dit merk niet, maar vind het wel goed klinken! Ook een groot pluspunt dat het vegan is

Reply
MC Kleuver 6 februari 2018 - 19:57

Wat zie je er blij uit met je masker. Haha. Ik vind het jammer dat de ingrediënten bijna nooit in normale termen worden benoemd.

Reply
susanzielhuis 6 februari 2018 - 20:20

Wel fijn ja, dat er geen noten in zitten. Ik had een keer een olijfolie-achtig masker met sporen van amandel en/of amandelolie. Heb het geweten. Schattige foto, spookje! Haha…

Reply
SofarsoSabine 8 februari 2018 - 09:30

Fijn dat het vegan is en ook nog eens betaalbaar. Wat leuk dat je het zelf ook zou kopen !

Reply
Verena 9 februari 2018 - 22:24

Voor dat prijsje zou ik het zeker eens willen uittesten. Ben erg benieuwd!

Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.